- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Amine Busra
Bugun bismillah deyip basladim su saate kadar bisey yemedim, simdi yesil cay iciyorum.Günaydın
11 gibi kahvalti 17 gibi de aksam yemegi dusunuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun bismillah deyip basladim su saate kadar bisey yemedim, simdi yesil cay iciyorum.Günaydın
Aynen öyle canım benimde insanında elinde olmuyor bazen yinede eskisi gibi değilim şimdi koştur koştur test almaya giderdim gidesim gelmiyor bide 45 günde felan gelmesine alışkınım beni korkutan sadece karın ağrısı olması 80 kiloya çıkınca ondan oldu gibi geliyor bana keşke biraz dikkat etseydim şu kilomaRabbim tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip etsin. Her zaman hep bu duayi ettim ben. Kendini iyice kaptirma ama neden olmasin en azindan varsa ogrenmis olacaksin. Yoksa da diyetine tedavine odaklanacaksin.
Ben 4. İlac tedavim de iyice salmistim. Doktor ne dediyse yaptim ama. Takmadim o ay kafama. Sadece duaya verdim kendimi. Oyleki doktorun dedigi günler harici eşimle yakinlaşmadik bile. Test gününü bekledim erkenden test bile yapmadim
Umarim saglikla huzurla en kisa zamanda gelirAynen öyle canım benimde insanında elinde olmuyor bazen yinede eskisi gibi değilim şimdi koştur koştur test almaya giderdim gidesim gelmiyor bide 45 günde felan gelmesine alışkınım beni korkutan sadece karın ağrısı olması 80 kiloya çıkınca ondan oldu gibi geliyor bana keşke biraz dikkat etseydim şu kiloma
Aralikli oruc yapcaksin sanirim. Guzel bir baslangic olsun hedefine ulaş inşallahBugun bismillah deyip basladim su saate kadar bisey yemedim, simdi yesil cay iciyorum.
11 gibi kahvalti 17 gibi de aksam yemegi dusunuyorum.
Evet menuleri yazıyoruz. Bazen yogunluktan akşam toplu yazıyorumBurasi aktif degil mi menu yaziyoruz buraya?
Keşke.. en cok kullandigim kelimeydi. İrademe söz geciremedigim zamanlar da keşke evlenmeden 72 olmayip, az kg verip 60la evlenseydim. Keşke evlenince dikkat etseydim. 86 ile hamile kalmasaydim. Keşke 113le dogurmasaydim. İkinci hamilelikte ayni hatayi yapmasaydim, dogumdan sonra psikolojimi saglam tutabilip üzerine ekleyip 115 olmasaydim.......Aynen öyle canım benimde insanında elinde olmuyor bazen yinede eskisi gibi değilim şimdi koştur koştur test almaya giderdim gidesim gelmiyor bide 45 günde felan gelmesine alışkınım beni korkutan sadece karın ağrısı olması 80 kiloya çıkınca ondan oldu gibi geliyor bana keşke biraz dikkat etseydim şu kiloma
Evet, hep birlikte veririz .Aralikli oruc yapcaksin sanirim. Guzel bir baslangic olsun hedefine ulaş inşallah
Afiyet olsun. İyi dinlenmelerEvet, hep birlikte veririz .
11
2y yogurtlu biber
2lokma ekmek
2kepce tarhana corbasi
Nohutlu salata
Kizim uyudu ben de uyuyacagim biraz ,
Bence böyle devam et , süpersin cok imrendim size.Keşke.. en cok kullandigim kelimeydi. İrademe söz geciremedigim zamanlar da keşke evlenmeden 72 olmayip, az kg verip 60la evlenseydim. Keşke evlenince dikkat etseydim. 86 ile hamile kalmasaydim. Keşke 113le dogurmasaydim. İkinci hamilelikte ayni hatayi yapmasaydim, dogumdan sonra psikolojimi saglam tutabilip üzerine ekleyip 115 olmasaydim.......
Ama oldu. Bir gün kendimi kabul ettim. Evet bunlar yaşandi. Keşke demekle dönüşü olmayacak. Ama bunlara eklememek için, 120leri gormemek için kollari sivadim. Başlarda yuksek kilolularin verdigi gibi cok cok hizlida veremedim. Cok elestirildim. Minik adimlarla kendimi hazirladim. 100den düşünce güç buldum. 90dan düşünce eski kiyafetlerime girmeye başladım. Eğer Allah nasip ederse daha uzun bir ömür olacak önümde. Belki 2 yilim o kiloyu vermekle gecmis olacak ama her ay biraz daha hafiflemiş oldum. Hayat enerjim geldi, kendime guvenim geldi
Geçmiş geçmişte kaldi artik geleceğe yön verecegiz. Şimdi 3 ayda kalan 10 kgmu vermek hedefimBence böyle devam et , süpersin cok imrendim size.
İnşâAllâh canım benimUmarim saglikla huzurla en kisa zamanda gelir
Ben pazartesi ve cuma tartiliyorumKızlar tartı günü ne zMandı
Afiyet olsunBende sabah 10 da kahvaltı yaptım
2 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kaşığı köy peyniri
1 tatlı kaşığı da acılı ezme
6 tane yeşil biber yeşillik
Bide limonlu su
2 gibi ara öğün yapacam Türk kahvesi ve tarçınlı elma
Akşamları ben çok şişip kalıyorum akşam da yoğurt chia tohumu yarım muz karışımı blendır dan geçirip onu öğün yapacam bugün
3 litre su
30 tane de squat yaptım bugün bide ev temizliği
Ha tamam canım ben herkes belli bi günde tartılıyor zannettim ben de cuma tartı günüm olsun o zamanBen pazartesi ve cuma tartiliyorum
Ben de cuma tartilayim suana kadar iyi gidiyorum.Sabahki tartim