Benim de oyle, maksimum 3 kg dolduruyorum zaten yazin ozellikle her gun camasir yikiyorumMakine kapasitesi 9 kilo diye bence 9 kilo çamaşır yıkanmamalı
Yarıyı geçince ben gerisini doldurmam zaten
Günde muhakkak 2-3 makine çamaşır olur bizim evde
Makinem de arçelik 8 kg olanlardan
Ne kadar uzun programa da atilsa makine çok fazla dolu oldugu zaman iyi yıkamazBenim de oyle, maksimum 3 kg dolduruyorum zaten yazin ozellikle her gun camasir yikiyorum
Buna emin miyiz ya, ben mi anlamadım acaba
Benim makinedemde günlük program var 28 dakikada yıkıyor. Ben yine makineyi dolduruyorum. Ya da karma ayar var 2,30 filan, onda da hızlı yıkama tuşuna basınca 1 saate düşüyor ve ben yine dolduruyorum makineyi. Hiç saat düşünce kg düşürmesi olduğunu duymadım, öyle bir uyarı da vermiyor.
Buna emin miyiz ya, ben mi anlamadım acaba
Benim makinedemde günlük program var 28 dakikada yıkıyor. Ben yine makineyi dolduruyorum. Ya da karma ayar var 2,30 filan, onda da hızlı yıkama tuşuna basınca 1 saate düşüyor ve ben yine dolduruyorum makineyi. Hiç saat düşünce kg düşürmesi olduğunu duymadım, öyle bir uyarı da vermiyor.
Aynen bende öyle biliyorum annemgilde aldılar az camasir koyun demişler birde. Yenilerin çoğu böyle canim ben on yildir vestel kullaniyorum manuel cokta memnunum hic ariza vermedi. Bende bulasik makinesinden muzdaribim. Son demlerini yaşıyor yeni alsam hicbir markaya güvenemiyorum artik makinelerde eskisi gibi değil. Benim bir hocam vardi mekineleri bozulmuş tamirci gelmis bir parcasi kırılmış anlatmış adam eskiden bunlari çelik bu parcayi celik yaparlardı simdi aksamı plastik olduğu icin çabuk kırılıyor demis hocamizda eneden o zaman eskisi gibi çelik yapmiyorlar deyince e abla biz nereden para kazanalim o zaman demiş servisdüşüyormuşdün birkaç sayfada yorumlara, youtube da videolara falanda baktım da birkaç kişi daha yazmış aynısını. hatta biri 'her makina gibi buda süresini kısaltınca kg miktarı düşüyor' diye yazmış. aklıma; acaba son çıkan çamaşır makşnalarının hepsi mi böyle diye geldi
Senede bir mi ?Yorganı kaç kere yıkıyorsunuz ki zaten? Senede bir filan değil mi? O da 4 saat olsun ne olacak ki?
Neden ?Senede bir mi ?Ben haftada 1 atiyorum
Çamaşır makineniz kaç kg lık? Kazana koyduğunuzda yeterli yer kalmıyorsa makine zor döndürüyor. Üzerinde deterjan artığı kalıyor: Tam sıkma yapamadığından kirli suyu içinde kalıyor yorganların.Senede bir mi ?Ben haftada 1 atiyorum
Kokar cunku benim burnum çok keskindir en ufak koku olsun cildiririm.nefret ederim pis kokulardanNeden ?
Benim de camasir ve bulasik makinem bosch.Nefret ediyorum boschtan eskidenmiş o en kaliteli en güzel olan. Nefret üstüne nefret ediyorum bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi bosch benim. Bulaşık makinesine en kaliteli Detarjan koyunca cillop yapıyor ama azıcık kalitesi düşsün deterjanın sanki kiri atılmış gibi çıkıyor. Çamaşır makinesi desen leke falan hayatta çıkarmaz. Ve sizin dediğiniz gibi 9 kilo çamaşır yıkamak isterseniz 4 saat beklemek zorundasınız ya da ayrı ayrı yıkayıp sinir krizi geçirip yine 4 saat beklemek zorundasınız. Çünkü yıkama süresini kısaltınca kilosu düşüyor. Ama gözğm bunu da görünmüyor çünkü makine yıkamıyor anacım yok çamaşır suyu koymazsam o beyazlara sanki ıslanmış da yıkanmamış gibi çıkıyor. Makineyi her gördüğümde tekmeliyorum. Hee bir arada çamaşır parçalıyordu o geçti şükür.
Not: servis çağırdım leke için hiçbir çözüm sunmadı. Sadece deterjan markasını değiştirin dedi ama yer yüzünde denemediğin deterjan kalmadı. Bazrn renklilerle bile çamaşır suyu koyasım geliyor. Öyle deli ediyor.
Kokar cunku benim burnum çok keskindir en ufak koku olsun cildiririm.nefret ederim pis kokulardan
Ben yün yorganlardan bahsetmiyorum zaten .zaten sırf yikayamam kolay kolay diye kullanmıyorum.hayir açıp yıkaması kolayda onların dikmesi zahmetli . Dediğim gibi burnum çok keskindir .eş kişisi bile zamanında ' sen e...icmissin dediğimde arkamı döndüm ' bu ne lan narkotik köpek gibi ' demişti sen ne dedin diye üstüne yurugumde bişi demedim vallahi falan demişti ..ama iyiki böyle burnum ben yıkamayı seviyorum zatenKokmuyor bizimkiler.
Ailem de senede bir yıkar.
Eskiden yün yorgan vardı mesela haftada bir yıkamak imkansızdı, yün yorganın koktuğunu da hatirlamam. Gerek yok bence, ben rahatsız olmuyorum. Sık çarşaf değiştirmeye çalışırım.
oyşşSenede bir mi ?Ben haftada 1 atiyorum