• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasir suyu lekesi

veda1907

Bu defa çok fena
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
186
378
103
Selam kızlar.Bir pantolon yüzünden gece gece uykum kaçtı ya...Daha geçen hafta aldığım pantolonum camasir suyu lekesi oldu maalesef !Pantolonumdan vazgeçmek istemiyorum ya, cok severek almıştım çok yakıştirdim kendime.Var midir bunun bir çözümü?Arka kısmında küçük yuvarlak bir leke!!! Onerilerinizi bekliyorum...

Kotunun belli bolumlerini yirtik kot seklinde yapabilir
Alt kismina dantel diktirebilirsin

Selam kızlar.Bir pantolon yüzünden gece gece uykum kaçtı ya...Daha geçen hafta aldığım pantolonum camasir suyu lekesi oldu maalesef !Pantolonumdan vazgeçmek istemiyorum ya, cok severek almıştım çok yakıştirdim kendime.Var midir bunun bir çözümü?Arka kısmında küçük yuvarlak bir leke!!! Onerilerinizi bekliyorum...
images.webp

Evet üst kısmında, acaba kalemle falan boyasam ise yarar mı ya küçük bişey zaten

kendin boya al tencerede kaynat kuru temizlemecilerin yaptığından daha güzel oluyo valla, ben öyle yapıyorum. zaten koyu lacivert de riskli bir renk değil :KK39:

evde kumaş boyalarıyla boyanabilir ama kaynaması gerekiyor.kaynayınca,nasıl olacak,kırışan bir kumaşsa,kaynayınca asla açılmaz.tişört boyamıştım bir kez,birşey olmadı.ütüleyince açıldı.ama riskli bir durum.leke çok küçükse,riske girmeye değmez.
ufak bir arma,ya da cep gibi bir şey yaptırabilirsiniz.tabi uygun bir yerdeyse,ya da uzun bluzlarla giyin,en garantisi o.

Back
X