Çamaşır Kurutma makinesi

enenisa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
695
1.329
133
36
Hayırlı günler hanımlar.

Lütfen konum bir müddet taşınmasın. Çünkü gerçekten aylardır içinden çıkamadığım bir durum. Nasipse yakında 3 çocuğum olacak. Çamaşırlar dağ gibi daha şimdiden. Kış ayı da malum. Çamaşır kurutmak büyük problem.

Artık çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim. Fakat kimi çok memnun kimi değil. Lütfen bana bir fikir verebilir mısınız?

Ben de bir ara düşünmüştüm ama internernetten biraz araştırınca çamaşırları yıpratıyor ve uzun sürede kurutuyor diye yorumları okuyunca vazgeçtim..

Hayielisiyla alin kucaginiza:)

Yikama kurutma tek makina kullaniuorum, inanilmaz rahat, bende cok memnunum. Benim bir arada oldugu icin size cok fikir veremem muhtemelen ama kurutma makinasi kesinlikle cok onemli bir ihtiyac.

ben memnunum her konuya da yazıyorum

iki ayrı marka kullandım ikisinden de memnunum

şimdi başka konuya da yazdım kaz tüyü mont bile kuruttum

uygun programda kullanılınca hiçbir şey olmuyor çamaşırlara

zaten günümüzde giysileri vitrinde saklasan bile çabuk yıpranıyor ama benim hala kullandığım 20 yıllık kıyafetlerim var

özellikle çocuk kıyafetleri zaten uzun süre giyilemiyor malum çocuk büyüyor

benimkini kıyafetlerini ihtiyacı olanlara veriyorum yeni gibi

hatta ev işleri yapan yardımcım eskileri ayırıp bez yapacak iyileri de ihtiyacı olanlara götürecekti

hepsi iyi bunların dedi de eski bir havlu bulduk bez olsun diye

Ben de bir ara düşünmüştüm ama internernetten biraz araştırınca çamaşırları yıpratıyor ve uzun sürede kurutuyor diye yorumları okuyunca vazgeçtim..

Yani acaba attığımız çamaşırın türüne göre mı değişiyor yoksa hepsi mı böyle yapıyor?

Şimdi nasıl kırıtıyorsunuz?

Çok memnunum resmen hayat standardi yukseltiyor ben grunding kullaniyorum hic yipratma yok sifir arkadasimin ki bosh yipratiyor .tavsiyem yorumlu sitelere bakin en cok satan en iyi yorum alani satin alin

uzun sürede göreceli bir kavram en kısa programı 2 saat sürüyor

ama bu mevsimde iki saatte bir makine gömlek kurumaz ki dışarıda

ben memnunum her konuya da yazıyorum

iki ayrı marka kullandım ikisinden de memnunum

şimdi başka konuya da yazdım kaz tüyü mont bile kuruttum

uygun programda kullanılınca hiçbir şey olmuyor çamaşırlara

zaten günümüzde giysileri vitrinde saklasan bile çabuk yıpranıyor ama benim hala kullandığım 20 yıllık kıyafetlerim var

özellikle çocuk kıyafetleri zaten uzun süre giyilemiyor malum çocuk büyüyor

benimkini kıyafetlerini ihtiyacı olanlara veriyorum yeni gibi

hatta ev işleri yapan yardımcım eskileri ayırıp bez yapacak iyileri de ihtiyacı olanlara götürecekti

hepsi iyi bunların dedi de eski bir havlu bulduk bez olsun diye

Anladım çok teşekkür ederim. Kuruturken nelere dikkat ediyordunuz? Markası paylaşma yasak değilse paylaşır mısınız?

uzun sürede göreceli bir kavram en kısa programı 2 saat sürüyor

ama bu mevsimde iki saatte bir makine gömlek kurumaz ki dışarıda

Evet çok haklısınız. İnanın dışarı astım 3 gün boyunca kurumadı. Bir de is oldu.

Şimdi şöyle bir durum var. Bazı makinelerde şu özellik var. Atılan çamaşırın kurutma özelliği varsa kurutuyor. Yani çoğu kıyafeti atamıyorsunuz atsanızda tam kurumuyor. Ben bunun için servis çağırdım hatta kurumıyor diye. Aynen bunu söylediler bana. S....G markası. Hem yıkama hem kurutma benimki. Ama annemin kurutma makinesi ayrı. P..O marka. Gömlekler bile kırışmıyor. Yarım saatte kurutuyor. Ben daha başlamadım kurutma kullanmıyorum evdeki askılığa asıyorum şu an

Hayielisiyla alin kucaginiza:)

Yikama kurutma tek makina kullaniuorum, inanilmaz rahat, bende cok memnunum. Benim bir arada oldugu icin size cok fikir veremem muhtemelen ama kurutma makinasi kesinlikle cok onemli bir ihtiyac.

Amin amin inşaAllah. Özellikle çocuklardan sonra. Çok teşekkür ederim

Anladım çok teşekkür ederim. Kuruturken nelere dikkat ediyordunuz? Markası paylaşma yasak değilse paylaşır mısınız?

bende bosch çamaşır makinası vardı o nedenle üstüne monte edilsin diye bosch kurutma aldım

açıkçası bir şeye dikkate etmiyorum

çamaşır makinası ile aynı prensip

30 da yıkanacak body i 60 da yıkarsan çeker 30 da kurutulacak ürünü en sıcakta kurutursan çeker

günümüzde makinalar gelişkin

netten bakın aynı çamaşır makinası gibi çeşit çeşit programları var

mesela benimkinin yorgan modu yok

kv min hastası var ona yorgan modu da olanını aldık zira o yorgan yıkıyor sürekli

Şimdi şöyle bir durum var. Bazı makinelerde şu özellik var. Atılan çamaşırın kurutma özelliği varsa kurutuyor. Yani çoğu kıyafeti atamıyorsunuz atsanızda tam kurumuyor. Ben bunun için servis çağırdım hatta kurumıyor diye. Aynen bunu söylediler bana. S....G markası. Hem yıkama hem kurutma benimki. Ama annemin kurutma makinesi ayrı. P..O marka. Gömlekler bile kırışmıyor. Yarım saatte kurutuyor. Ben daha başlamadım kurutma kullanmıyorum evdeki askılığa asıyorum şu an

Anladım. Markaya göre de değişiyor o zaman. Acaba en kalitelisi hangisi olur?

Hayırlı günler hanımlar.

Lütfen konum bir müddet taşınmasın. Çünkü gerçekten aylardır içinden çıkamadığım bir durum. Nasipse yakında 3 çocuğum olacak. Çamaşırlar dağ gibi daha şimdiden. Kış ayı da malum. Çamaşır kurutmak büyük problem.

Artık çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdim. Fakat kimi çok memnun kimi değil. Lütfen bana bir fikir verebilir mısınız?

Şimdiye kadar almadığıma pişman oldum .O kadar çok hayatımı kolaylaştırdı ki anlatamam evin tozu azaldı ,odalara balkona çamaşır asma derdi bitti daha ne olsun .

Çamaşırlari kendi kumasina uygun koyarsan hiç bir sorun olmaz ama sen kotlar ile ince başka bir kumaş kiyafet atarsan ince olan yipranir da yırtılır da

valla kız kardeşime aldık bizde o da çok memnun

hiç yıprandıgını duymadım

birde bırak yıpransın senlemi yaşayacak eşyalar

bende bosch çamaşır makinası vardı o nedenle üstüne monte edilsin diye bosch kurutma aldım

açıkçası bir şeye dikkate etmiyorum

çamaşır makinası ile aynı prensip

30 da yıkanacak body i 60 da yıkarsan çeker 30 da kurutulacak ürünü en sıcakta kurutursan çeker

günümüzde makinalar gelişkin

netten bakın aynı çamaşır makinası gibi çeşit çeşit programları var

mesela benimkinin yorgan modu yok

kv min hastası var ona yorgan modu da olanını aldık zira o yorgan yıkıyor sürekli

Anladım. Çok teşekkürler.

Ben de cok memnunum 10 senedir kullaniyorum. Markasi beko. Uygun programda kurutursaniz bir sorun yasanmiyor. Ozellikle bebek ve cocuk kiyafetleri tamamen pamuklu olanlarin utulenmesine bile gerek kalmiyor,yumusacik cikiyor kurutmadan, yuksek isida kurutuldugundan mikrop da kalmiyor kili tuyu de haznesinde topluyor tertemiz oluyor her sey.

Ayrica havalandirma ayari da cok kullanisli,disarida giyilen kiyafetleri dolaba kaldirmadan once bu ayarda cevirip sonra tertemiz sekilde yeniden dolaba koyabiliyorum. Cok memnunum herkese de tavsiye ediyorum. Ama imkan ve yer varsa camasir ayri kurutma ayri olursa performans yuksek oluyor bilginiz olsun

Back
X