• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırını kendi alan ilk Gelin benim galiba :(

çamaşır olayı belki küçük birşey ama her seferindede başka sorunlar çıkarıyorlar galiba canım baştan koy tavrını nasıl başlarsan öyle gidiyor çünkü...beyaz eşyayı kız tarafı alır demiş nişalın ama kız tarafı sadece bulaşık makinesiyle,fırını alıyor..diğerleri yine erkek tarafının..ayrıca çok önceden almış beyaz eşyaları almasaymış kız tarafının görevi ise kimse zorla aldırmadı herhalde..ayyy sinir oldum:mymeka:

Ne kadar ufak şeyler için kendinizi üzüyorsunuz.
Victoria secret ların olsa,evin muhteşemlikten uçacak hale gelse,saraylarda yaşasan
Huzur olmadıktan sonra neye yarar.
Çamaşır dediğin şey,gerdek gecesi hiç bir işe yaramayan şey tatlım.
İnan korseli yada fırfırlı olması hiç bişey ifade etmiyor.
Takılma bunlara,durduk yerede kendini hırpalama olurmu

Arkadaşlar olayı tam kavrayalım...Arkadaşımızın yakındığı şey maddi olaylar değil,nişanlısının TAVRI...

kaynanam kına için salon tut oynarız genişgeniş dedi annem yoktu ses çıkaramadım sadece bizim oralarda yok le yakın salon dedim bana demiyorki ne yapalım alışverişe çıkalım kına için icraat yok istiyor ama neyse ben kına yapmayacağım birşey alınmassa zaten nişanlım sinyalini verdi kınada nişan elbiseni giyersin dedi
bana deseki son zamanlar geldi sıkıştık kınada nişan elbiseni giysen yemin ederim yardımcı oldum diye guru duyarım kendim de alabilirim ama artık iyice enayi oldum

sana bir tavsiye hiç bir şeyi sineye çekme her kes kendi üzerine düşeni yapsın sen her şeye tmm dersen daha çok umursamaz hale gelirler mesela kına gecesi için kıyafet alamıyoruz maddi durumumuz su an iyi değil dediler sende o zaman düğünü erteleyelim acelesi yok de.ufak tefek şeyler birikir birikir dağ olur.hem düğünden sonra nasıl olsa bunun sesi çıkmıyor diye hiç olmaz dediğin şeyler başına gelir unutma her şey senin elinde

kaynanam kına için salon tut oynarız genişgeniş dedi annem yoktu ses çıkaramadım sadece bizim oralarda yok le yakın salon dedim bana demiyorki ne yapalım alışverişe çıkalım kına için icraat yok istiyor ama neyse ben kına yapmayacağım birşey alınmassa zaten nişanlım sinyalini verdi kınada nişan elbiseni giyersin dedi
bana deseki son zamanlar geldi sıkıştık kınada nişan elbiseni giysen yemin ederim yardımcı oldum diye guru duyarım kendim de alabilirim ama artık iyice enayi oldum

kaynanaya bak. hem üstüne düşeni yapmıyor hem de durumun var mı sormadan geniş salon falan istiyor :oklava:

inanın 2 sene boyunca gözüme hiç birşey batmamıştı ama şimdi herşey aklıma geliyor
bazende inanılmayacak kadar savurgan oluyor metal bir yüzük alıyor dünyanın parası
hediye de olsa bi şekilde ne kadara aldığını illa sölüyor bir yolunu buluyor söylüyor hani direk ben şuna şukadar para erdim demiyor ama bi şekilde bana nekadara ne hediye aldığını söylüyor

aldıklarının fiyatını da söylüyor :1shok: oh ne güzel. bence ilişkinizi iyi bir analizden geçirin

canım senin anlıyabiliyporum sorun onun yada senin alman değil onun tavrı sanırım aranızda iletişim sorunu var bence al karşına güzellikle konuş ve seni mutlu edecek şeyleri söyle eğer o bunları düşünemiyosa birinin düşündürmesi gerek sanırım oda sensin ama herşeyi kafana takıp üzülmeye değmez düğün arifesinde herkesin başına gelmişdir bu tarz olaylar fazla takılmamaya çalış şimdiden sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım

Ne kadar ufak şeyler için kendinizi üzüyorsunuz.
Victoria secret ların olsa,evin muhteşemlikten uçacak hale gelse,saraylarda yaşasan
Huzur olmadıktan sonra neye yarar.
Çamaşır dediğin şey,gerdek gecesi hiç bir işe yaramayan şey tatlım.
İnan korseli yada fırfırlı olması hiç bişey ifade etmiyor.
Takılma bunlara,durduk yerede kendini hırpalama olurmu

durum sadece iç çamaşırı değilki bunlar önemli ayrıntılar!
yarın bir günde aynısını yaparsa örneğin senin ayyakkabın var deyipde umursamazsa çok tanıdığım var tek kazakla kışı geçiren

ben çamaşırımı kendim aldım nişan ve kına elbisemi de.
ama bunlar olurken oda diğer taraftan birşeyler alıyordu. yani herşeyi ortak yapmış olduk. o yüzden sorun olmadı. anca beraber kanca beraber.

o yüzden nişanlın gerçekten cimri mi yoksa maddi durumlar yüzünden mi böyle davranıyor onu anlamak lazım. nihayetinde sende haklısın bir kız evlenmeden hep birşeyler hayal eder. erkeğin ince düşünmesi lazım. sonuçta uzlaşabilirsiniz. alırsın ama orta halli olanı onunda seninde gönlün olur. sonuçta o gün önemli bir gün birde böyle düşünmek lazım.

canım 23 gün var ve davetiyeler basıldı zaten düğünde yapmıyoruz masraf olmasın ben dedim akrabam yok laf söz olmasın hemde düğün masrafı yapmayalım dedim
ben annesi ile yüz göz olamıyorum ama birikince ona sölüyorum oda ters konuşuyor
ben de yapmıcam kına yeri gelince kına için birşey sormadınız ben de yapmadım dicem yoksa giyerim nişan elbisesini evde aile arasında yaptık kimse görmedi görse ne olacak canım bunu giymek istedi derim ama onlara kızıp kendime ceza veriyorum sanırım

kına yapmazsanız içinizde ukte kalır piman olursunuz sonra. nişanlığınızı giyin ne olacak sanki. ya da uygun fiyata bir abiye alın. evde arkadaşlar arasında az masraflı bir kına yapın. ayıp değil ki bunlar.

cimri olduğunu anlamakta biraz geç kalmamışmısın bu zamana kadar aklın nerdeydi aşık mısın hayatım opuyorumnanaktan

aşıksın , aşıksın ki görmemişsin bunları kaydirigubbakcemile3
o sana yaptıklarının ettiklerinin lafını yapıyorsa sende tavrını belli et rahatsız oluyorum bu tutumundan de..

aaaa olurmu öyle şey canım,
bi muhasebeci tutsunda yaptıklarının ettiklerinin defterini tuttursun o zaman en kolayı ..
en doğru bilgilerle başına kakar o zaman lülülülülülü ,

Eşimin kızkardeşi yeni nişanlandı. Pastasını, nişan kıyafetini kendi aldı Ama hiç rahatsız olmadı. Belki imkanı yoktur Bu evlenme kararınızı etkilememeli.

Kusurabakma da anlamadım..?

Ben de kendim almıştım görmedi bile düğün gecesine kadar..Ne yani görse ne olacak erkek ne anlar gelinliğin içine ne giyileceğinden falan..Biraz da gelinlik modeline uygun bir model olmalı çünkü..
Gelinliğin içine ne giyilecekse evet onla prova olur gelinlik..

Dünya üzerinde ilk sen değilsin yani..Ara sayfaları okumadım ama kendi alan bir sürü kız vardır burda mutlaka ...

Sanırım evlenecek kız sendromuna girmişsin, bunda kafaya takacak birşey göremedim..

Geç bunları canım yaa..
Sen, ailenden uzak yere evlenecek diye, bunalıma giren kızsın değil mi?

valla öyle bir aileye düşmüşünüz ki Allah yardımcınız olsun.kendileri düğün yapmıyor her şeyi layıkıyla yapmıyor utanmadan oynamak için sizden kınaya salon mu istiyor.pessssssssss...

durum sadece iç çamaşırı değilki bunlar önemli ayrıntılar!
yarın bir günde aynısını yaparsa örneğin senin ayyakkabın var deyipde umursamazsa çok tanıdığım var tek kazakla kışı geçiren

İki yılda tanıyamadığı adamı düğün arifesinde bıraksın mı ? Madem maddi durumdan kaynaklanmıyor yaptıkları,o zaman cimri demek ki...2 yılda cimriliğini anlamıştır elbette evleneceği adamın.Yumurta kapıya dayanınca mı cimriliği aklına geldi,elbette değil.
Düğün psikolojisi.Eğer bu sizin için çok hayati bir mesele olsaydı bu aşamaya gelmezdiniz herhalde.Bu saatten sonra ne yapılabilir ki ?
Ayrıl mı diyelim konu sahibine.Cimri insan de ğiş mez !..Dua edin de sizi de kendisine benzetmesin,yapı meselesi bu... :delphin:

canım 23 gün var ve davetiyeler basıldı zaten düğünde yapmıyoruz masraf olmasın ben dedim akrabam yok laf söz olmasın hemde düğün masrafı yapmayalım dedim
ben annesi ile yüz göz olamıyorum ama birikince ona sölüyorum oda ters konuşuyor
ben de yapmıcam kına yeri gelince kına için birşey sormadınız ben de yapmadım dicem yoksa giyerim nişan elbisesini evde aile arasında yaptık kimse görmedi görse ne olacak canım bunu giymek istedi derim ama onlara kızıp kendime ceza veriyorum sanırım

yani tedirgin olsunlar diye öyle de dedim örnek verdim ben sadece
sen istediğin kadar laf dokundur hiç utanmazlar
ben gelinlik ayakkabı bile kendim aldım düğünde ayakkabılarımı çok beğendiler bende hemen lafı oturttum abim aldı çok zevklidir dedim ama eşim duymazdan geldi

Back