Çamaşırını kendi alan ilk Gelin benim galiba :(

seni çok iyi anlıyorum canım,bende evlenirken aynı anları yaşadım,tanıştığımızda sen benden bişi istemiyosun diye bana kızardı,hiç bişide istemedim,nişan yaptıktan sonra elini eteğini çekti benden,düğün stresine verdim herşeyi,takıları almaya gittik geline saatte takılır ama bana almadı ne gerek var sanki takacakmısın dedi ki onların ailesi takıyı sever takarda ama benim düğün sevincimi böyle şeyler yaparak içimde bıraktı,insanın kimseye muhtaç olmaması tabiki çok güzel,ama insan sevdiğindende ilgi alaka bekliyor.Evlendikten sonrada bu suyu değişmedi....

sırf bir iç çamaşırı almadı diyemi kızgınlığınız, tek derdiniz bu olsun...
hele bi evlen o zaman sen derdi görürsün...

Parası varsa, senin beğeneceğin takacağın tarzda bir takı vs neyse işte. alsın..

O kadar da değil..
Gelmiyim oraya..lmaz: cık cık cık

sen zaten masraf olmasın diye düğün bile istememişsin, boynuna da incecik birşey alıversin artık..

cık cık cıklmaz: cık cıklmaz:

yanlışınız var ben anneme çok yakın oturuyor olacağım yürüyerek 5 dk
ayrıca ara sayfalardaki yazılarımı okumamıssınız sorun alınmayan çamaşır değil

Haa hatırladım ama yine de ailenden ayrılacağın için bunalıma girmiştin hep ağlıyorum diye topic açmıştın....Karıştırdım belki de..

Neyse ara sayfaları da okudum da, topic başlığın ''çamaşır'' olduğu için ilk başta onun üzerinde durdum..

..............

Son düzenleme:
ya walla isterse 26 deil 6 gün kalsın. sen bu adamla evlenmek zorunda deilsn yani sonuçta anladıgım kadarıyla öle kocaman şatafatlı bi düğün de olmcakki artk ertelenemicek durumda olsn. kimseyi kötü yönde etkilemek istemem ayrıl da demem senin kararın bu ama böle bi adamla da ömür geçmez yani lmaz:
herşeyi söliyemezsnde içine atıcaksın, içine ata ata ne hale gelrsn sora biliomsn daha büyük sorunlar doğurur bu
şuan aşıksın anlıorm ya nolcak bişi olmaz böle de katlanırım belki deişir diosun ama daha nişanlılıkta böle yapan adam evlenince(yani sen artk tamamıyla onun olunca) daha da kopar tutamazsn.. hani bi laf wardr ya köprüyü geçene kadar die..
kararsenin hayatım hiçbşi için mecbur deilsin. sonradan pişman olup mutsuz olucağna otur iice dşün derim ben.....

Seni çok iyi anlayabiliyorum.
Sorun para değil, ilgisizlik.
Aynı şekilde nişanlılığımızda eşim başka şehirde olduğu için düğün salonunu, davetiyeleri filan hep ben seçtim. Kınagecemde giydiğim elbise, her iki gece için olan ayakkabılarımı, bahsettiğin iç çamaşırını bile da hep arkadaşlarımla birlikte beğenip aldık. Düğün salonu ve gelinlik hariç hepsini de kendim ödedim.

İlgilenilmediğini hissedince insanın içinde de hep bir uhde kalıyor, kendini değersiz hissediyor. Bu durum evlendikten sonra da devam edebiliyor ne yazık ki erkekler bayan alışverişini kendilerininki kadar basit zannedip, sıkılıp patlayabiliyorlar.
Yazının başlığını ilk görünce bile içim titredi, kendi evlilik hazırlıklarım aklıma geldi.
Sen yine de hiçbirşeyin evlilik hazırlıklarının heyecanını kaçırmasına izin verme derim ben..

bende kendim almıştım iç çamaşırımı tek değilsin canım
ayrıcana sette takılmadı 3 tane incecik bilezikle geçiştirildi
alçacık alçacık damlar bedavaya gitti bizim a....lar

kesinlikle sana katılıyorum
evlenmeden önce her istediğimizi yaptırsaydık böyle olurmuydu acaba?
her istediğimizi derken olması gereken şeyleri dile getirmeye çalışıyorum

baya bi strese girmişsiniz hiç gerek yok bunlara şimdiden onu almadın bunu yapmadın gibi kavgalar hiç hoş değil evlilikte en önemli şey huzur o olmuş bu olmamış hiçte önemli değil bu kadar büyütüpte tadınızı kaçırmanıza gerek yok bence

canım sen düğün bunalımı mı desem düğün depresyonumu desem..neyse işte..ona kapılmışsın..
eğer gerçekten bu kadar cimri olsaydı bu seni 2 senede mutlaka rahatsız ederdi..
öle diildir demiyorum ama biraz abartıyo olamazmısın??
nişan bohçası olayına gelince;
ben nişan bohçamdaki hiçbirşeyi kendim seçmedim hemde hiçbirşeyi..
nişan elbisemin içine giydiğim iç çamaşırınıda kendim aldım.
ama hiç takmadım kafama..hatta mutlu bile oldum beni düşünüp hazırlamışlar bişeyler az çok neyse..
ve gayet mutluyum böle olduğu için.
karşı tarafın durumu iyiyse bişe diyemem tabi yani öleyse haklısın..
herkesib bi derdi war işte..hayat..

sen hala kafayı iç çamaşırına takmışsın,öyle bakarsan bizdede herşeyi erkek tarafı yapar,nişandada abiye almadılar almıyoruz dediler annem babam almıştı bana,öyle giydim,kalkıpta bunun için huzursuzluk çıkarmadık..

..........

Son düzenleme:

ılonaa bende senın bu lafı demenı beklyordumm :roflol:

bu olayda en sevmedığım tarafı demek ıstıyorum
sen ve o hala BıZ olmaya hazır deılsınız neden dersen sen ona onu almadı o sana sen bunu almadın demışsın bana cok tuhaf geldı acıkcası
bız herseyı kendımız yapcaz mesela bizde düğün ıstemedık bı nıkah tamamdır

haksız değilsiniz...boşverin siz aa tabiki çamaşırını kendşin alacaksın laflarını...
gelin alışverişidir bu...onlar alacak...setini de alacaklar...kına elbiseni de...almzlarsa yapma kına filen...
çünkü tüm bunlar bittiğinde sağol gelinim ya da karıcığım hiç zora sokmadın bizi diyen olmayacak...
aaaa...istesetdin alırdık diyecekler...
yapılması gereken yapılsın...
inanın mükafatlandırılmayacaksınız vazgeçtikleriniz için...

nişanlınız ,parayı sadece tasarruf yapmak için kullanan bir ailede büyümüş gibi geldi bana...

böyle insanları daha öncede gördüğüm için biliyorum,nişanlınızın ailesinde bence para harcamak pek olağan bir durum değil,öyle ki aldığı herşey ona sıradışı geliyor ve fiyatını söyleme gereği duyuyor...bunu sizin değiştirmeniz biraz zor ama imkansız değil...zamanla yol katedersiniz ama yorulursunuzda...
yola bunu bilerek çıkın...tavrınız net olsun...

sonuçta at ,sahibine göre kişner............

bende kendim almıştım iç çamaşırımı tek değilsin canım
ayrıcana sette takılmadı 3 tane incecik bilezikle geçiştirildi
alçacık alçacık damlar bedavaya gitti bizim a....lar

yengem daha güzelini söylerdi be iloş...
ama kısaltarak yazınca görünmiir....
aynı şeyi düşündüm ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…