- Konu Sahibi rengarenkmavi
arkadaşlar banyoda kullananlar varsa söylermisiniz nasıl oluyo ?ben banyoya koymak istiyorum ama banyoda nemlenir paslanır diyolar banyoda kullananlar olumsuz olumlu yanlarını yazarmısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka nerde kullanılır ki çamaşır makinesi ?
banyoda yeri olmayanlar mutfağa koyar.
ama %89 banyodadır.hiçbirşeycikte olmaz
arkadaslar en saglıklısı camasır makınesını mutfakta nemden herturlu sudan uzakta kullanmak.. bende ne yazıkkı yer sıkıntısı yuzunden makınemı banyoya koymamak ıcın elımden gelenı yapsam da ne yazıkkı baska care olmadıgından banyoya koydum... ıkaz ettı servıs makınenız dıjıtal ,bu buhar dan olusan nem sıstemıne zarar verebılır dedıler... sonucta bır rısk var... ben makınesının altının pas tuttugu cok ınsan bılıyorum ayrıca...
hah işte iremgüzüm dediğin gibi paslanır nemden rutubetten diolar.kesinlikle çamaşır makinasının olduğu tarafa su gitmemeli .eski çamaşır makinaları dayanıklı olabiliyo ama son teknolojiler biraz hassas oluyo dijital vs olduğu için.ancak makinanın olduğu trafa su gitmediği takdirde koyulabilir galiba,duş teknesi varsa kabin varsa sadece bi duş alanı varsa banyoda olabilir gibi düşündüm ben.bizim şehirde yüzde 80 mutfakta kullanılıyo veyada kilerde.ama mantıklısı banyo kirli dolabı deterjan dolabı konulur yanınada kullanışlı olur.
evet bır arkadasım sormus servıse bu durumu onlar da demıs sızın makınenız eskı modellerden bunların beynı buhardan nemde kolay kolay etkılenmez cunku su gıtmez ama dıjıtal makınelerde rısk daha fazla dır demısler... tedbır lı olmak en dogrusu. ımkanın varsa mutfakta yada hol gıbı makıneye ayrılabılecek bır yerın falan dusunme koy derım.. en son banyoya koymayı dusun .
arkadaşlar banyoda kullananlar varsa söylermisiniz nasıl oluyo ?ben banyoya koymak istiyorum ama banyoda nemlenir paslanır diyolar banyoda kullananlar olumsuz olumlu yanlarını yazarmısınız.