Çamaşır konusu

uykuların nasıl?
dinleniş uyanıyor musun?
kaç saat uyuyorsun

aşırı yorgun uyuyorum. Dun mesela gece 2 ye kadar çamaşır katladim. Dışardan pide söyledik o yüzden mutfağa hic girmedim. Bulaşık ve çamaşıra neredeyse her gün en az 3 saatimi harciyorum. Ayakta dikilmekten bacaklarım ağrıyor. Ben çok eziyet ediyorum kendime yaa. Yazarken fark ettim

günce 4kere iç çamaşırını nerde nasıl değiştiriyorsun merak ettim ben işte tuvalate gidecek vakti bile bulamıyorumda.
bence bunlar hep issizlikten yada dertsizlikten...

Gunluk ped kullan bence pedi degistir.
Hergun pijama degistirmem ama disari kiyafetlerimi bir kere giyer yikarim.
Bazi durumlarin normal bazilari abarti.
Ne kadar su faturasi geliyor size merak ettim.

Sadece israf, zaman kaybı.
Kendinizi frenleyin. İç çamaşırı günde 2 kere yeterli bence.
Havlular hafta da iki kere yıkayın.
Çorap her güne bir tane.
Koltuk örtüsü ve nevresimler için haftada 1 olsun hadi.
Haftada 3 kere makine yeter size özel bir durum yoksa.

aşırı yorgun uyuyorum. Dun mesela gece 2 ye kadar çamaşır katladim. Dışardan pide söyledik o yüzden mutfağa hic girmedim. Bulaşık ve çamaşıra neredeyse her gün en az 3 saatimi harciyorum. Ayakta dikilmekten bacaklarım ağrıyor. Ben çok eziyet ediyorum kendime yaa. Yazarken fark ettim
Valla varisin cikar demedi deme

dün aksam kocamla iş çıkısı harike bir yere yemege gittik
sonra eve geldık film izledik gece 1 e gelıyordu yattık uyuduk
sabah da işe geldık

siz 2 ye kadar camasır katlayın , hayatınızı böyle geçirin.
biz de pis değiliz kokmuyoruz, ama sizinkı cok abartı
size daha evvel de yazdım , seviştiğiniz adamın havlunuza el sürmesine izin vermıyorsunuz
bu durum cok tezat

enerjiye suya da yazık
aylık ne kadar su elk faturası gelıyor

Okudukça daraldım vallahi. İki çocuğum var, her gün iç çamaşırlarımızı mutlaka değiştiririz çocuklarda o şekilde. Nevresim takımlarımı 10-15 günde bir yıkarım, ama oğlumun alerjik astımı olduğundan onun nevresimleri her hafta 60 derecenin üstünde mutlaka yıkanır. Banyo havlularını 2-3 günde bir değiştiririm. Haftada 9 kg'luk çamaşır makinemi 5 kez mutlaka çalıştırırım.

valla normal değil durum.
ben günlük çamaşır değişirim. atleti banyodan banyoya.
haftanın 2 günü aynı kıyafetle giderim işe.
nevresim haftada bir yıkarım renkleri ona rağmen soldu ve kaliteliler üstelik.
çorap falan da günlük değişirim. pijamalarıda banyodan banyoya değişirim.
markete giderken giydiğim eşofmanı bir hafta giyerim. zira sadece haftasonları gerek oluyor.
yani 4 saate bir çamaşır değiştirmek. 1 saat giydiğini sepete atmak. markete giderken değiştiğini tekrar giymemek, her hafta koltuk örtüsü yıkamak çok ileri abartı.

okurken öleceğim sandım :KK57:

günde 4 defa iç çamaşırı 3 defa çorap değiştirmek diye bir şeyler okudum doğru mu okudum diye kendimi sorguluyorum şu an

günde 4 defa iç çamaşırı 3 defa çorap değiştirmek diye bir şeyler okudum doğru mu okudum diye kendimi sorguluyorum şu an

:KK70: doğru doğru.
bir de yeni giydiği taytı markete giderken çıkarıp eşofman giyerse gelince yeni tayt giyiyormuş :KK70:

Bir tanıdığım temizlik hastalığı yüzünden (kocasına oda havluları elletmiyordu) durmadan iş yapıyordu, işten gelince 3 4 saat temizlik yapıyordu ve kocasını kaybetti. Adam daha fazla dayanamadı. Hayatınızın en güzel şeyi gençlik ve zaman. Siz bunları çamaşır yıkayıp katlayarak geçiriyorsunuz.

Benimde aklıma 4 defa çamaşır değiştiriyorum diyince üroloji yada kadın hastalığı olabileceği ihtimali geldi.

Çorap işini çözemedim.

Sabah kalktık çorabımızı giydik işe gittik. Eve geldik çorapları çıkarıp makineye attık ayaklarımızı yıkadık. Ben evde çorap giymem açık terlik giyerim. Hadi konu sahibi çorap giydi diyelim. Etti mi 2 çorap. Sonra akşam oldu yatıcaz. 3.çorap ne zaman giyilecek? Ben çözemedim.

Bu titizlik temizlik degil takinti.. ha buarada yaw herkesin temiz pis olayi farklidir..calisiyomusun evde mi o da etkili..kimi 2-3 gun giyer evdeki taytini kimi her gun degistirir. Eger donunuza etmiyosaniz gunde bi tayt yeterlidir yani :) yemek yaparsin kizartma vs. Kokar cikarirsin ok. Bazen olur iki gun giy ev giysini bazen olurki gunde 2 kez degistirirsin. buarada 4 kez ic camasiri bile cok bence.. sabah cikarken giy eve gelince degistr gunluk ped kullan. Ben is yerine bile gunluk ped gotururum .. malum 8-10 saat ordayim. Her hafta nevresim degstrmekte abarti.. yani kirlenmezki zaten.. pijamayi bir gece giymek nedir? O pijamayi giymem daha iyi :)))

Her gun saclarini yikayarak banyo? Cok zararli.. helede sampuan kullaniyosun? Saclara ve sac diplerine cok zararli.. bi ara bende her gun ole banyo yapiyodum sacim her gun yaglanirdi.. haftada 2 iyi.. her sabah dus alirim o ayri..,takinti oluyor bu durum temizlik degil yani..

Buarada evde 5 kisiyiz..ama haftada 2-3 makina yapiyorum. Her gun calistiramam valla.. haftasonu camasirlarimi hallediyorum.. ztn cocuklarin kiyafetleri minicik birsuru sigiyo makineye...haricinde gerekmeyen seyleri utulemem..ben bile bu halde bikiyorum camasrdan utuden sana Allah yardim etsin.

ya merak ettim duşunu alırken saçlarını yıkamıyor musun?
anlamadım o kısmı?
haftada 2 banyoyu gördüm şok olacaktım, sonra her gün duş yazmışsın, kafam karıştı.

Benimde aklıma 4 defa çamaşır değiştiriyorum diyince üroloji yada kadın hastalığı olabileceği ihtimali geldi.

Çorap işini çözemedim.

Sabah kalktık çorabımızı giydik işe gittik. Eve geldik çorapları çıkarıp makineye attık ayaklarımızı yıkadık. Ben evde çorap giymem açık terlik giyerim. Hadi konu sahibi çorap giydi diyelim. Etti mi 2 çorap. Sonra akşam oldu yatıcaz. 3.çorap ne zaman giyilecek? Ben çözemedim.

ben yatarken çorap giyerim, sıcacık oh mis :KK36:
yatak çoraplarımı her gün yıkamam ama, pijama gibi yatarken giyer sabah çıkarırım çünkü.

Arkadaşlar evde iki kişiyiz : eşim ve ben. Ve haftada 6 makine çamaşır yıkıyorum. Artik yıkamaktan asmaktan katlamaktan yerleştirmekten ben biktim eşim de utu yapmaktan bıktı. Bana yol gösterin.

Her gün pijama takimi degistiriyorum. Giydiğim bir kazağı 1 saat bile giysem bir daha giyemiyorum. Günde 4 kere iç çamaşırı degistiriyorum. Öyle ki eğer bir hafta çamaşır yıkamasam temiz iç çamaşırım olmuyor mağdur oluyorum.

Pantalonumu günlük değiştiririm. Sonra evde genelde tayt giyiyorum. Eğer dışarı çıkacak olsam o tayti sepete atıp yeni bir tayt giymek zorunda kalıyorum.
Çorap konusunda da takıntılıyım. Eğer ayakkabının içine girdiyse corabim o kesin kirli sepetine girer. Her gün banyo yapıyorum atletimi de her gün değiştiririm. Bazen kokluyorum kiyafetlerimi ter kokuyorsam bilinçli şekilde degistiriyorum kazagimi falan. Sonra her hafta nevresim takımı koltuk örtüsü yıkıyorum. Onlar zaten bi makine oluyor. Bi de havlu sorunum var. Günlük iki havlu giriyor sepete. Biri eşimin havlusu diğeri benim havlum.

Sizce ben nerde hata yapıyorum ? Normal mi yani 2 kişi için haftalık 6 makine. Bazen çamaşırlarla uğraşacak enerjim olmuyor bi bakmışım bütün gardrobu giymiş kirletmisim. Oturup aglayasim geliyor artik. Hic evim kitap gibi kalmayacak mi benim :KK43:

Bi de işe giderken giydiğim kıyafet , evde giydiğim , komşuya giderken giydiğim hep farklı oluyor. Ben nasıl bir yöntem uygulamalıyım.

Mesela evde tayt giyiyorum ya, onunla markete gidemem. Mecbur çıkarıp eşofman giyiyorum. Sonra o da ayrı dağınıklık yapıyor.

Eşim konusunda bi şikayetim yok. O sadece günde 3 çorap değiştirir. bir tsortu bir kazağı vardır. Bir de pantalonu vardır. onları askıya asar giyeceği zaman giyer gider. Bazen askıdan alıp onları da sepete atiyorum kirli diye. Ama iki gün giyilmez ki bi tişört diyorum. Boyle dağ gibi çamaşırım var şuan. Başında gözü yaşlı bekliyorum.

Müsadenle seni şöyle güzelcene bir sarsmak istiyorum.
Canına yazık bee evladım,hayatı kendine zindan ediyorsun bunun ileriki yaşları var daha..

ya merak ettim duşunu alırken saçlarını yıkamıyor musun?
anlamadım o kısmı?
haftada 2 banyoyu gördüm şok olacaktım, sonra her gün duş yazmışsın, kafam karıştı.
Saclarimi yikamam cnm.. sadece sacimi yikamam yani :) haftada 2 kere tam banyo yaparim kesin ama bazen 3 olduguda olur bu. Hani 2 kesin sart. Her gun sampuanla sac yikanmaz mahvolur o saclar valla

ben yatarken çorap giyerim, sıcacık oh mis :KK36:
yatak çoraplarımı her gün yıkamam ama, pijama gibi yatarken giyer sabah çıkarırım çünkü.
Çorapla yatmak dolaşım için iyi değil diye biliyorum Goha
Ben çorapla yatınca rahat edemiyorum ayaklarımda hep dışarda olur zaten :)

X