• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

Benim ilk kizima tedavi olurken 93ten 86ya düşmüştüm. İkinci kızımda yine diyetteyken 101den 86ya dusunce oldu. Sana umut olsun😊
Ayyy ne güzel banada doktor 10 kilo versen rahatlarsın dedi de veremedim bi türlü sıkı gidiyorum akşamları zorlanıyorum biraz ama olsun değer inşallah banada nasip olur 😍💕

Ooo sen biraz kilo ver bende ne kocakari numaralari var hamile kalmak icin istersennbpaylasirim 😅🥰
Yaaa ayy inşallah verecem valla gına geldi artık zaten bu çocuk konusu yüzünden 2 buçuk yıldır olmadı annemdeyim şuan artık çaresine baksanız iyiliğine de soran oluyor ama kötülüğünede soruyorlar diyor bak bugün mesela 43 gün oldu 3 gündür ağrı çekiyorum yok eşimde annemde hevesleniyor yoksa hamilemisin diye ama pkodan bence her ay oluyor böyle malesef 😔her türlü bilgiye açığım sen ver bana tüyoları bu ayda zaten tekrar doktorumu değiştirecem biraz da umutluyum ama belki bi mucize olur bilemiyorum korkudan da test de yapmıyorum artık

Sabah 10.00 da kahvaltı

Bir dilim kepekli ekmek
Lor peyniri
5 tane zeytin

Öğlen yok
Ara öğün sayılırsa avmde bi kaçamak yaptım smoothie içtim 🙈

Akşam
Kuru fasulye
Pilav
Salata

Spor olarak da bugün 5000 adım atmışım
1 buçuk litre içtim şuana kadar suyuda tamamlamaya çalışacam gerisini evde değilim bugün

Yaaa ayy inşallah verecem valla gına geldi artık zaten bu çocuk konusu yüzünden 2 buçuk yıldır olmadı annemdeyim şuan artık çaresine baksanız iyiliğine de soran oluyor ama kötülüğünede soruyorlar diyor bak bugün mesela 43 gün oldu 3 gündür ağrı çekiyorum yok eşimde annemde hevesleniyor yoksa hamilemisin diye ama pkodan bence her ay oluyor böyle malesef 😔her türlü bilgiye açığım sen ver bana tüyoları bu ayda zaten tekrar doktorumu değiştirecem biraz da umutluyum ama belki bi mucize olur bilemiyorum korkudan da test de yapmıyorum artık
Ama 43 olduyda önce test yap mutlaka. Ben ihtimal vermediğim zamanlarda hamile kaldim. Stres yaptikca da olmuyor. Yani hamilelik olmadigindan emin olmadan sakın bitki çayı falan içme. Doktorun ne diyor

Sabah 10.00 da kahvaltı

Bir dilim kepekli ekmek
Lor peyniri
5 tane zeytin

Öğlen yok
Ara öğün sayılırsa avmde bi kaçamak yaptım smoothie içtim 🙈

Akşam
Kuru fasulye
Pilav
Salata

Spor olarak da bugün 5000 adım atmışım
1 buçuk litre içtim şuana kadar suyuda tamamlamaya çalışacam gerisini evde değilim bugün
Şuan şekersiz beslenme yapmadigimiza gore kacamak sayilmaz. Ama su da bir gercekki sekersiz ve karbonsuz beslenme pco için de kg vermek icinde cok onemli

Ama 43 olduyda önce test yap mutlaka. Ben ihtimal vermediğim zamanlarda hamile kaldim. Stres yaptikca da olmuyor. Yani hamilelik olmadigindan emin olmadan sakın bitki çayı falan içme. Doktorun ne diyor
Kuzum 45-50 günde geldiği de oluyor o yüzden emin olamıyorum geçen ay 10 kere test yaptım galiba silik pozitif çıktı erken gebelik te negatif biraz daha bekleyim de yumurta çatlatma tedavisi görürken 27 günde geliyor du düzene girmişti sonra aşılama yaptırdım onda düzeni bozuldu tekrar bide tabi ben 80 lere çıkınca çok afedersiniz dün leke geldi kahverengi gibi bugün de hiç bişey yok jelimsi beyaz akıntı geldi akşama kadar da karnım ağrıdı bekleyimde doktora giderim artık

Kuzum 45-50 günde geldiği de oluyor o yüzden emin olamıyorum geçen ay 10 kere test yaptım galiba silik pozitif çıktı erken gebelik te negatif biraz daha bekleyim de yumurta çatlatma tedavisi görürken 27 günde geliyor du düzene girmişti sonra aşılama yaptırdım onda düzeni bozuldu tekrar bide tabi ben 80 lere çıkınca çok afedersiniz dün leke geldi kahverengi gibi bugün de hiç bişey yok jelimsi beyaz akıntı geldi akşama kadar da karnım ağrıdı bekleyimde doktora giderim artık
Sen bir test yap derim. Negatifte gelebilir dunyanin sonu değil, sonra doktora baslarsin yine. Ama once test yap 😊

Haftasonu cok aktif olamadim. İki gündür cok yürüdüm hep disarida gecti cocuklarla. Bugunku adim

Eklentiler

• Screenshot_20210926-211834.png
    Screenshot_20210926-211834.png
    131,9 KB · Görüntüleme: 25
26 Eylül menüsü

Sabah 9.00
Az patatesli yumurta
Domates salata
Çay
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
1 dlm salam
Tere yapraklari

15.00
Tarhana çorbası
Yoğurt

18.45
Patlican musakka 1 tabak
2 dlm ekmek

Suyum az oldu gibi bilemiyorum ne kadar.

İnşâAllâh bi mucize olur bu ay bugün artık anlamamda yarın kan vermeye gidim 🤗
Rabbim tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip etsin. Her zaman hep bu duayi ettim ben. Kendini iyice kaptirma ama neden olmasin en azindan varsa ogrenmis olacaksin. Yoksa da diyetine tedavine odaklanacaksin.
Ben 4. İlac tedavim de iyice salmistim. Doktor ne dediyse yaptim ama. Takmadim o ay kafama. Sadece duaya verdim kendimi. Oyleki doktorun dedigi günler harici eşimle yakinlaşmadik bile. Test gününü bekledim erkenden test bile yapmadim

Back