Arkadaslar yardım edin fikir verin bu camlar nasıl pırıl pırıl olacak cam sil ile siliyorum iz iz kalıyor sirke denedim yine iz iz kalıyor camlarim çok güneş görüyor ve silme izleri belli oluyor nefret ediyorum öyle gorunmesinden
Hangi marka kullanıyorsunuz bezi?ben önce camların kiri alırım su ve pril ile
daha sonra aynı işlemi mikrofiber bezle silmeyi tamamlarım işin sırrı mikrofiber bez
burada kimse yazmamış asla leke bırakmaz
Tamam canım deneyim bibim'den aldım pahalı olması gerekmez üstünde mutlaka mikrofiber bez yazsın yeterli
Deterjan olarak amwayin locu bez olarakta biobellindanin cam bezini tavsiye ederim gayet guzel temizliyor kurulamayada gerek kalmiyorSilikonlu camsil de iyi oluyo yağmur yağdığında fazla izi olmuyor. Kayıyo yağmur .Toz bırakmayan iyi beZle silinecek atlet iyi oluyo
Hmm bi denemek lazımDeterjan olarak amwayin locu bez olarakta biobellindanin cam bezini tavsiye ederim gayet guzel temizliyor kurulamayada gerek kalmiyor
Arkadaslar yardım edin fikir verin bu camlar nasıl pırıl pırıl olacak cam sil ile siliyorum iz iz kalıyor sirke denedim yine iz iz kalıyor camlarim çok güneş görüyor ve silme izleri belli oluyor nefret ediyorum öyle gorunmesinden
duru su ve top haline getirdiğin gazete ile silArkadaslar yardım edin fikir verin bu camlar nasıl pırıl pırıl olacak cam sil ile siliyorum iz iz kalıyor sirke denedim yine iz iz kalıyor camlarim çok güneş görüyor ve silme izleri belli oluyor nefret ediyorum öyle gorunmesinden
Merhaba, konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama ben de yarın camlarimi silicem hangi yöntemi denediniz ve yorumların nasıl, ne onerirsin?Çok teşekkür ederim önerilerini için yarın deniycem inşallah istediğim sonucu elde ederim
Pimapense cerceveleri cifle piril piril oluyor. Camlarida sirkeli suyla sildikten sonra gazete kagidiyla kurula.Arkadaslar yardım edin fikir verin bu camlar nasıl pırıl pırıl olacak cam sil ile siliyorum iz iz kalıyor sirke denedim yine iz iz kalıyor camlarim çok güneş görüyor ve silme izleri belli oluyor nefret ediyorum öyle gorunmesinden
Ben şampuan felan bilmem benim pencereler kahve rengi çerçeve o yüzden kendimi paralamıyorum önce herhadi bir deterjanla siliyorum bu aşamada bez önemi değil. Sonra bim deki silikonlu cam sil ile siliyorum ve cam bezi kullanıorum mikrofiberlii missss gibi oluyoorMerhaba, konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama ben de yarın camlarimi silicem hangi yöntemi denediniz ve yorumların nasıl, ne onerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?