sıvı deterjanı leke çıkarıcı kullanıyorum toz ile birlikteSıvı deterjan kullanmayı denediniz mi?
Makine temizleyicisi ile makineyi boş çalıştırıp, toka/para vs kaçan yeri kontrol edip, temizleyin.
Sonrasında sıvı deterjanla kıyafetlerinizi yıkamayı deneseniz olmaz mı
sıvı deterjanı leke çıkarıcı kullanıyorum toz ile birlikte
üzerime yemek dökülmüştü onun lekesiLeke ne lekesi?
peki sonuç nasıl ?Bizim makina da Hotpoint Ariston. Bir zamandan sonra çamaşırların üstünde tozlu gibi leke bırakmaya başlamıştı. Sıvı deterjan + yumuşatıcı kullanmaya başladık, hala da öyle devam ediyoruz.
peki sonuç nasıl ?
ben de alayım ondan ya.Sıvı deterjana geçtiğim günden beri çamaşırlarda leke yok.
Herhangi bir yemek lekesi için Feat-Leke çıkarıcı spreyden sıkıyorum lekenin üstüne,sonra makinaya atıyorum.
hangi marka olursa olsun iş yapmıyor bu makinalar anlaşılanEski makinem arçelikdi koyu renklerde deterjan kalıntısı bırakıyordu
Yeni makinem ise bosch 4 yıl oldu sanırım alalı
Ondan da öyle aman aman memmun degilim.
Az su ile yıkayınca maalesef temiz alamıyorum beyazlarımı.
Deterjan zaten fazla koyamıyorsunuz köpürme yaptıgı için süre uzuyor.
Organize tül perdelerimi hele yarım fincan deterjan koysam köpükten geberiyor temiz çıkmıyor
Eski makinem en azından tül perdelerime yarım su bardagı deterjan koydugumda temiz veriyordu
Yeni nesil makineler tırt.hangi marka olursa olsun iş yapmıyor bu makinalar anlaşılan
hiç duymamıştım o leke çıkarıcıyı trendiyolda varsa alayım hemen benim kıyafetlerde su lekesi filan olmuyor sadece kendi yaptığım lekeler çıkmıyorSıvı deterjana geçtiğim günden beri çamaşırlarda leke yok.
Herhangi bir yemek lekesi için Feat-Leke çıkarıcı spreyden sıkıyorum lekenin üstüne,sonra makinaya atıyorum.
ben de alayım ondan ya.
Kosla kullanıyordum hep
hiç duymamıştım o leke çıkarıcıyı trendiyolda varsa alayım hemen benim kıyafetlerde su lekesi filan olmuyor sadece kendi yaptığım lekeler çıkmıyor
ALLAH razı olsun ya :)Ben Kosla'dan çok bir fayda görmedim açıkçası. Feat leke çıkarıcıyı da Trendyoldaki yorumlara bakarak satın almıştım. Lekenin üstüne sıkınca etki ediyor.
Beyazlatma için ise, Biobellinde Çamaşır beyazlatıcı toz var, 60 derecede yıkayacağım zaman beyaz çamaşırların üstüne minik kapakla serpiştiriyorum, o zaman leke kalmıyor.
o kadar haklısın ki ne yıkamayı beceriyorlar ne de parasını hak ediyorlar birde uçmuş fiyatları sinir olup yenisini alayım diyorum nerdeeeeeYeni nesil makineler tırt.
Annemin 30 yıllık emektarı çürüdü de attık.
Muhteşem bir makine idi.
Bembeyaz çıkarırdı valla.
Bol su ile yıkardı o makineler.
Şimdikileri anlamıyorum artık.
Tamam evet su kaynaklarımızı dikkatli kullanmamız gerekiyor ama hakikaten temiz yıkamıyorlar
Aklım olsa arçeliği yaptırır asla yenisini almazdım.o kadar haklısın ki ne yıkamayı beceriyorlar ne de parasını hak ediyorlar birde uçmuş fiyatları sinir olup yenisini alayım diyorum nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?