• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinesi onerisi

mehtap80p

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
27
6
1
21
Şanlıurfa
6 yıl önce Vestel 5 kilo Çamaşır makinesi aldık kötü yıkıyor ve geçen sene. Kazanı kırıldı yaptık ve yine kırıldı. Yeni bitane almak istiyorum ben hangi çamaşır makinesi önerirsiniz

6 yıl önce Vestel 5 kilo Çamaşır makinesi aldık kötü yıkıyor ve geçen sene. Kazanı kırıldı yaptık ve yine kırıldı. Yeni bitane almak istiyorum ben hangi çamaşır makinesi önerirsiniz
Ben 3 yıldır Profilo kullanıyorum beyaz esyalarim hepsi Profilo ve hepsinden çok memnunum

Samsung kullanıyorum memnunum ama beyaz eşyanın şans işi olduğuna da inananlardanım bi yandan

Tüm eşyalarım bosch kurutma ve çamaşır makinemde ama sanki kurutma makinesi olmayınca hangi çamaşır makinesini kullanırsanız kullanın temiz olmuyor. Üstünde toz ve kıl kalıyor

İlk evlendıgımde tüm beyaz eşyalarım Bosch du memnundum sonra yeniledik tüm beyaz eşyayı Bosch fiyatları uçtuğu için Beko yaptık 2 sene oldu memnunum makınası 10 kurutması 12 kilo aldım havlularım hala ilk gunki yumusaklıgında ♥️

Hoover kullanıyorum ve aşırı memnunum, bir önceki makinem de Altus markaydı. Ondan da çok memnunum, iyi de idare etti beni ama bozulunca bunu almak zorunda kaldım.

Beko kullanıyorum ben memnunum tüm beyaz eşyalarım beko

Back