- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi Amine Busra
-
Valla öyle canım hele adet konusunda çok sıkıntı oluyor malesefBenimde oyleydi. Şimdi çoğuna girdim birkaç tane kaldi. Pco bas belasi zaten
Hoşbuldum canımMrb hosgeldiniz , pco grubu gibi olduk bende pcoluyumbemdeki etkisi sık adet olmak 1 hafta temiz 1hafta adetli veya uzun suren lekelenmeli geciyor. Hepimize basarilar
Senin kilonda olsam ah ah. Sen spora başla farki goreceksin30 yasinda 2 cocuk annesi 61 kilo pcolu sisman bi kadinim
Teşekkür ederimMerhabaa hayırlı olsun yeni topiğin ve nickin, muhteşemsin
Burdan ayrilmazsan birlikte güzel motive oluruz. Daha once 2 topik açtım oralar çok sessizlesince bende uzaklaşiyorum mecburen. Yaninda birbirini anlayan insanlar olunca devam etmek daha guzel :)Akşam menümüde yazayım ben 2 öğün yiyorum kızlar
Saat 17.00 da
5 Kaşık az yağlı bulgur pilavı pul biberli
Bi kase yarım yağlı yoğurt
Yeşillik biber ve turşu
Akşamda bir kupa sade nescafe
3 litre de su içiyorum
O 20 kiloyu verene kadar ayrılmam canım bide bebiş istiyorum ben kilo aldıkça o şansım da azalıyor galiba benim o yüzden o 20 kiloyu verene kadar devamBurdan ayrilmazsan birlikte güzel motive oluruz. Daha once 2 topik açtım oralar çok sessizlesince bende uzaklaşiyorum mecburen. Yaninda birbirini anlayan insanlar olunca devam etmek daha guzel :)
Pinkpinkblue pazartesi ve cuma tarti günleri olsun mu
MuhtesemsinizMerhaba ben Büşra. Yaklaşık bir yil da 35 kg civarında kilo verdim. Hâla vermem gereken en az 10 kg var. Şuan 44 46 beden kiyafet giyebiliyorum.
Can boğazdan gelir deyip deyip yedik. Ama canımız biz yedikçe tehlikeye girdi. Can sağlıkla, diyetle gelir. Başlıyoruz
Hedefim 31 aralikta 65 kg olup 42 bedene düşmek.
TeşekkürlerMuhtesemsiniz
Benim ilk kizima tedavi olurken 93ten 86ya düşmüştüm. İkinci kızımda yine diyetteyken 101den 86ya dusunce oldu. Sana umut olsunO 20 kiloyu verene kadar ayrılmam canım bide bebiş istiyorum ben kilo aldıkça o şansım da azalıyor galiba benim o yüzden o 20 kiloyu verene kadar devam
Valla sizdeki azmin 10da biri ben de olsa keskeSenin kilonda olsam ah ah. Sen spora başla farki goreceksin
Olur tabi kendinizi tanitin. Menu ve spor paylasimi yapin :)Ben katilabilir miyim? Belki biraz istikrar saglarim.
Benim sorunun cok hareketliyim ve önüme geleni yiyorum.
Ben Almanya'da yasiyorum.Olur tabi kendinizi tanitin. Menu ve spor paylasimi yapin :)
Aynen canim benimde oyle 2 kilo vermek bile farkediyor. Allah yardimcimiz olsun sifa versin hepimizeHoşbuldum canımAdet konusunda gerçekten çok sıkıntı oluyor benim şuan 42. Gün oldu 3 gündür geldi gelecek gibi karnım şişti regl sancısı çekiyorum ama gelmiyor en son bugün 2 tane coraspin içtim arka arkaya sinirlerim bozuldu artık ama işte hep kilodan zayıflayınca etkileri azalıyor çok şükür ki
Haftada bir tartilmayi oneriyolar ama sen ne diyosan ben ona uyarim ortmenimBurdan ayrilmazsan birlikte güzel motive oluruz. Daha once 2 topik açtım oralar çok sessizlesince bende uzaklaşiyorum mecburen. Yaninda birbirini anlayan insanlar olunca devam etmek daha guzel :)
Pinkpinkblue pazartesi ve cuma tarti günleri olsun mu
Süpersiniz ben diyet yapamıyorum yani yediklerimi azaltamiyorum.Aslinda iradeliyim azaltıyorum ama hastalaniyorum hemen güçsüz kalıyorum napicagim bilmiyorum 3-4 kilo daha fazlam var ama gitmiyorMerhaba ben Büşra. Yaklaşık bir yil da 35 kg civarında kilo verdim. Hâla vermem gereken en az 10 kg var. Şuan 44 46 beden kiyafet giyebiliyorum.
Can boğazdan gelir deyip deyip yedik. Ama canımız biz yedikçe tehlikeye girdi. Can sağlıkla, diyetle gelir. Başlıyoruz
Hedefim 31 aralikta 65 kg olup 42 bedene düşmek.
Inam goruntum kotu ajo sana fotomu atayim bak bi siskinlik var gitmiyor aksam aksam modum bi dustuki hemen canim biseyler istedi ama seytana uymadim . Aksam yemegi 2kepce eristeli yogurt corbasi baska hic bisey yemedim. Yemekten omce bi cay demledim canim zeytin yapragi cayi ayy cok aciydi icemedim zehir gibiydi doktum vallaSenin kilonda olsam ah ah. Sen spora başla farki goreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?