Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Camasir makinam sıkma esnasında gümbür gümbür sesler çıkarıyor ara ara.ama sıkmadan ve yıkamada sorun yok.servis cagirmali miyim ya da benim yapabileceğim bisiler var mi
Camasir makinam sıkma esnasında gümbür gümbür sesler çıkarıyor ara ara.ama sıkmadan ve yıkamada sorun yok.servis cagirmali miyim ya da benim yapabileceğim bisiler var mi
Makina kitapçığın bakın bazı makinalar da çalışmaktan ayarı bozulan kazanın sabitleme düzenleme ayarı oluyor. Samsung da kalipre diye birşey var mesela sık sık yapıyorum. Yer ayarıyla ve içine ne derece çamaşır attığınla felan alakası var. Kalipre yapınca düzeliyor. Youtube daki videoları izleyerek de birşey deneyebilirsiniz ayarla ilgiliyse. Youtube sağolsun bulaşık makinam ın sorununu servise gerek kalmadan çözdük.
altta kapaklı bı yer var ön tarafında oranın içinde bi filtre var altına bişey koyun su gelir biraz bu arada oraya bozuk para kaçmış olabilir yada başka bir şey.