Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gazeteyle sildim dun ilk defa sonuc kolay ve temiz camlar:)))Güneş vururken silmiyorum soğuk havlardada silmiyorum ama parlatamadim bi türlü. Dediğiniz ürünleri deniycem gazete kullanmadim hiç birde onu deneyim
Gazete beyaz penlerde iz bırakıyor diye duydum kenarlarını silerken değerse diye düşündüm hiç. KullanmadimBende gazeteyle sildim dun ilk defa sonuc kolay ve temiz camlar:)))
Silikonlu temizleyicilerde leke birakti bende
Dedigin gibi gaztyi surdum pende oz birkti ben pene surmuyorum penleri bezle siliyorum cami gazeteyle kurutuyorum iz kalmiyorHaftada 1 iki kere tozla
Gazete beyaz penlerde iz bırakıyor diye duydum kenarlarını silerken değerse diye düşündüm hiç. Kullanmadim
Bende burda okumuştum denedim cok guzel oluyo artik hwp oyle sililiyorm bi kovaya sampuan skyrm iyice koprtyrm bezi iyice skp siliyorm kurulamiyorm hic iz felan kalmiyo piril piril oluyoKremsiz sampuanla siliyorlar ben denemedim ama herkes cok ovuyor.hem cok da pratik silip geciyosun kurulama yok.
Bende burda okumuştum denedim cok guzel oluyo artik hwp oyle sililiyorm bi kovaya sampuan skyrm iyice koprtyrm bezi iyice skp siliyorm kurulamiyorm hic iz felan kalmiyo piril piril oluyo
Evde uzun zamandir duran arap sabunum vardı. Deneyeyim hele biiSıvı Arap sabunuyla sil hem tertemiz oluo hem leke kalmıyor.
İnşallah....Memnun kalırsın inşallah![]()