- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi pamuksekeri
-
kızlaaar,
kurutucu almak istiyorsanız arçelik - beko'nun bu ay kampanyası var. 600tl'ye satıyorlar normalde 1500 tl olan bir modeli. evimiz bahçe katı, zaten rutubetli, bir de çamaşır asında camlar falan buğulanıyordu, zor kuruyordu vs vs. biz de bu kampanyadan alıverdik bir tane. eşim çok titiz bir adamdır araştırdı iyice. bir sürü programı var ve çamaşırları misss gibi yapıyor :))) suyunu ve filtresini her seferde değiştiriyoruz, evde kedi var inanılmaz hav-tüy vs birikiyor.
hepinize tavsiye ediyorum valla. kıyafetlerim missssler gibi kokuyor, aldığımızdan beri her akşam çamaşır yıkıyorum valla :)
Canım modelini söyleseydin keşke....
cevap için teşekür ederim.
peki vestel marka kullanan var mı acaba ?
cevap için teşekür ederim.
peki vestel marka kullanan var mı acaba ?
benimde beyaz eşyalarım vestel memnun olmasına memnunum da hoover benimde aklıma takıldı ve 800 lira hoover ve vestel arasında kararsız kaldım.
b sınıfıdır :) a sınıf bu fiyata olmaz sanırım..
yok şuanda mutfakta makinam olurda ilerde kendi evim olursa ya da başka bir eve çıkarsam üst üste kullanırım diye düşündüm.
bir kaç yerde b sınıfı makinalarında çok elektrik harcamadığı yazıyordu aklım çok karıştı.a sınıfı makinalar çok pahalı geliyor b sınıfı alıcam sanırım
Indesit IDVA 835 (EU) 7,5 Kg. Kurutma Makinesi BACALI - Gold.com.tr
bana mail gelmiş golddan incelemedim ama siz bakın bi isterseniz
güzel temenin için teşekkür ederim
hooveri neden istedğini sorsam hani fikir edinmek adına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?