- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi pamuksekeri
-
ben daha yeni kullanmaya başladım 1 ay olmıştur ama maxımum fark 20 TL falan oluyr hafta da 2 kez açıyorum neredeyse
bide ilk geldiğinde çok kurutma yaptım. yorganımı falan yıkadım kuruttum bu aya kesin ortalama çıkartırım
Çamaşır makinası,bulaşık makinası ve kurutma makinası....Bu üçlüyü çok gerekmedikçe akşam 10 dan önce kullanmamaya çalışıyorum..Etkis faturada nasıl olacak merak ediyorum.......
2 küçük çocuğum var o yüzden çok sık kullanmam gerekiyor benim de......
Fırın , Ütü Bunlara bile dikkat ediyorum
Fırını henüz gece tarifesine geçirmedim,buzdolabı desen mecburen bu tarifeye muaf değil......
bunun için saatin akıllı saat olup bu akıllı saati de tarifeli kullanmak istediğini bir dilekçeyle bedaş'a bildirmen gerekiyor diye biliyorumAkşam 10 dan sabah 6 ya dek elektrikler %50 daha ucuzmuş...Bilginize arkadaşlar....Gece tarifesi............
teşekkürederim kullnan bikaç kişi daha menun olduğunu elektiriğinde bukadar olduğunu söylemişti
Akşam 10 dan sabah 6 ya dek elektrikler %50 daha ucuzmuş...Bilginize arkadaşlar....Gece tarifesi............
çalışıyorum ve bir çocuğum var salonumdan hiç çamaşır eksik olmuyor kışın içanadolu da oturuyorum ama gerçek ten kullanışlı bişey mi alırda kullanmassam diye korkuyorum herkes farklı yorum yapıyor bana yardım edin alayım mı almıyayım arkadaşlar
85-90 iyimiş fatura yaa bana bu ay 250 geldi çıldıriciğimmmmmmm
ben bu evde 5 yıldır oturuyorum. evimiz 4. katta ama balkon yok direkt mutfağa katmışlar. arkada cama çamaşır yeri yapılmış oraya asıyodum tabi sadece yazın. cadde kenarı olduğundan oğlum olunca onun çamaşırlarını asmadım tabi. evde kurutuyodum. koridorum büyük ama sürekli çamaşırlık kordorun ortasında. yazın aynı günde belki kuruyodu ama kışın günlerce kurumuyo. cama assam soba yakanlar sağolsun resmen kurum kokuyo .renkliler kuruyuncaya kadar beyazlar bekliyo onlar kuruyo bidaha renkli birikiyo. nefret geldi artık. bende başladım araştırmaya. bosh en iyisi diye karar verdim zaten beyaz eşyadaa alman malı en iyisi deniliyo. sonra annemle konuştum onun iki yıldır var ama çok kullanmıyo beyazlar dışında. benimkini al dedi. ık mık hayır dedim ama ben kullanmıyorum zaten yazık gnah falan diye beni ikna etti.
bu arad evde en son çamaşır kurutmaya kalktığımda vede ağır bi koku. nedir diyip durdum. sonra baktım çamaşırlar leş gibi kokuyo. karşı komşunun terası var kaç haftadır yıkayıp. onun terasına götürüp asıyorum 2 günde kuruyo. düşünsenize.7.5 kg çamaşır makinası ful dolu. 4 kat indir karşı binaya geç 5 kat çıık as. bidaha bidaha çekilir dert değil.
neyse bugün eşim alıp getirdi. daha sonra getireceğini söylemişti bende o sırada çamaşırları attım makinaya haberim yok tabi. makina geldi bi mutlu oldumki sormayın.
attım kurutmaya 2saat 15 dk falan sürdü. bence bukadar uzun sürmesinin nedeni benim çamaşır makinam çok sinir bozucu. nefret ediyorum ama bozulmadanda atmak istemiyorum. geçen satıcı bile dedi markası için çok kötü diye. ama öyle bi durumda aldımki anlatınca kadın bile gerçekten kısmetinizde varmış dedi.
neyse makinanın işi bitti allahım o negüzel tuşedir. ne mis kokudur. kırışık falan yok yani tabi varda astığımdaki kırışıklık kadar değil.. bornozum ilk günkünden yumuşak.
sanki kıyafetlerin renkleri bile daha canlı. kıyafet renklerini solduruyo falan diyen arkadaşlar var ama gayet güzeldi.
su teknesi full doldu ilk seferde ama bu benim gıcık çamaşır makinamdaan dolayı.
bide mutfak sıcacık oldu. kombi falan halt etmiş :))).
beyazları sarartıyo diyenler var acaba polyester viskon karışımı kıyafetler olabilirmi yüksek ısıdan dolayı renk değiştirebilr çünkü bu kumaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?