Camasirlardaki Rutubet Kokusu Iliskimi Bitirecek

Canim koku olabilir; belki rutubettirbelki terdir orasini aslinda sen daha iyi bilebilirsin ama erkek arkadasinin bu konudaki israri ve sana yansitma seklini hic begenmedim sen rutubetttenmidir dedikce o yok senin koltuk altin diyookisisel temizligine ev temizligine tabiki dikkat et ama sirf onun icin bu kadar kendini telef etmene gerek yok bencesenin yerinde olsam o bi daha bu konuyu actiginda koltuk altimi bilemem ama ben senin agiz kokunu cekemiycem deyip ayrilir mis kokulu evler ve kadinlar dilerdim

merak ettim sizdeki bu kokuyu sadece erkek arkadaşınızmı alıyor? başka kişilerde aynı şeyi söyledilermi? hiç evinize giren çıkan yokmu erkke arkadaşınızdan başka eğer başka kimse birşey söylemiyorsa sorun erkek arkadaşınızdadır...

Arkadaşlar kızmayın ama sonuçta erkek arkadaşı da haklı olamaz mı?

Sonuçta eğer onun dediği doğruysa ve koltuk altı kokuyorsa sonuçta sizde istemezsiniz herhalde kokan birine sarılmayı? Ve belki önceden güzel bir dille söyleyip hiçbirşey değişmeyince bu şekilde söylemiş olabilir. Sonuçta koku çok önemli yaaa. Ben bırakın sevgili olmayı kötü kokan biriyle konuşamam bile karşılıklı.

Ne yapmalı konusuna gelince, ben 5 6 kilo aldıktan sonra çok daha fazla terlediğimi farkettim. Her insanın ter kokusu da hafif olmaz. O bakımdan bence arkadaşın önce zayıflaması, sonrada yazan bir arkadaşın da dediği gibi niveanın pembesi var. Onu alıp koltuk altına sıktığında 12 saat kadar gerçekten mis gibi kokutuyor. Ayrıca aynı roll onun birde deodorantı var onu da üzerine sıkıp, temiz kıyafetler giyerse kokmaz bence :/ Ama ben kilonun etkilediğini düşünüyorum :/

Son düzenleme:

AA bu lush sabunlari nereden buluyorsun aktarda mi? Camasir makinesine mi atiyosun onu da? yoksa gardolabin icine kiyaftlerin arasina mi koyuyorsun.

dolabının içine sinmiş olabilir rutubet kokusu giyeceğin çamaşırı dolabına koyma kanepenin üzerine bırak.Evin içinde rutubet kokusu yoksa böyle yap.Hatta arkadaşların dediği gibi saklama poşetlerine koy birde.Güzelcee kokulu deterjanla yıka giyeceklerini ve gzelce ütüle bol bol parfüm sık.Poşetle kanepenin bir kenarına bırak.Ve buluşmadan önce hemen duş al evde fazla kalmamaya çalış.Hemen hzırlan çk.Ve çıktığında kapının önündee bolcaa parfüm sık. birde şey şuda olabilir kabanına da sinmiş olabilir bu koku.Sevgilinle buluşmadan önce yeni bir kapan al ve poşetle yine bunuda dolabına koyma sakın.

rutubetin teninize sinmesi normal

duş jeli yerine kalıp sabuna geçin. hacı şakir lavanta çok iyi bence...

bir de rol on olarak rexonayı öneririm.hiç olmadı karbonat sürün koltuk altınıza. terlemeyi önler,kokuyu alır

epilasyon sonrası yapmayın bunu tabi

göğüs altllarına bebe pudrası sürün

kalıp sabunu parçalara bölüp çekmecelere atın, havluların içine koyun

tabi bunları yaparken hep aynı kokuyu kullanın

AA bu lush sabunlari nereden buluyorsun aktarda mi? Camasir makinesine mi atiyosun onu da? yoksa gardolabin icine kiyaftlerin arasina mi koyuyorsun.

canım ben Ankaradan 365 avm den almıştım sabun keseciklerine koyup çamaşırların aralarına çekmeçelere dolaplara yerleştirmiştim tabi artık kullanmaya gerek kalmadı evlenince eşimin tüm çamaşırları misler gibi yumoş pembe yada yeni çıkan mor va onu kullanıyorum çok iyi sonuç veriyor (özellikle koyu yeşil bir sabunu vardı deniz gibi kokan ben ondan bolca almıştım o dönemde )

o koku çok fenadır geçenlerde eşimin çamaşırlarını farklı bi makinede yıkamak zorunda kalmıştık çok fena kokmuştu, ben eşimin yanına oturamaz olmuştum düşün. sonra bütün kıyafetleri kendi makinemde yıkadım geçti. sende bi makineni kontrol et

kokuyu yapan bakterilerdir
camasirda, makinede, koltuk altinda biriken bakterier koku yapar
bunlari önlemek icin

1. camasir makinesi 95 derecede camasir suyuyla yikanmali, deterjan bölümü güzelce temizlenip bulasik makinasinda yikanmali
2.renkli camasirlari düsük derecede yikadigimiz icin bakteriler ölmez, bunun icin bakteri, virüs öldüren özel sivideterjan var renklilerin rengine zarar vermeyen(almanyada var tr de de varmi bilmiyorum arastirmak lazim)
3. koltuk alti her dustan sonra dezenfekte etmek gerekiyor, vucudumuzun heryerinde bulunan bakteriler terleyen ve nemli bölgelerde cogalir ter kokmaz bakteri koku yapar, hatta pisik olur

dus sonrasi kullandigin parfümün bodylotionunun tüm vucuduna sürersen mis gibi kokarsin

edit: giyecegin kiyafetini gece askiya asip balkona as, giymeden üzerine bir iki kere askidayken parfüm sIk canim

Son düzenleme:
ya peki siz eve girince bir koku var mi?
yani nemden dolayi diyorsunuz ya,sonucta disardan eve gelince bir koku olur onu alirsiniz
bazi insanlarin evleri bi degisik kokuyor onlar anlamiyor alistiklarindan belkide
size geliyor mu koku....
belki deterjaninizi degisitirmeniz lazim...
ablam yalniz yasiyor bir yumusatici almis iste markasini bilmiyorum
annemde gittgimizde perdesini yikadim hemen o yumusataciyi atti
yeniden baska alip yikadi deterjanini degisitrdi ama sadece perdede
yumurta gibi kokuyormus bana pek gelmedi ama annem öyle demisti...
belkide terliyorsunuz bilemiyorum...siz kendi kokunuzu daha iyi bilirsiniz..
sadece kiyafetlerdeyse bu koku,bu kadr rahatsiz edecek birsekilde olmasida ilgnc
alin tekstiller icin parümlerden dolabiniza sikin yani illaki bir sey sikiyorsunuzdur
hala mi gecmiyor...ütü yaparken kokulu ütü sularindan alin ne bileyim o kiyafetler icin olan
spreylerden sikip ütüleyin...
gecmesi lazim...eger ten kokunuzdan degilse...
ama bir insan icin bu kötü birsey birde sevdigi biri bunu diyorsa
cok ayip etmis ya...
ya bi ara ter kokum oldugunu düsündügü icin ayrildik gibi birsey yazmissiniz neden geri birlestiniz ki
hayat bu insanin basina hersey gelir...

canımm....bu adam seni sevmiyor....gerçek bu.. ne yazık kii....okulunu bitirip daha güzel evlerde yaşarsın inş...

Geçen seneye kadar bizde de vardı bu sorun...
Rutubetten artık ev kokmaya başlamıştı. Misafir gelse rezil oluyorduk.
Basık, boğuk bir hava yaratıyor evde.
Herşeyin üstüne de siniyor kokusu...
Biz çaresi fayansta bulduk.
Yerlere ve duvarlara ( yerden başlayarak 2 sıra) fayans yaptırdık.
Evde ne koku kaldı ne rutubet..
Ne yumuşatıcının önemi olurdu ne oda parfümünün, 1 saat sonra eser kalmıyordu kokudan.
Şimdi rahatız çok şükür.Evi baştan aşağı vernelle siliyorum günlerce mis kokuyor.

arkadaslar yapabileceklerini cok guzel sayymıslar...benım soracagım erkek arkadasınız rutubetten kaynaklandıgını bılmıyor mu ki kokunun..soylemedınızmı

sunu yazmayi unuttum birde

sentetik orani cok olan tisörtlerde terleyince acayip koku yapar, pamuk orani yüksek tisörtler giymeni öneririm

nerelerde satılıyor bu lush

Avrasyacım az önce okudum da tekrar, söyleyiş tarzı ne kadar çirkin olmuş..
Tamam kimse kötü kokuyu sevmez ama sen kokuyorsun denir mi ikide bir.
Çok ayıp etmiş.
Seni kırmadan dile getirebilirdi bunu. Koltuk altın kokuyor bilmem ne, sevmiyor bahane arıyor gibi geldi.
Hem kilolu olabilirsin bakımını yaptıktan sonra bu kış günü niye kokasın.
Neyse..
Kendini brad pitt sanan sevgilin miski amber sanırım..

Son düzenleme:
rutubet kokusunu, rutubet kokusu yüzünden beni terk edecek adama tercih ederim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…