benim bildiğim gelinlik herşeyi ile takım olur. ayakkabısı ,çamaşırı ile olur. gelinlik çamaşırıda daha özeldir.
gelin çamaşırı gerdek çamaşırı değil ki. gerdek kıyafeti daha seksi olur.
güzelim baştan koy tavrını. ama şu var ben şeyimi yırttım set olacak şu olacak bu olacak diye hiçbirşey almadılar takmadılar. utançlarından nikahıma gelemedi anası.
yo yo lütfen üzülmeyin amacım sizi üzmek değildi ..sadece ben şu ucuza kapatmak lafına takıldığım için belki tepkim sert oldu .......
peki bi de şunu soruyum eğer karşı tarafın fikri ucuza kapatmak iseee sizin fikriniz de acaba giyeceğiniz çamaşıra kadar herşeyin parasını bile kaynanıza yıkmak mı
ee düğün kına vs..birşeyler alınmıyor mu
bence erkek tarafı bu alınacak şeyleri minimuma indirip
gelin alma işini en ucuz ve masrafsız yoldan kapatmaya çalışıyor...
ben bunu çıkardım yazdıklarından..
açıklayıcı oldu mu
Allah canıma sağlık verir de o günleri görürsem seve seve alırım.........kimseye gerdekte giyeceği dona kadar aldım deme zevkini tattırmam a.s.
tamam şimdi anladım bizimkinin ailesi beni gelin almadılar, oğulları ile ben karar verip evlendik de o yüzden anlayamadım( bu evlilik sırasında da onun ailesi de benim ailem de yapılması gerekenleri konuşa anlaşa yapmaya çalıştılar hani kınası nişanı filan , yani şunu onlar yapacak bunu biz yapacaz gibi dayatmalar olmadan )
yo yo lütfen üzülmeyin amacım sizi üzmek değildi ..sadece ben şu ucuza kapatmak lafına takıldığım için belki tepkim sert oldu .......
peki bi de şunu soruyum eğer karşı tarafın fikri ucuza kapatmak iseee sizin fikriniz de acaba giyeceğiniz çamaşıra kadar herşeyin parasını bile kaynanıza yıkmak mı
tamam şimdi anladım bizimkinin ailesi beni gelin almadılar, oğulları ile ben karar verip evlendik de o yüzden anlayamadım( bu evlilik sırasında da onun ailesi de benim ailem de yapılması gerekenleri konuşa anlaşa yapmaya çalıştılar hani kınası nişanı filan , yani şunu onlar yapacak bunu biz yapacaz gibi dayatmalar olmadan )
Allah canıma sağlık verir de o günleri görürsem seve seve alırım.........kimseye gerdekte giyeceği dona kadar aldım deme zevkini tattırmam a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?