- 4 Haziran 2014
- 2.058
- 3.442
Bütün yorumları okudum onlar sizin bileceginiz şeyler tek soyleyecegim bence bu konuda kendinizi biraz rahatlatmadan çocuk yapmayin böyle annelerin çocuklarının psikolojisi iyi olmuyor var cevremde bi kaç örnek hatta birisi eve giren çıkan cocuk es bakkala dahi gitse eve gireni direk banyoya sokuyor o derece herneyse bide çocuk kokusu sevmiyorsunuz cocugunuza büyük ihtimal çok yaklasmassiniz süt vs kokacagindan ve sürekli yikayacaginizi düşünüyorum piskolojilet olarak bozulabilir çocuk bide bişey merak ettim ve bunu yillardir anlayamiyorum kusura bakmayın esinizle opusuyorsunuz ve havlusunu kullanamiyorsunuz ilginç nasıl oluyor öpüşmek daha iğrenç sizin açıdan bakinca
evet öyle oluyor biraz. Eşimin opmesinden rahatsız olmuyorum ama havlusunu kullanamıyorum. Benim takıntılarım kendimle ilgili daha çok. Dişlerimi fırçalamadıysam öpmüyorum. Banyo yapmazsam bana dokunmasına izin vermiyorum. Ağda zamanım geldiğinde çok mağdurum yanina bile oturamıyorum. Hayatımı çok engelliyor çoğu zaman. Burda farkettim ama çok abarttığımi. Çok isterdim rahat, özgür bir hayatım olsun. Bunları aşarsam herhalde kuş gibi özgür olurum. Düşünsenize ağdanızı yapmamışsınız , saçlarınız ve dişleriniz kirli ama mutlusunuz. Ben öyle olsam evden dışarı adim atamam. Kapı çalsa açamam. Telefonla konuşurken bile sesim karşı tarafa kötü gider.