canım ben bişi istemiyorum takıda niye kavga ettiğimi anlatayım
şimdi bana bi gün durduk yerde dediki altın set yerine inci takım alsak ne olur dedi
ben dedim ki bana onu babam alacak öyle konuştuk dedim oda dediki ben alayım yanınada bir bilezik alırım dedi bende normalde hem set hem inci seti almalısın ama ben sana inci setin adını bile anmadım dedim vay efendim işte set para etmezde bilmem nede sonra bende etmesin ben hatıra kalsın zevkime göre olsun bir yere giderken takarım dedim
böle işte normalde birşey istemiyorum isteyemem ailem istemedi ben nasıl isterim ki
Allah canıma sağlık verir de o günleri görürsem seve seve alırım.........kimseye gerdekte giyeceği dona kadar aldım deme zevkini tattırmam a.s.
ya sanırım burada herkesin anlayışlı olması gereken bir durum var
adam cimri mi dğeil mi bilmiyorum ama
daha yeni nişanlanmış ve 3 ay kadar sonra evlenecek birisi olarak
inanılmaz masraf olduunun farkındayım
bişeyi istemek var bi de diretmek var
biz bilmiyoruz siz nasıl yaşıyorsunuz
ben kendimden pay biçiyiroum
nişan öncesi sevgilime sürekli
çiçek çikolata çiçek çikolata dedim durdum
o kadar söyledim ki
artık yani yuh
taş olan anlardı yani
gelirken bi çiçek bi çikolata getirileceğini
ve sonra ne yaptı biliyor musunuz?
aşkım beni uğraştırma bu işlerle git çiçeini de çikolatanı da yaptır beni bulaştırma dedi
oooo benim canıma minnet zaten
gittim olabilece ken güzel çiçeği ve en güzel çikolatayı yaptırdım
(bütçe dahilinde tabi)
bazı arkadaşlarım ayıpladı bu durumu
ama olaya nerden baktıınla alakalı
ben de burada forumlarda da yazdım
herhalde nişan çikolatasını çiçeğini yaptıran ilk kız ben oluyorum diye
ve şamatasını da çok yaptım
ve takmadım gitti
sne d eşöyle düşün
gidip kendi kafana göre en uygun güzel çamaşırı aldın
erkekler bizim kadar düşünceli değiller ki
senin benim önemsediimiz şey onlar için öylesine şeyler
yoksa ben d eisterdim çiçeğimi çikolatamı gördüümde vay be sevgilime bak falan demeyi
ama hiiç
tırıs geçti
annemler bütün misafirler hayran kaldılar çiçeime
herkes çikolatayı çok beendi geçti gitti
iyi tarafından bak
yoksa dahaohoo çok darlanırsınız eminim
bunlar da bize ders olsun işte
şimdi bana bi gün durduk yerde dediki altın set yerine inci takım alsak ne olur dedi
ben dedim ki bana onu babam alacak öyle konuştuk dedim oda dediki ben alayım yanınada bir bilezik alırım dedi bende normalde hem set hem inci seti almalısın ama ben sana inci setin adını bile anmadım dedim vay efendim işte set para etmezde bilmem nede sonra bende etmesin ben hatıra kalsın zevkime göre olsun bir yere giderken takarım dedim
böle işte normalde birşey istemiyorum isteyemem ailem istemedi ben nasıl isterim ki
sende az değilmişsin he?
sende az değilmişsin he?
takıyı kesınlıkle almalı erkek tarafı gelının boynu boş olmamalı..
ve aldıkları altında zaten onların şerefıdır...
onlar gelınlerıne bı set takamadıkları ıcın dert yansınlar ..
ama ıc camasırı konusunda bıraz abartmıssın bence canım..ben olsam gıdıp alırım hıcde arıyıpda ıc camasırı fılan lazım demem..sen beyaz esya almadın sen ıc camasırı almadın..
evlılık ortakdır ve bırlıkde yola bas koydunuz sımdıden bu sekılde tartısmalarınız hıc hoş degıl bence..guzel gunlerınde uzme kendını canım ıc camasırıda gecer beyaz esyada..
:bbo::bbo:allahım ya şu araları okumadan direk nolcak arakadaşım bende çamaşırımı aldım nolcak al diyen üyeler lütfen ya olay
BAŞKAAAAAAAAAAAAAAAA
:bbo::bbo:bişi yazdık kimse tınlamadı :)
kafamçokkarıştıderyainci birsürü mesaj yazdım ama hiçbiri senle ilgili değil...
öncelikle al karşına nişanlını konuş,neden böyle yaptığını sor...
siz hala benim duygumu anlayamamıssınız yada anlamak istemiyorsnuz
dahada size anlataya çalışmayacağım
canım 23 gün var ve davetiyeler basıldı zaten düğünde yapmıyoruz masraf olmasın ben dedim akrabam yok laf söz olmasın hemde düğün masrafı yapmayalım dedim
ben annesi ile yüz göz olamıyorum ama birikince ona sölüyorum oda ters konuşuyor
ben de yapmıcam kına yeri gelince kına için birşey sormadınız ben de yapmadım dicem yoksa giyerim nişan elbisesini evde aile arasında yaptık kimse görmedi görse ne olacak canım bunu giymek istedi derim ama onlara kızıp kendime ceza veriyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?