• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

Mrb hosgeldiniz , pco grubu gibi olduk bende pcoluyum😂 bemdeki etkisi sık adet olmak 😒 1 hafta temiz 1hafta adetli veya uzun suren lekelenmeli geciyor. Hepimize basarilar
Hoşbuldum canım 🌹🌹Adet konusunda gerçekten çok sıkıntı oluyor benim şuan 42. Gün oldu 3 gündür geldi gelecek gibi karnım şişti regl sancısı çekiyorum ama gelmiyor en son bugün 2 tane coraspin içtim arka arkaya sinirlerim bozuldu artık ama işte hep kilodan zayıflayınca etkileri azalıyor çok şükür ki

Akşam menümüde yazayım ben 2 öğün yiyorum kızlar
Saat 17.00 da
5 Kaşık az yağlı bulgur pilavı pul biberli
Bi kase yarım yağlı yoğurt
Yeşillik biber ve turşu
Akşamda bir kupa sade nescafe
3 litre de su içiyorum 😄

Akşam menümüde yazayım ben 2 öğün yiyorum kızlar
Saat 17.00 da
5 Kaşık az yağlı bulgur pilavı pul biberli
Bi kase yarım yağlı yoğurt
Yeşillik biber ve turşu
Akşamda bir kupa sade nescafe
3 litre de su içiyorum 😄
Burdan ayrilmazsan birlikte güzel motive oluruz. Daha once 2 topik açtım oralar çok sessizlesince bende uzaklaşiyorum mecburen. Yaninda birbirini anlayan insanlar olunca devam etmek daha guzel :)

Pinkpinkblue Pinkpinkblue pazartesi ve cuma tarti günleri olsun mu

Burdan ayrilmazsan birlikte güzel motive oluruz. Daha once 2 topik açtım oralar çok sessizlesince bende uzaklaşiyorum mecburen. Yaninda birbirini anlayan insanlar olunca devam etmek daha guzel :)

O 20 kiloyu verene kadar ayrılmam canım bide bebiş istiyorum ben kilo aldıkça o şansım da azalıyor galiba benim o yüzden o 20 kiloyu verene kadar devam 💪🏻🤭

Merhaba ben Büşra. Yaklaşık bir yil da 35 kg civarında kilo verdim. Hâla vermem gereken en az 10 kg var. Şuan 44 46 beden kiyafet giyebiliyorum.

Can boğazdan gelir deyip deyip yedik. Ama canımız biz yedikçe tehlikeye girdi. Can sağlıkla, diyetle gelir. Başlıyoruz 😍🤩

Hedefim 31 aralikta 65 kg olup 42 bedene düşmek.
Muhtesemsiniz👏👏👏

Ben katilabilir miyim? Belki biraz istikrar saglarim.

Benim sorunun cok hareketliyim ve önüme geleni yiyorum.😒

O 20 kiloyu verene kadar ayrılmam canım bide bebiş istiyorum ben kilo aldıkça o şansım da azalıyor galiba benim o yüzden o 20 kiloyu verene kadar devam 💪🏻🤭
Benim ilk kizima tedavi olurken 93ten 86ya düşmüştüm. İkinci kızımda yine diyetteyken 101den 86ya dusunce oldu. Sana umut olsun😊

Olur tabi kendinizi tanitin. Menu ve spor paylasimi yapin :)
Ben Almanya'da yasiyorum.
34 yasindayim.
2 evladim var 7y oglum ve 2.5 y kizim var
Calismiyorum suan, dil ogrenme surecim var .
Kizim ocakta krese baslayacak ben de kursa gidecegim.

Ocaga kadar 63 olsam 🤲 yeter bana ,

Hoşbuldum canım 🌹🌹Adet konusunda gerçekten çok sıkıntı oluyor benim şuan 42. Gün oldu 3 gündür geldi gelecek gibi karnım şişti regl sancısı çekiyorum ama gelmiyor en son bugün 2 tane coraspin içtim arka arkaya sinirlerim bozuldu artık ama işte hep kilodan zayıflayınca etkileri azalıyor çok şükür ki
Aynen canim benimde oyle 2 kilo vermek bile farkediyor. Allah yardimcimiz olsun sifa versin hepimize

Haftada bir tartilmayi oneriyolar ama sen ne diyosan ben ona uyarim ortmenim 🤣

Merhaba ben Büşra. Yaklaşık bir yil da 35 kg civarında kilo verdim. Hâla vermem gereken en az 10 kg var. Şuan 44 46 beden kiyafet giyebiliyorum.

Can boğazdan gelir deyip deyip yedik. Ama canımız biz yedikçe tehlikeye girdi. Can sağlıkla, diyetle gelir. Başlıyoruz 😍🤩

Hedefim 31 aralikta 65 kg olup 42 bedene düşmek.
Süpersiniz ben diyet yapamıyorum yani yediklerimi azaltamiyorum.Aslinda iradeliyim azaltıyorum ama hastalaniyorum hemen güçsüz kalıyorum napicagim bilmiyorum 3-4 kilo daha fazlam var ama gitmiyor

Senin kilonda olsam ah ah. Sen spora başla farki goreceksin
Inam goruntum kotu ajo sana fotomu atayim bak bi siskinlik var gitmiyor aksam aksam modum bi dustuki hemen canim biseyler istedi ama seytana uymadim . Aksam yemegi 2kepce eristeli yogurt corbasi baska hic bisey yemedim. Yemekten omce bi cay demledim canim zeytin yapragi cayi ayy cok aciydi icemedim zehir gibiydi doktum valla 😅

Back