• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırını kendi alan ilk Gelin benim galiba :(

bence bunun donla kilotla alakası yok
erkek tarafı olayı nasıl ucuza kapatırızın peşinde..

Aynen budur olay özlemcim....

Hadi yine bizler bunu önemsemiyoruz....aman bosver diyebiliyoruz...seviyoruz cünkü esimiz olacak adamida zor durumda birakmak istemiyoruz...

Fakat annelermiz babalarimizi akrabalarimiz böyle düsünmüyor....adet bu ise yapilmasi gerek diyorlar....Eminimki bizde kendi cocuklarimizin dügünlerinde aynisini yapicagiz....neden benim kizima alinmasinki diyecegiz...

Derya nicin ailesine yalan söylemek zorunda kaliyor???

Sirf bu yüzden iste...:kahve:

ya lütfen cahallığımı bağışlayın da şu UCUZA KAPATMAK lafı nı çözemedim.............hayır neyi SATIN ALIYORLAR DA UCUZA MAL EDıYıYORLAR ki kafam çok karıştı

ya lütfen cahallığımı bağışlayın da şu UCUZA KAPATMAK lafı nı çözemedim.............hayır neyi SATIN ALIYORLAR DA UCUZA MAL EDİYİYORLAR ki kafam çok karıştı

Canim neyi olacak.....dügünü ucuza kapatmak istiyorlar.....

Hadi sundanda yirtalim bundanda yirtalim diye düsünüyor bazilari malesef.

canım yaaa ortada folyok yumurta yok daha şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını düşünmek istemiyorum ....

hayırlısı olsun canım yaaa

ya sanırım burada herkesin anlayışlı olması gereken bir durum var

adam cimri mi dğeil mi bilmiyorum ama
daha yeni nişanlanmış ve 3 ay kadar sonra evlenecek birisi olarak
inanılmaz masraf olduunun farkındayım

bişeyi istemek var bi de diretmek var
biz bilmiyoruz siz nasıl yaşıyorsunuz
ben kendimden pay biçiyiroum
nişan öncesi sevgilime sürekli
çiçek çikolata çiçek çikolata dedim durdum
o kadar söyledim ki
artık yani yuh
taş olan anlardı yani
gelirken bi çiçek bi çikolata getirileceğini

ve sonra ne yaptı biliyor musunuz?
aşkım beni uğraştırma bu işlerle git çiçeini de çikolatanı da yaptır beni bulaştırma dedi
oooo benim canıma minnet zaten
gittim olabilece ken güzel çiçeği ve en güzel çikolatayı yaptırdım
(bütçe dahilinde tabi)

bazı arkadaşlarım ayıpladı bu durumu
ama olaya nerden baktıınla alakalı

ben de burada forumlarda da yazdım
herhalde nişan çikolatasını çiçeğini yaptıran ilk kız ben oluyorum diye
ve şamatasını da çok yaptım

ve takmadım gitti

sne d eşöyle düşün
gidip kendi kafana göre en uygun güzel çamaşırı aldın
erkekler bizim kadar düşünceli değiller ki

senin benim önemsediimiz şey onlar için öylesine şeyler

yoksa ben d eisterdim çiçeğimi çikolatamı gördüümde vay be sevgilime bak falan demeyi

ama hiiç
tırıs geçti
annemler bütün misafirler hayran kaldılar çiçeime
herkes çikolatayı çok beendi geçti gitti

iyi tarafından bak
yoksa dahaohoo çok darlanırsınız eminim

bunlar da bize ders olsun işte

ben kendim gittim aldım ve bana hiçte çamaşır alınmadı bi bohçam bile olmadı ama bunu dert edip aramızı bozmadım
sete gelince ben söylemiştim nişanlıma set almayalım hem boşuna paramızı ona yatırcaz hemde ben onu nikah haricinde takmıcam diye oda sonradan üzülme birileri laf etmesin alalım dedi ben üzülmem laf edenide takmam gerek yok dedim ve sonradanda takabileceğim dünyalar parası etmeyen inci bi kolye aldım çokta güzel oldu gelinlikle

sonracıma mesela ben gelinlik bakmaya bile tek gittim ne eşim geldi ne kayınvalidem hatta bi dükkan bana fiyat vermedi damat ve kayınvalide geldiğinde fiyatı konuşuruz dedi
bende gittim başka yere anlaşmamı ettim çktım
hiç bir provayada gelmedi eşim hatta bikeresinde aşağıda bekledi yukarı çıkmadı bile

eşyalarda da o onu alır bu bunu alır yapmadık kim neyi aldıysa aldı eksikleri birlikte tamamladık
böylesi basit şeylerden ayrıla bilmeyi dile getirmek tuhaf

hayatta bunlardan çok daha önemli şeylerde var

bu yorumunuza gerçekten çok üzüldüm
demek nişanlım ve aileside bu düşüncede

yo yo lütfen üzülmeyin amacım sizi üzmek değildi ..sadece ben şu ucuza kapatmak lafına takıldığım için belki tepkim sert oldu .......
peki bi de şunu soruyum eğer karşı tarafın fikri ucuza kapatmak iseee sizin fikriniz de acaba giyeceğiniz çamaşıra kadar herşeyin parasını bile kaynanıza yıkmak mı

benim bildiğim gelinlik herşeyi ile takım olur. ayakkabısı ,çamaşırı ile olur. gelinlik çamaşırıda daha özeldir.
gelin çamaşırı gerdek çamaşırı değil ki. gerdek kıyafeti daha seksi olur.
güzelim baştan koy tavrını. ama şu var ben şeyimi yırttım set olacak şu olacak bu olacak diye hiçbirşey almadılar takmadılar. utançlarından nikahıma gelemedi anası.

Aynen budur olay özlemcim....

Hadi yine bizler bunu önemsemiyoruz....aman bosver diyebiliyoruz...seviyoruz cünkü esimiz olacak adamida zor durumda birakmak istemiyoruz...

Fakat annelermiz babalarimizi akrabalarimiz böyle düsünmüyor....adet bu ise yapilmasi gerek diyorlar....Eminimki bizde kendi cocuklarimizin dügünlerinde aynisini yapicagiz....neden benim kizima alinmasinki diyecegiz...

Derya nicin ailesine yalan söylemek zorunda kaliyor???

Sirf bu yüzden iste...:kahve:

aynen katılıyorum cnm ayrıca burda biçok arkadasında dedigi gibi olay don meselesi diil aslında ayrıca arkadas haliyle heves etmiş nişanlısıyla gidip begenmek onun zevkine uygun bişey almak istemiş anladıgım kadarıyla
ve eminimki kendi kızları olsa su alıncak bu eksik derler bu tarz bi olayı cok yakınımdan biri yasadı ozaman adamlar kacıyodu alısveriş falan olcagı zaman ama kendi kızlarında sıraladılar isteklerini :olmaz:

ya lütfen cahallığımı bağışlayın da şu UCUZA KAPATMAK lafı nı çözemedim.............hayır neyi SATIN ALIYORLAR DA UCUZA MAL EDİYİYORLAR ki kafam çok karıştı

ee düğün kına vs..birşeyler alınmıyor mu
bence erkek tarafı bu alınacak şeyleri minimuma indirip
gelin alma işini en ucuz ve masrafsız yoldan kapatmaya çalışıyor...
ben bunu çıkardım yazdıklarından..
açıklayıcı oldu mu

bende kendim almıştım iç çamaşırımı tek değilsin canım :delphin:
ayrıcana sette takılmadı 3 tane incecik bilezikle geçiştirildi
alçacık alçacık damlar bedavaya gitti bizim a....lar :delphin:

süpermiş ya koptum valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back