Çamaşır makinem

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.588
548
İstanbul
Selamlar,

Sanırım yıkadığım bi kıyafetten kaynaklı son bi kaç yıkamadır çamaşırlarımda küçük küçük tüyler oluyo sirkeyle boş çalıştırdım makineyi ama geçmek bilmiyo. Başına gelen, çözebilen var mı? Hepsi pismiş gibi geliyo :(

Selamlar,

Sanırım yıkadığım bi kıyafetten kaynaklı son bi kaç yıkamadır çamaşırlarımda küçük küçük tüyler oluyo sirkeyle boş çalıştırdım makineyi ama geçmek bilmiyo. Başına gelen, çözebilen var mı? Hepsi pismiş gibi geliyo :KK43:
makinaların sağ alt ya da sol alt köşelerinde birikmiş su atık bölümü var orayı açıp makinaın içinde ki pis atık suyu dışarıya çıkmasını sağlayabilirsin. muhtemelen küçük küçük tüler varsa peçete kalmış olabilir.

makinaların sağ alt ya da sol alt köşelerinde birikmiş su atık bölümü var orayı açıp makinaın içinde ki pis atık suyu dışarıya çıkmasını sağlayabilirsin. muhtemelen küçük küçük tüler varsa peçete kalmış olabilir.
Yaptım ama yine aynı makinenin kazanını lastiklerini falan da sirkeli suyla sildim hep temizleyemedim bi türlü peçeteyi bende düşündüm ama siyah tüyler sanırım atkının ipinden oldu :(

Böyle tüyler buldukça topluyorum ama çok fazlalar evin her yerini sardı çamaşırları içeri astığım için

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    149,2 KB · Görüntüleme: 23
Yaptım ama yine aynı makinenin kazanını lastiklerini falan da sirkeli suyla sildim hep temizleyemedim bi türlü peçeteyi bende düşündüm ama siyah tüyler sanırım atkının ipinden oldu :KK43:
olabilir o da bir yerlerde toplu yumak halde bekliyordur.
makinanın o atık suyunu akıttıktan sonr aboş çalıştıın bir

Back
X