- 3 Kasım 2008
- 11.072
- 5
- Konu Sahibi pamuksekeri
bulunduğu ortamı hamam gibi yapıyor, sende gir bi güzel keselen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya lütfen biri cevap yazsın havalarda soğudu hergün 1 makina çamaşır eve astığım zaman rutubet oluyor
bütçeme en uygun şu an arçelik 2760 kullananlar bilgi verebilirmi çok kırıştııyormu nevresim ve havlular tam kuru çıkıyormu aslında birde forum istanbul da sıemens bakmıştım onumu alsam gerçi arada 260 tl fark var lütfen bilgilerinizi paylaşınız
ya lütfen biri cevap yazsın havalarda soğudu hergün 1 makina çamaşır eve astığım zaman rutubet oluyor
bütçeme en uygun şu an arçelik 2760 kullananlar bilgi verebilirmi çok kırıştııyormu nevresim ve havlular tam kuru çıkıyormu aslında birde forum istanbul da sıemens bakmıştım onumu alsam gerçi arada 260 tl fark var lütfen bilgilerinizi paylaşınız
canım bende 4 gün önce arçelik KT2760 aldım...dört gündür her akşam çalıştırdım....çok büyük rahatlık...sadece biraz sesi fazla...ama camaşır makinesi ve kurutma makinesini (üst üste) kurdurduğum kilerin kapısını kapalı tutunca ses problem olmuyor....ancak bulunduğu ortamı çok sıcak yapıyor...soba gibi....birde benden sana tavsiye extra kuru seçeneğine ayarlama çok kırışık çıkıyormuş banada aynı modeli kullanan arkadaşım söyledi...dolap kuruluğu seçeneği kupkuru çıkarıyor zaten.....
canım tşk ederim cvb na bende en sonunda arçelik 2760 aldım perş günü getirdiler kuruldu ve ben kullandım beyazları yıkayıp kurutttum bana da komşum sentetik dolap kuruluğunu seçmemi söyledi pamuklu dolap kurukuğu çok kırıştırıyormuş ama sentetik dolap kuruluğunda yaklaşık 2 saat çalıştı bitti baktım nemli tam kurutmamıştı sonra 20 dak programda tekrar çalıştırdım yine nemli bıraktı koltuk üstüne attım sabaha kadar tam kurudu sence benmi yapamadım seçtiğim programlamı alakalı bu sorun sen hangi programın dolap kuruluğunu seçiyorsun:roflol::roflol:
canım ben pamuklu dolap kuruluğu seçiyorum....kırışıklık var ama aşırı değil... çamaşır makinesi sıkınca ne kadar kırışır o kadar...yani telde de kurutsan aynı kırışıklık oluyo zaten...
sen yinede nemli kaldı demişsin....çamaşır makinenin sıkma devriyle alakalıymış nemli kalması...mesela 800 devirlik makine den çıkanlar aynı programda nemli kalırken 1000 yada 1200 devirlik makinelerinkiler tam kuru çıkıyormuş...bende almadan önceki araştırmalarımda bu bilgiyi edinmiştim...
benim çamaşır makinem 1000 devirlik ve pamuklu dolap kuruluğu ayarlıyorum birbuçuk saatte kupkuru çıkıyo....
bu arada unutmuşum...makineni iyi günlerde kullan....
pamukşekeri merhaba
15 gün önce filan bosch logixx 7 kurutma mak aldım cam kapaklı enson çıkan
çok seçenekleri var kurutmasının dolap kuruluğu kırışıklık giderme ütü kuruluğu vs vs gibi
bence cihaz çok iyi ama fiyatıda ona göre...
ama enerjisi çok tasarruflu A+ dan %20 daha tasarrufluymuş ben seçimimden çok memnunum...
en sıcak ayarda bile kurutsam çamaşırlarım buruşmuyo...
ayrıca siemens ve bosch aynı fabrikanın markası zaten...
ama durumu olanlara tavsiye ederim belki başta pahalı geliyo amaa ödenen paranın karşılığını fazlasıyla alırsınız arkadaşlar........
ayrıca devir ayarlama, soğuk havayla kurutma ve ilaveten 3 kademe ısı ve saat erteleme özellikleri var...
bende ufak bebeiş var valla öyle rahatki meret bazen duştan sonra içine giresim geliyo bööle ıscacık oluyo içi :)))))
ama tek eksiği var fön çekemiyo :))))))))))))))))))))
ooff ya şuanda peteklerimin üstü çamaşır ,evim de rutubet dolu ya balknlu eve çıkıcam ya da bundan alıcam artık çaresi kalmadı.Alınca da iyisini almak lazım,çok pahalı ama şimdi ucuzunu alıcağıma biraz bekleyip kalitelisini alıcam.Sen de güle güle kullan canım.Çamaşıra zarar vermesin diye de evi rutubetlendirip sağlığımı bozmak istemiyorum :umursamaz:
İyi reklam oldu boshtan komisyonunu iste :)))))
İyice heveslendim şimdi ben de boshayallersmile