- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.843
- 28
Hayır Adana'da yasiyorum .klima açık olduğu için pamuklu yorganlardan bahsediyorum .yani pamuklu yorgan kullanıyoruz elyafoyşşsibirya da beyaz rusya da falan yasıyorsunuz sanırım yanı yorgan ıcın sureklı kış olması gerek
kullanmadıgınız yanı kirlenmedıgı zaman yıkamıyorsunuzdur heralde ?
dogru buyuk ıhtımal boyle bır sorun olabılırÇamaşır makineniz kaç kg lık? Kazana koyduğunuzda yeterli yer kalmıyorsa makine zor döndürüyor. Üzerinde deterjan artığı kalıyor: Tam sıkma yapamadığından kirli suyu içinde kalıyor yorganların.
acaba nem mı alıyor yorganlar ? hayır adana kışın bile sıcakta bende antepdeyım . sadece senede 4 ay yorgan kullanılır buralarda kasım sonu baslar aralık ocak subat sonu bıter sonra battanıyelere gecılır kı antebın kışı sertdirHayır Adana'da yasiyorum .klima açık olduğu için pamuklu yorganlardan bahsediyorum .yani pamuklu yorgan kullanıyoruz elyaf
Şimdi gördüm mesajınızı.makina 9 kiloluk sığıyor üstünde deterjan kalıntısı da kalmiyorÇamaşır makineniz kaç kg lık? Kazana koyduğunuzda yeterli yer kalmıyorsa makine zor döndürüyor. Üzerinde deterjan artığı kalıyor: Tam sıkma yapamadığından kirli suyu içinde kalıyor yorganların.
Anladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz yazlık ince yorgan. Pikeden hallice olanlar. O haftada yıkanır. Çift kişilik elyaf ya da pamuk yorgan evde ki makinede çok zor. Elyaf neyse pamuk yorgan imkansız.Hayır Adana'da yasiyorum .klima açık olduğu için pamuklu yorganlardan bahsediyorum .yani pamuklu yorgan kullanıyoruz elyaf
Büyük ihtimalle nem alıyordur zaten burası çok nemli .yani ben onu haftada bir yıkamasam kokar . Yani burnumda keskindir başkasına kokmayan şey bana kokar .hep atismisizdir bunun icinacaba nem mı alıyor yorganlar ? hayır adana kışın bile sıcakta bende antepdeyım . sadece senede 4 ay yorgan kullanılır buralarda kasım sonu baslar aralık ocak subat sonu bıter sonra battanıyelere gecılır kı antebın kışı sertdir
ya bır arkadasın dedıgı gıbı belkı makınanız ıyı kurutmuyordur ıyı durulamıyordur ya da dolapta nem alıyordur
bu sızın ıcın zor olmalı her hafta yıkamakbayagı iş yanı buna mesaı harcanır
benımde elyaf cıft kısılık yorganım 9 kıloluk makınama sıgmıyor bır kere denedım zaaar zor kapagı kapandı ve yıkanmadı acıkcası ... ondan sonra hep kurutemızlemeye gonderdımAnladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz yazlık ince yorgan. Pikeden hallice olanlar. O haftada yıkanır. Çift kişilik elyaf ya da pamuk yorgan evde ki makinede çok zor. Elyaf neyse pamuk yorgan imkansız.
Yun hariç hepsini atıyorum makinaya .zaten yün kullanmam ben geneldeAnladığım kadarıyla sizin bahsettiğiniz yazlık ince yorgan. Pikeden hallice olanlar. O haftada yıkanır. Çift kişilik elyaf ya da pamuk yorgan evde ki makinede çok zor. Elyaf neyse pamuk yorgan imkansız.
Bizimkide o marka .herşey sığıyor kazan büyük.burdaki arkadaşların kazanı küçük anladığım kadariylaMakinem Altus 9 kg yorgan battaniye her şeyi yıkarım hiç kg sıkıntısı yasamadim
Senede bir mi ?Ben haftada 1 atiyorum
Benim kapalı balkonum vardı orda yıkayıp kurutuyordum ,Yorgan haftada bir yıkıyorsunuz da nasıl kuruyor
Yani kışın iç çamaşırı dahi zor kururken yorgan neden yıkanır nasıl kurur
Kışın nem olmadığı için okadar kokmaz ben yine yıkarım ayriyetten burası adana kış ' yok burda var ama yani kış denmez ona adana sıcak şehir bilirsiniz az çok .zaten yağmurlu olur yagmur olmadigindada serersin hemencicik kururYorgan haftada bir yıkıyorsunuz da nasıl kuruyor
Yani kışın iç çamaşırı dahi zor kururken yorgan neden yıkanır nasıl kurur