- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi Amine Busra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim. Bende 10 gibi kahvalyi yaptim. 13.00 gibi ogle yemegi yerim herhalde açlık hissediyorum bugünGunaydin bugun 5te uyandim ama yinede kendime soyleee bir ozendim .9.30da detox 10da yaptim kahvaltiyi simdi yag yakan turk kahvesi yapicam yaninada 2 kuru kayisi
Sagol canim ,bemde defneyi alinca dunden kisir kalmisti bi kase onu yicem yaninada ayran . Aksamda mantar sote ile tambugday spagetti salata dusunuyorum . Bu ara hic yemek yapasam yok yaa,yogurtta bitti az once mayaladimda yarin acarim onu ancaAfiyet olsun canim. Bende 10 gibi kahvalyi yaptim. 13.00 gibi ogle yemegi yerim herhalde açlık hissediyorum bugün
Afiyet olsun canim papatya cayi ne ise yariyor canim. Bende kurde yesil cay var diye kahvaltida 5i biyerde form iciyorumSabah kahvalti resmi cekti sandım cekmemis yine sinir telefon
3 yumurtadan kaşarlı omlet yaptik kizlarla yedik
Papatya çayı
Domates salata
Dayanabiliyosan cok guzel. Bende yurumeye giderken krem sürüp taytimi giysem unutmasamBu arada toparlayici krem surup korse takiyorum sabah . Aksam ustu iyice canim darlaninca cikariyorum
Evde var diye ictim. Hayatimda ilk kez ictim diyebilirim. Belki biraz sakinleşirim,lAfiyet olsun canim papatya cayi ne ise yariyor canim. Bende kurde yesil cay var diye kahvaltida 5i biyerde form iciyorum
Evet ne iyi olurDayanabiliyosan cok guzel. Bende yurumeye giderken krem sürüp taytimi giysem unutmasam
Afiyet olsun canım. Yogurt ya da ayran ekleseydin keşke. Makarna aciktirmistir. Bende baya açım. İhlamur falan içtim ama yokAksam yemegim sonrasimdada 2dincan cay ictim bisey yemedim veee cok aciiim suyla karnimi doyurmaya calisiyorum spagetti tambugday bu arada.
Ayran icmistim canim yazmayi unutmusum . Yogurduda dunayaladim bugun accam onu . Hahaha ama bak yemedik ac acina uyudukAfiyet olsun canım. Yogurt ya da ayran ekleseydin keşke. Makarna aciktirmistir. Bende baya açım. İhlamur falan içtim ama yok
Afiyet olsun canim et fajita ne oluyor cahilligime verOgle yemegi dundrn lalan mantarli spagetti yanina soda. Aksam yemegi et fajita bulgur pilavi salata
Teşekkür ederim birde bim de sekersiz çikolata var tatlandiricili. Nefsi koreltmek icin 2 kare 2 kare yiyorumKolay gelsin.
Sağlık dilerim.
Ben de bitter cikolataya geçiş yapacagim hic sevmesem de.