Dügün alisverisi esnasindayken teyzem beni bir dükkana soktu....gir sec hangi ic camasirlarini istiyorsan gecelik takimlarini istiyorsan al dedi....
Bende baktim ettim ikisindende birer takim begendim....sonra kaynanam dükkana girdi....ne yapiyorsunuz dedi teyzeme...Teyzemde " Hiccc adete yerini bulduruyoruz"" Gelin hanima ic camasiri gecelik takimi bakiyoruz Adet böyle...Gülsüm begendi bile...biz cikiyoruz sen ödersin Ablacim dedi....
Ben ahanda yeminle böyle :1shok: oldum....
Teyze niye öyle yaptim falan dedigimde.....Ah gülsümüm ah....bunlara böyle yapacaksin...alirmisin falan dersek cok bekleriz....yarin öbür gün bana tesekkür edeceksin dedi....
Gercektende simdi düsünüyorumda teyzem öyle yapmasaydi kaynanam kesinlikle almazdi....diger eltimlere almadi cünkü....
Gerci almasaydi ben belki dert etmezdim....ama aileler ediyor iste...
Konuyu Toplam 31 Kullanıcı okuyor. (28 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
butterflys73, archimim, ARZUM78, barzey, Burcums, çirkin betty, Cisil, deniz_güneş, DENıZKOYDUMADIMI, deryainci, Gülsüm Sultan, gönülyarası, ilayda cem, nalmert, nevinırmak, noashe, okyanus33, ozlempau, S&S, Selen_Ay, solaris, Stella, tazefasulye, tegmenim2009, uğur böcüğü, wonder_fuls, ycycyc, özo_35
reyting tavan yaptı alkisalkisalkis
3 misafir de damat adayı olanlar mı acep :)))))))
Sağol canım ne iyi ettin de yazdın, ben de üşeniyordum aşağıya bakmaya..kaydirigubbakcemile3
(Kızmaca yoklmaz:)
Bu gelin alışverişi değil ki..
Gelinlik içine giyilecek çamaşır ekstra birşeydir yani gelin alışverişinde alınmaz zaten..
Gecelik makyaj malz., takı vs.. değil ki bu..
Sonradan gelinlik modeli ortaya çıkınca bu da gündeme gelir, haa nişanlın alırsa o dönem tamam, ama illa bunu da o alsın demek yanlış bence..
Pardon Deryainci ,sorun çamaşır değildi ama ben ona takıldım işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?