• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

Selam ,foto cekmeyi unutmusum 😅. Sabah uyabinca detox hazirladim yarim bardak suyla yesil demledim birntutam maydanoz 1dilim yesil elma 1dilim kabugu soyulmus limon blender yapip ilik iciyorum 3.gunum. tadi kotu degil ama icmesi cook zor bogazina takikiyor puturler😅. 30 dk sonra kahvalti yaptim 2haslanmis yumurta 1dilim taze sogan minik minik dogradim bir tutam maydanoz karabiber pul biber tuz azcik yag ve limon siktim ekmeksiz 5i hiyerde form cayi ile yedim .

Selam ,foto cekmeyi unutmusum 😅. Sabah uyabinca detox hazirladim yarim bardak suyla yesil demledim birntutam maydanoz 1dilim yesil elma 1dilim kabugu soyulmus limon blender yapip ilik iciyorum 3.gunum. tadi kotu degil ama icmesi cook zor bogazina takikiyor puturler😅. 30 dk sonra kahvalti yaptim 2haslanmis yumurta 1dilim taze sogan minik minik dogradim bir tutam maydanoz karabiber pul biber tuz azcik yag ve limon siktim ekmeksiz 5i hiyerde form cayi ile yedim .
Afiyet olsun canim. Ben epeydir detoks yapamadim. Limon yok maydanoz yok 🙄 hep birseyleri unutuyorum hergun birşey aliyorum. Nane almistim aslinda

Afiyet olsun canim. Ben epeydir detoks yapamadim. Limon yok maydanoz yok 🙄 hep birseyleri unutuyorum hergun birşey aliyorum. Nane almistim aslinda
Cnm bende cuma gunu gormustum pazar gunu pazardan eksiklerimi aldimda basladim . Naneli biseyler yap semde ama limonda sart gibi

Ara ogun

Eklentiler

• IMG_20210922_130044.jpg
    IMG_20210922_130044.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 33
Sabah 3 dilim çok tahıllı ekmek 1 adet yumurtayla omlet dünden kalan sogan dometes salatası bide ev yapımı krem peynir yedim üzerine sürerek :)
Ara: mandalin
Öğle : 1 kase soğan çorbası
Patlıcam kebabı ( 3-4 kaşık)
2 kaşık burgur yedim
Çoban salatası (sirke zeytinyagı ile )
Su şimdiye kadar 1 lt 🙄
Şimdiden mandalin yedim

Sabah 3 dilim çok tahıllı ekmek 1 adet yumurtayla omlet dünden kalan sogan dometes salatası bide ev yapımı krem peynir yedim üzerine sürerek :)
Ara: mandalin
Öğle : 1 kase soğan çorbası
Patlıcam kebabı ( 3-4 kaşık)
2 kaşık burgur yedim
Çoban salatası (sirke zeytinyagı ile )
Su şimdiye kadar 1 lt 🙄
Şimdiden mandalin yedim
Afiyet olsun. Bende henuz suyu arttiramadim ya

Ogle yemegi niyetine bi buyuk kase kisir bir bardak ayran. Hala aksam yemegim yok 😆. Veee suan karar verdim evdekilere patates sinitzel kizartcam banada dundennkalan taze fasulye ile sebze corbasi bide salata yaparim yesillikli limonlu sirkeli 😪😪😪😂

Ogle yemegi niyetine bi buyuk kase kisir bir bardak ayran. Hala aksam yemegim yok 😆. Veee suan karar verdim evdekilere patates sinitzel kizartcam banada dundennkalan taze fasulye ile sebze corbasi bide salata yaparim yesillikli limonlu sirkeli 😪😪😪😂
Snitzeli tost makinasinda yagli kagitla isitip yiyebilirsin. Ya da hepsini firinda kizartabilirsin. Kizartma yemicez diye birsey yok :) afiyet olsun

Ara ogunlerim meyve tabagi 13.00 gibi, 15.45 kahve ve fit muhallebim

Eklentiler

• IMG_20210922_153450.jpg
    IMG_20210922_153450.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210922_153445.jpg
    IMG_20210922_153445.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20210922_130044.jpg
    IMG_20210922_130044.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 32
Back