çamaşır yumuşatıcısı ?

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
arkadaşlar çamaşırlarınız için hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz? çamaşırlarım hem yumuşak hem de misss gibi koksun istiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir

yumoş konsantre kullanıyorum pembe olanını ben beğeniyorum kalıcı ve yumuşacık

ben yumoşun hem mavisinden hem pembesinden kullandım ama hangisi iyi ve kokulu dersen pembe olan sanırım yabani orkideydi.Bimde 750 ml (30 yıkama ) 3.85 lira

yumoş yabani orkide ve yasemin kokulu yumoş portakal çiçeği ve aloe vera özlü ikisi bir ambalajda satılıyo carrefoursa 'da ikiside süper :69:

Kesinlikle bim de satılan bulut marka yumuşatıcının mor renk olanını lavantalı sanırım tavsiye ediyorum o kadar güzel ve kalıcıki düşünmeden bi deneyin derim komşunun çamaşır kokusu bize geliyodu merak ettim ve ondan öğrendim..

yumoşun fiestasını tavsiye etti bir arkadaş kullanan varmı ben vernel gülün büyüsü kullanıyorum ama sıkıldım değiştiricem..

yumoş marka konsantrelerinden gül,aleoveralısı,mavisi ve menekşeli olanı kalıcı misler gibi kırmızı bingoda güzel kalıcıydı ama uzun zaman oldu yumoşa takıldım yumoş bambaşka

pembe yumoş
mavi viking
bim bulut konsantre pembe

havlu ve bornozları birde çarşaflarımı makine yumuşatıcı aldığında kapatıp bekletiyorum içinde bir gece mis gibi oluyor

Back