- Konu Sahibi pamuksekeri
-
4-9-2008 de açmışım başlığı hala alamadım ama araştırdığım kadarıyla bosh en iyisi ,siemensi de burada okudum.en iyisi çocuk yapayım o zaman almak zorunda kalırım dermişim şimdi :dilcikar:
şaka bir yana da işe girersem ilk iş bunu alıcam sayende iyice netleşti kararım
hihihihohohoooyyttt valla bu süper fikir ama ailene açıklaman biraz zor olabilir yavrulama işini yav:))))
emmee arkidiş hiç düşünme bu markayı al geçç :)))
hadi şimdi bide cv ile yeni bi topic aç iş ara filan dermişim :))
şaka bir yana işallah gönlüne göre kazancı keyfi yerinde bir iş bulur çokk iyi mevkilere gelirsin arkadaşım....
dünya emek dünyası... ne yazıkki emeksiz yemek yok...... hani derler ya oturduğu yerden bişey elde edebilen tek canlı tavuktur :))
işallah yorulup üzülmeden gönlüne göre bir hayat kurarsın yeni işinle birlikte :) olumunekankayizsmile
ayyyy çooooooooook teşekkür ederim çok çok hem de bu güzel dileklerin için.İnşallah sen de çocuğunla beraber arzu ettiğin her şeye kavuşursun.Bu dileklere çok ihtiyacım vardı iyi hissettim kendimi canım.Bugün hallettim cv işini 6 aydır aramıodum iş bugün başladım zaten.Önce evliliğimin mutlu devamı ,sonra iş sonra hayırlısıyla çocuk veya çocuklar :kedi:
Allahım sana da her şeyin en iyisini güzelini nasip etsin inşallah
rica ederim canım benim burda birbirimize destek olmak için varız..... ne demek...
sende çokk sağol iyi dileklerin için nede güzel şeyler söylemişsin.. Allah razı olsun hepimize versin bu güzellikleri işallahhhhhhh....
işallah evliliğindede pamuk dede nine ve pamuk dede olana kadar el ele yürürsünüz eşinle.. sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlarınız süsler sizinde evinizi.... (.....larınız diyorum evlat sahibi olmak kadar güzel bir duygu yok şu dünyada bence bol bol yapmak lazım bu şeker veletlerden ehehheeee.. :) )
benim de kafama takılan bikaç soru var...
ben de almayı düşünüyorum,taşınacağım evde balkon olmayacak,şimdiden başladım kara kara düşünmeye çamaşırları nasıl kurutcam diye...
ama bazı olumsuz yorumlar yüzünden kafam karıştı..
olumsuzluklar arasında
-ÇAMAŞIRLARI YIPRATMASI,SOLDURMASI
-KÜÇÜLTMESİ
-KURUTURKEN BULUNDUĞU ORTAMI
AŞIRI SICAK YAPMASI
BUHAR ÇIKARMASI VE
ÇOK SES ÇIKARDIĞI
doğru mudur?
bir de ELEKTRİK FATURASI nı çok kabartır mı gerçekten?
tüm bu sorularıma cevap bulmam lazım almadan önce.....
bir de bu sorunları genelde arçelik kullananlar yazmış, bosh kullananlardan bi şikayet okumadım şimdiye kadar...
ama bu sıralar arçelikte kampanya varmış ben de arçelik alıyım diye düşünüyodum...
napsam ki....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
-ÇAMAŞIRLARI YIPRATMASI,SOLDURMASI kesinlikle öle bişey yok
-KÜÇÜLTMESİ - 7 aydır kullanıyorum boyutları aynı giysilerimin
-KURUTURKEN BULUNDUĞU ORTAMI
AŞIRI SICAK YAPMASI -sıcak yapıyo doğru ama normal sıcaklık yani aşırı değil
BUHAR ÇIKARMASI VE
ÇOK SES ÇIKARDIĞI buhar çıkartmıyo ben buharsız olanından aldım daha pahalı ama daha güzel ayrıca ses çıkartmıyo asla
bu dediklerim arçelik marka son çıkan kurutma makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?