Çamasır sepetimi folyoyla kapladim...

ya walla bayıldım süper olmuş cidden.Bir sürü para verip alıyoruz.Akıllı ve becerikli insanın hali bir başka oluyor.Nasıl yaptın canım anlatırmısın biraz.Mesela kirlendiğinde çıkartılp tekrar yıkanıyormu.Nasıl yaptın hepsini anlatırsan sevinirim.Ellerine sağlık.:81::81::81:

güzel olmuş ta sanki potluk oluşmuş o potluklar iğne ucu ile hafifçe delin düzeliyo ben birinde deri ile kaplamıştı gördüm oda şıktı elinize sağlık

çok tatlı olmuş gerçekten
çok beğendimm
harika bir fikir
tuttum bunu:81:

guzel olmusta bırde anlatsaydıda bızde faydalansaydık ne ıyı olurdu :)

bende çok begendım emeğine sağlık :) banada fıkır oldu boyle bişey yapabilirim kızımın oyuncaklarını koymak için :))

kızlar bu bı mılyoncularda bıle var artık etıket gıbı yapıskanlı kaplama lar cıltler onlardan aldım etıket yapıstırır gıbı yapıstırdım evet potluk oldu bıraz.. sonrada evde kullanmadıgım ne kadar buzdolabı susu cocukların kulaklarına taktıgım ama bozdukları ayı oyuncak vs kınadan kalma kınalar varsa yapıstırdım hepsı bu canlarım....

Süper olmuş.. Iyi fikir.. Ellerine sağlık paylaşım için sağol.. Bende kızıma oyuncak sepeti yapmayı düşünüyordum iyi oldu gördüğüm sağolasın.

çok hoş olmuş bende çamaşır sepetimi değiştirmeyi düşünüyodum 50 60 lira vericeğime bende kaplayım birazda ekonomi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…