• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamaşır makinası banyoda kullanışlı olurmu?

rengarenkmavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
191
0
296
Kahramanmaraş
arkadaşlar banyoda kullananlar varsa söylermisiniz nasıl oluyo ?ben banyoya koymak istiyorum ama banyoda nemlenir paslanır diyolar banyoda kullananlar olumsuz olumlu yanlarını yazarmısınız.

başka nerde kullanılır ki çamaşır makinesi ?
banyoda yeri olmayanlar mutfağa koyar.
ama %89 banyodadır.hiçbirşeycikte olmaz

evet bence de bir şey olmaz.ben bekarken aldığım makinemi hep banyoda kullandım ve halen kullanmaya devam ediyorum çünkü sapasağlam,üstelik çok da iyi bir marka olmayan makineme geçici gözüyle bakmıştım,bir kaç seneye kalmaz bozulur diye düşünmüştüm.ayrıca oturduğum evlerin hepsinde duşakabin yoktu ve 5 sene faşır fuşur su sıçratarak kullanmak zorunda kaldım.yani uzun lafın kısası banyoda duşakabin varsa zaten sorun yok,eğer yoksa makinenizi kılıfla kullanın,hiçbir şey olmaz.tecrübeyle sabittir.

başka nerde kullanılır ki çamaşır makinesi ?
banyoda yeri olmayanlar mutfağa koyar.
ama %89 banyodadır.hiçbirşeycikte olmaz

mutfağa ya da kilere koyuluyo ya benimki şuan mutfakta amayani evde banyoya koymayı düşünüyorum sudan zarar görceğini söylüyolardı cewap verdiğin için çok çok tşk ederim canım s3nna. hck sanada çok çok tşkler yardımcı fikriniz için çok iyi oldu gerçekten.

Son düzenleme:
misafir banyomda duruyor makinam 3 yıldır kullanıyorum
hiçbi sorun yaşamadım
üstüne kovayla su dökmüyorsunki niye nemlensiz canım

arkadaslar en saglıklısı camasır makınesını mutfakta nemden herturlu sudan uzakta kullanmak.. bende ne yazıkkı yer sıkıntısı yuzunden makınemı banyoya koymamak ıcın elımden gelenı yapsam da ne yazıkkı baska care olmadıgından banyoya koydum... ıkaz ettı servıs makınenız dıjıtal ,bu buhar dan olusan nem sıstemıne zarar verebılır dedıler... sonucta bır rısk var... ben makınesının altının pas tuttugu cok ınsan bılıyorum ayrıca...

hah işte iremgüzüm dediğin gibi paslanır nemden rutubetten diolar.kesinlikle çamaşır makinasının olduğu tarafa su gitmemeli .eski çamaşır makinaları dayanıklı olabiliyo ama son teknolojiler biraz hassas oluyo dijital vs olduğu için.ancak makinanın olduğu trafa su gitmediği takdirde koyulabilir galiba,duş teknesi varsa kabin varsa sadece bi duş alanı varsa banyoda olabilir gibi düşündüm ben.bizim şehirde yüzde 80 mutfakta kullanılıyo veyada kilerde.ama mantıklısı banyo kirli dolabı deterjan dolabı konulur yanınada kullanışlı olur.

evet bır arkadasım sormus servıse bu durumu onlar da demıs sızın makınenız eskı modellerden bunların beynı buhardan nemde kolay kolay etkılenmez cunku su gıtmez ama dıjıtal makınelerde rısk daha fazla dır demısler... tedbır lı olmak en dogrusu. ımkanın varsa mutfakta yada hol gıbı makıneye ayrılabılecek bır yerın falan dusunme koy derım.. en son banyoya koymayı dusun .

arkadaslar en saglıklısı camasır makınesını mutfakta nemden herturlu sudan uzakta kullanmak.. bende ne yazıkkı yer sıkıntısı yuzunden makınemı banyoya koymamak ıcın elımden gelenı yapsam da ne yazıkkı baska care olmadıgından banyoya koydum... ıkaz ettı servıs makınenız dıjıtal ,bu buhar dan olusan nem sıstemıne zarar verebılır dedıler... sonucta bır rısk var... ben makınesının altının pas tuttugu cok ınsan bılıyorum ayrıca...

hah işte iremgüzüm dediğin gibi paslanır nemden rutubetten diolar.kesinlikle çamaşır makinasının olduğu tarafa su gitmemeli .eski çamaşır makinaları dayanıklı olabiliyo ama son teknolojiler biraz hassas oluyo dijital vs olduğu için.ancak makinanın olduğu trafa su gitmediği takdirde koyulabilir galiba,duş teknesi varsa kabin varsa sadece bi duş alanı varsa banyoda olabilir gibi düşündüm ben.bizim şehirde yüzde 80 mutfakta kullanılıyo veyada kilerde.ama mantıklısı banyo kirli dolabı deterjan dolabı konulur yanınada kullanışlı olur.

evet bır arkadasım sormus servıse bu durumu onlar da demıs sızın makınenız eskı modellerden bunların beynı buhardan nemde kolay kolay etkılenmez cunku su gıtmez ama dıjıtal makınelerde rısk daha fazla dır demısler... tedbır lı olmak en dogrusu. ımkanın varsa mutfakta yada hol gıbı makıneye ayrılabılecek bır yerın falan dusunme koy derım.. en son banyoya koymayı dusun .

Dijital makinalar ile ilgili sorun olabilir ben açıkcası dijital olarak düşünmemiştim benimki dijital değil çünkü

eger kapali balkonun varsa oraya koy en guzeli. o balkonda camasir balkonu olur,
makinanda sapasaglam kalir ayni balkonada bir guzel camasirlik yaptirirsin. asmasida rahat olur
nasip olursa ben oyle yaptiricam.

annemin evinde çamaşır makinası da kurutma makinasıda dijital. her zaman banyoda kullanmıştır. hiçbir sorun yaşamadı. ben de banyoda kullanıyorum ben de herhangibir sorun yaşamadım. duşakabin varsa ve banyoyu su döküp yıkamıyorsan hiçbir sorun olmayacaktır.

bizde, teyzemlerde halamlarda da hep öyle gördüm ben, ayrı bir çamaşır odası yoksa bence banyo mutfaktan daha mantıklı

Benim 12 senedir banyomda oldu makinalarim.Hicte bir sey olmadi.Mutfakta olmasi cok sacma bir kere.Camasirlari mutfakta atmak makineye bana tuhaf geliyor dogrusu,

kendimi bildim bileli 30 senedir banyomuzda çamaşır makinesi vardır, olacaktır:) tabii ki alaturka wc ya da açıkta duş alınan banyolarda dediğiniz sorunlar olabilir, ancak küvet ya da duş teknesi ne ise işte duş perdesi ve alafranga tuvaleti olan banyoda bir şey olmaz makinelere, çevremde de çok az kişi hariç hep banyodadır, onların da gen,iş olduğu için mutfağındadır.

arkadaşlar banyoda kullananlar varsa söylermisiniz nasıl oluyo ?ben banyoya koymak istiyorum ama banyoda nemlenir paslanır diyolar banyoda kullananlar olumsuz olumlu yanlarını yazarmısınız.

ben mecburen banyoda kullanıyorum nemlenmıyor sadece yerlerı sureklı yıkamaktan altı bıraz paslandı 3yıldır kullanıyorum.hıç olumlu yanı yok yerım olsa banyo da kullanmam

Benim ki de dijital hemde banyoda 1,5 yıldır birşey olmadı.
Artık banyolar eskisi gibi değil ki,havadar,duşakabinler var küvetler var.

Back
X