yanlışınız var ben anneme çok yakın oturuyor olacağım yürüyerek 5 dk
ayrıca ara sayfalardaki yazılarımı okumamıssınız sorun alınmayan çamaşır değil
seni çok iyi anlıyorum canım,bende evlenirken aynı anları yaşadım,tanıştığımızda sen benden bişi istemiyosun diye bana kızardı,hiç bişide istemedim,nişan yaptıktan sonra elini eteğini çekti benden,düğün stresine verdim herşeyi,takıları almaya gittik geline saatte takılır ama bana almadı ne gerek var sanki takacakmısın dedi ki onların ailesi takıyı sever takarda ama benim düğün sevincimi böyle şeyler yaparak içimde bıraktı,insanın kimseye muhtaç olmaması tabiki çok güzel,ama insan sevdiğindende ilgi alaka bekliyor.Evlendikten sonrada bu suyu değişmedi....
bende kendim almıştım iç çamaşırımı tek değilsin canım
ayrıcana sette takılmadı 3 tane incecik bilezikle geçiştirildi
alçacık alçacık damlar bedavaya gitti bizim a....lar
arkadaşlar benim derdim bana böle tavırlar takınması yoksa 3 kuruşluk takımı kendim almışım o almış tabi ki önemli değil ama çok kırıldım çok üzüldüm nasıl alatsamki içimdeki burukluğu paylaşmak istedim sizinle mafoldumben
br haftadır içimi kemiriyor birşeyler yoruldu
Bence bunları dert edip kendine bu günlerini zehir etme bizde eşimle beraber yaptık yuvamızı herşeyim tam değildi ama ben çok mutluydum sevdiğim insanla evliyim herşeyim tam değil ama olsun huzurum yerinde takma bunları:1hug:
bende kendim almıştım iç çamaşırımı tek değilsin canım
ayrıcana sette takılmadı 3 tane incecik bilezikle geçiştirildi
alçacık alçacık damlar bedavaya gitti bizim a....lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?