ahahah gaza geldim az evvel aldım 115 tl miş yanında ıslak mendil vardıRossman'da ve trendyolda var. Trendyoldaki yorumlara bakıp, Rossman'dan alın (Rossman'da daha ucuz şu an çünkü djgjdks)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahah gaza geldim az evvel aldım 115 tl miş yanında ıslak mendil vardıRossman'da ve trendyolda var. Trendyoldaki yorumlara bakıp, Rossman'dan alın (Rossman'da daha ucuz şu an çünkü djgjdks)
genelde sentetiklerde yıkıyorum sürekli 2 saat sürüyor kısa programı genelde sadece ter kokusu olan kıyafetlerde tercih ediyoruzLeke çıkarıcı sıkıp öyle atın makinaya. 4 yaşında oğlum sürekli yemek döküyor üzerine. Salçalı yemek lekeleri zor çıkıyor çünkü kendim yapıyorum salçaları kırmızı biberden, vanishin leke çıkarıcısını kullanıyorum lekeye önce. Hiçbir kıyafetimde leke kalmıyor artık. Bu arada sıvı deterjan da toz da kullanıyorum ben.
Şunu da söyleyeyim, kısa programlar çamaşırları güzel yıkamıyor. Sürekli kısa program kullanıyorsanız uyarayım dedim.
sudan tasarruf edeceğiz derken tüm kıyafetler çöp olacak yakında sırf makinam yüzünden beyaz kıyafet almıyorumAklım olsa arçeliği yaptırır asla yenisini almazdım.
En azından bol su ile yıkıyordu
haklısınızDoğrudan lekeye uygulanan ürünlerden deneyin yıkamadan önce
haklısınız
ahahah gaza geldim az evvel aldım 115 tl miş yanında ıslak mendil vardı
ahahaha canım ya benim için araştırmış :) rosman yakınımda hiç yok avm de vardı optimum da oda bana bayağı uzakEve yakın yerde Rossman varsa iptal et aldığını komşum
Aradaki fiyat farkı çok dgnjdf
bkz;
Eki Görüntüle 3237561
leke kalemini hiç duymamıştım aslında hiç üzerime döken biri değilim yeni kıyafet aldım ya illa kursağımda kalacak hevesPiyasada çok ürün var. Ben domestos'tan memnunum. İyi bir yatırım.
Bir de bazen dışarıda lekelenince içine fazla işeyebiliyor yıkayana kadar. Leke kalemleri ve leke mendilleri var. Ben üstüme başıma çok döken bir insan olduğum için çantamda taşıyorum. Eve gelip makinaya atana kadar içine işlemiyor en azından.
ahahaha canım ya benim için araştırmış :) rosman yakınımda hiç yok avm de vardı optimum da oda bana bayağı uzak
leke kalemini hiç duymamıştım aslında hiç üzerime döken biri değilim yeni kıyafet aldım ya illa kursağımda kalacak heves
oğlumla bende karşılıklı önlüklerimizle yemeye başlayacağız galibaBen bazen önlük takmayı düşünüyorum yemek yerken. Dökmeden yemişliğim yok hiç dışarıda.
oğlumla bende karşılıklı önlüklerimizle yemeye başlayacağız galiba
üzerime yemek dökülmüştü onun lekesi