- 28 Ağustos 2019
- 2.064
- 2.142
- 133
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Var öyle bi seçenek ama ben çamaşırımı evde kurutuyorum 800de bayağı ıslak kalıyor iki gün kurumuyor bu sefer orda burda geziyo kokuyo sinir oluyorum. Ama deneyeyim
Var öyle bi seçenek ama ben çamaşırımı evde kurutuyorum 800de bayağı ıslak kalıyor iki gün kurumuyor bu sefer orda burda geziyo kokuyo sinir oluyorum. Ama deneyeyim
Bosch marka olmuyor bende 3 yıl önce aldımMerhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum sizlere. Benim çamaşır makinem çok özellikli bişey değil 7 kg 1000 devir arçelik. 2 yıl önce almıştık. Makine iyi yıkıyor eyvallah ama nevresim takımı yıkattığımda 1000 devirde çarşafı nevresimin içine sokuyor bi şekilde ve top yapıyor. Bunu nevresimin açık kısmını kapatarak denediğimde kördüğüm gibi oluyor birbirine giriyor yine top oluyor. Bitmesine yakın sıkmaya geçince de hoplayıp zıplıyor içine sanki taş koymuşum gibi zangır zangır tepiniyor. Ne yapacağımı şaşırdım aşağıdaki komşuya da mahcup oldum. Servisi çağırmak da istemiyorum arçeliğin servisine giden üründen pek bi hayır gelmiyor. Annem 7 kere yolladı çamaşır makinesini parçası değişti diyorlar olduğu gibi getiriyorlar. Hatta cizik ezil getiriyorlar.
Sorum sizin de makineniz nevresimleri top yapıyor mu ve buna nasıl bi çözüm bulabilirim?
Eşim de görüyor makinenin halini pek oralı olmuyor en son balkondan atıcam bunu
yarn nevresim yikacagim bunu deneyecegimKatlayarak yerleştirmeyi denedin mi hiç?
Toparlanıp kalmıyor öyle olunca.
Hem de buruş buruş olmuyor.
bizim çamaşır makinamız yürüyor oda bişey mi :)Sadece ses değil ki tamburu fırlayacak gibi sağa sola çarpa çarpa ileri geliyor
benimde ayni maalesef her defasinda nevresimin icinden cikiariyorum carsafi yastik kiliflariMerhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum sizlere. Benim çamaşır makinem çok özellikli bişey değil 7 kg 1000 devir arçelik. 2 yıl önce almıştık. Makine iyi yıkıyor eyvallah ama nevresim takımı yıkattığımda 1000 devirde çarşafı nevresimin içine sokuyor bi şekilde ve top yapıyor. Bunu nevresimin açık kısmını kapatarak denediğimde kördüğüm gibi oluyor birbirine giriyor yine top oluyor. Bitmesine yakın sıkmaya geçince de hoplayıp zıplıyor içine sanki taş koymuşum gibi zangır zangır tepiniyor. Ne yapacağımı şaşırdım aşağıdaki komşuya da mahcup oldum. Servisi çağırmak da istemiyorum arçeliğin servisine giden üründen pek bi hayır gelmiyor. Annem 7 kere yolladı çamaşır makinesini parçası değişti diyorlar olduğu gibi getiriyorlar. Hatta cizik ezil getiriyorlar.
Sorum sizin de makineniz nevresimleri top yapıyor mu ve buna nasıl bi çözüm bulabilirim?
Eşim de görüyor makinenin halini pek oralı olmuyor en son balkondan atıcam bunu
ciddiii misinHic hayatimda 1000 devirde bir sey yikamadim .s yazin 400 kisin 600de yikarim. Nevresim de dahil. Ben de evin icine kurutuyorum bu arada. Deviri dusururseniz sorun cozulur bence. Zor kuruma olayini da (kisin zor kuruyordur muhtemelen) serdiginiz odaya kisa sureli isitici acarak cozebilrisiniz belki.
Ben 400 e perde atıyorumciddiii misin600 de yikasam 400u saymiyorum bile sulu cikiyor gercekten kurumuyor
yaaa ben perdeyi oyle atmistimm ama 600e sular akti hepBen 400 e perde atıyorum
O zaman senin sıkma da sıkıntı var :/yaaa ben perdeyi oyle atmistimm ama 600e sular akti hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?