canım benim deterjan kapagı acık degildi, ama çamasır suyu o kadar cok kopurmus ki, kapagın kenarlarından sızmıs kopuk.. benim borular acıkta degil, yani nasıl desem su bosaltma hortumu hemen duvarda bi baglantısı var oraya takılıyor, herzaman da o sekilde duruyor, takıp cıkartmıyorum, yani istesem cıkartabilirim de, ama ordan oldugunu sanmıyorum oyle olsa, oradan koku gelir surekli, temizlik yaparken felan almıyorum hiç koku. ben bu sefer sadece bi pnatolonumdan aldım kokuyu, daha once cok koku olan bi şalım vardı mesela onda pek almadım, boyle belli belirsiz vardı, bi umut oldu içime yani.. belki bir kaç yıkamadan sonra duzelir bilemiyorum. cok sinir bozucu bi mesele bu.
kesinlikle katılıyorum çok sinir buzucu ,domestos nasıl köpürdü şaştım kaldım yukarda bi arkadaşta bahsetmiş o kokan çamaşır kuruduktan sonra koku yok ama ıslanırsa aynı koku yine geliyo sendede oluyomu mesela yüz havlu tuvalete asıyorum hafif nemlendimi hemen koku oluyo ama çok rahatsız edici degil koklarsan alıyosun kokuyo benim birde burnum çok hassatır hemen alırım napçam bilmiyorum makinayımı degiştirmek gerek acaba anlamadımki