arkadaşım izninle, benim anlayamadığım bir şey var sormak isterim.
Siz evleniyorsunuz ve keseniz ortak olacak.
Kesenin ortak olacağı bir insanın sana düğün öncesi birşeyler alaması yada almaması niye bu kadar önemli. Desen ki yanımda olmadı gelmedi anlarım hatta kızarım. Ama parasını yazdığına göre sorun yanında olmaması değil parayı senin ödemen ki annene de o ödedi demişsin.
Nişanlın borca girse sana altın sette alsa bir sürü birşeyde alsa 3 gün sonra zaten bu borcu birlikte ödeyeceksiniz. Yani sana aldıklarının parası gene senden çıkacak.
O zaman mantığı nedir valla çözemedim.
arkadaşım izninle, benim anlayamadığım bir şey var sormak isterim.
Siz evleniyorsunuz ve keseniz ortak olacak.
Kesenin ortak olacağı bir insanın sana düğün öncesi birşeyler alaması yada almaması niye bu kadar önemli. Desen ki yanımda olmadı gelmedi anlarım hatta kızarım. Ama parasını yazdığına göre sorun yanında olmaması değil parayı senin ödemen ki annene de o ödedi demişsin.
Nişanlın borca girse sana altın sette alsa bir sürü birşeyde alsa 3 gün sonra zaten bu borcu birlikte ödeyeceksiniz. Yani sana aldıklarının parası gene senden çıkacak.
O zaman mantığı nedir valla çözemedim.
e yani bu işler böylelerben senin yazını tınlıyım barikaydirigubbakcemile3
valla bende nişan bohçası olur ya,onu ben yaptım kendime kaydirigubbakcemile3
eşime verdim onlarda getidikaydirigubbakcemile3
çamaşırımı ben aldım
davetiyeyi ,nikah şekerini ben hallettim
gelinliği de ben hallettim
eşimede çamaşırı ben aldım
vsvs
eşimin abisi dalga geçer eşimle..eee bari seni isteseydikkkkkaydirigubbakcemile3
senin yapman gerekenleri bile kız yaptı derkaydirigubbakcemile3
valla ben anladığım kadarıyla sen erkeğe baskı yapıyorsun şu alınacak bu alınacak diye...hiç deme ben bişe istemiyorum bal gibide istiyorsun...
pardon da baskı nerde...erkeğin annesi sorumluluğunu bilip geline söz düşürmezse gelin susar...
ama hiçbişey bilmiyomuş gibi oğlunu da yönlendirmezse kız nişanlısına bunları hatırlatır...
her dediği olmayabilir gelinin...ama düğüne sayılı gün kala uyanıklık yapılmaya çalışılıp gönlü de kırılmaz...
bunlar yapılmalı...
saçma sapan adetler yüzünden kavga etme bence eğer diğer huyları iyiyse böyle ufak tefek şeyler olur.kimse dört dörtlük değil kendini düşün sen dört dörtlükmüsün ben birini yargılayacağım zaman hep böyle düşünürüm seni tanımıyorum yanlış anlama ama ılımlı olmak için ben hep bu şekilde düşünüyorum.bez parçası yüzünden en güzel günlerini zehir etme boşver ne takılıyosun ayrıntılara üniversite mezunuymuşsun böyle şeyleri sorun etmene şaşırdım.çevrendekilerin söylediği sözlerden etkileniyosun bence şunu sen alacaktın şunu ben alacaktım çok saçma şeyler.ilişkini en başından yıpratmana değmez.
cnmcım bi söylemek vardır :1no2:bi söylemek vardırzemuszemus..ben daha başka bişe demiyorum...
cnmcım bi söylemek vardır :1no2:bi söylemek vardırzemuszemus..ben daha başka bişe demiyorum...
tabi cnmcım...bir de sabır vardır...hep onların keyfini anlayışını beklerse kuvvetle muhtemel çok bekler...
bilmeyene bildireceksin demişler...
saçma sapan adetler yüzünden kavga etme bence eğer diğer huyları iyiyse böyle ufak tefek şeyler olur.kimse dört dörtlük değil kendini düşün sen dört dörtlükmüsün ben birini yargılayacağım zaman hep böyle düşünürüm seni tanımıyorum yanlış anlama ama ılımlı olmak için ben hep bu şekilde düşünüyorum.bez parçası yüzünden en güzel günlerini zehir etme boşver ne takılıyosun ayrıntılara üniversite mezunuymuşsun böyle şeyleri sorun etmene şaşırdım.çevrendekilerin söylediği sözlerden etkileniyosun bence şunu sen alacaktın şunu ben alacaktım çok saçma şeyler.ilişkini en başından yıpratmana değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?