W whovian1 Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 79 105 293 Bursa 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #1 Merhaba arkadaslar evde çamaşır deterjanı yok yerine ne kullanabilirim? Şampuan, bulaşık deterjanı, yumusatıcı sıvı sabun var. Ayrıca kosla halı şampuanı var. bunlardan hangisini koyabilirim?
Merhaba arkadaslar evde çamaşır deterjanı yok yerine ne kullanabilirim? Şampuan, bulaşık deterjanı, yumusatıcı sıvı sabun var. Ayrıca kosla halı şampuanı var. bunlardan hangisini koyabilirim?
powerisinme Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye Anneler Kulübü 30 Mart 2018 2.917 6.792 158 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #2 Varsa karbonat koy
W whovian1 Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 79 105 293 Bursa 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #3 Karbonat yok maalesef
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #4 Ben bulaşık deterjanı koyuyorum çift durulama ile Perdelere bulaşık makinası tableti koyan varmış ama çamaşırlar da nasıl olur bilemiyorum
Ben bulaşık deterjanı koyuyorum çift durulama ile Perdelere bulaşık makinası tableti koyan varmış ama çamaşırlar da nasıl olur bilemiyorum
W whovian1 Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 79 105 293 Bursa 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #5 Minikriko .!.: Ben bulaşık deterjanı koyuyorum çift durulama ile Perdelere bulaşık makinası tableti koyan varmış ama çamaşırlar da nasıl olur bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Çok köpürmez değil mi?
Minikriko .!.: Ben bulaşık deterjanı koyuyorum çift durulama ile Perdelere bulaşık makinası tableti koyan varmış ama çamaşırlar da nasıl olur bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Çok köpürmez değil mi?
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #6 whovian1 .!.: Çok köpürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok az koymak gerekiyor yoksa defalarca durulama yaptırmanız gerekir bir tatlı kaşığı yeter sanırım
whovian1 .!.: Çok köpürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok az koymak gerekiyor yoksa defalarca durulama yaptırmanız gerekir bir tatlı kaşığı yeter sanırım
W whovian1 Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 79 105 293 Bursa 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #7 Minikriko .!.: Çok az koymak gerekiyor yoksa defalarca durulama yaptırmanız gerekir bir tatlı kaşığı yeter sanırım Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :)
Minikriko .!.: Çok az koymak gerekiyor yoksa defalarca durulama yaptırmanız gerekir bir tatlı kaşığı yeter sanırım Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.164 302.799 698 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #8 whovian1 .!.: Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :) Genişletmek için tıkla... Mecbur kalınca yapıyorum bende bunu inşallah sıkıntı olmaz
whovian1 .!.: Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :) Genişletmek için tıkla... Mecbur kalınca yapıyorum bende bunu inşallah sıkıntı olmaz
safi.naz Nirvana Pro Üye 16 Nisan 2008 5.316 14.264 773 10 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #9 whovian1 .!.: Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :) Genişletmek için tıkla... Merak ettim, sonuç ne oldu?
whovian1 .!.: Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :) Genişletmek için tıkla... Merak ettim, sonuç ne oldu?
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.811 798 11 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #10 Sabunu sicak suyla eritip sivi deterhan yap:)) sampuan bulasik deterjani vs tavsiye etmem. Kopurur sonra al basina belayi
Sabunu sicak suyla eritip sivi deterhan yap:)) sampuan bulasik deterjani vs tavsiye etmem. Kopurur sonra al basina belayi
W whovian1 Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 79 105 293 Bursa 11 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #11 safi.naz .!.: Merak ettim, sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... Güzel oldu hiç köpük kalmamıştı tavsiye ederim ben de :)
safi.naz .!.: Merak ettim, sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... Güzel oldu hiç köpük kalmamıştı tavsiye ederim ben de :)
T Translokasyon1521 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2013 3.840 4.916 158 11 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #12 Tamamda tuhaf degilmi bulasik deterjanla yikamak.. belkide lekeler cikmaz..hadi neyse belki perdeler olabilirde.. camasirlari nasil iciniz rahat oluyor anlamiyorum. 1 tatli kasigi bulasik deterjan tum camasirlari yikayamaz. Fazlasini koysaniz makinenizden kopuk cikar..
Tamamda tuhaf degilmi bulasik deterjanla yikamak.. belkide lekeler cikmaz..hadi neyse belki perdeler olabilirde.. camasirlari nasil iciniz rahat oluyor anlamiyorum. 1 tatli kasigi bulasik deterjan tum camasirlari yikayamaz. Fazlasini koysaniz makinenizden kopuk cikar..
W whovian1 Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2014 79 105 293 Bursa 18 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi whovian1 #13 Translokasyon1521 .!.: Tamamda tuhaf degilmi bulasik deterjanla yikamak.. belkide lekeler cikmaz..hadi neyse belki perdeler olabilirde.. camasirlari nasil iciniz rahat oluyor anlamiyorum. 1 tatli kasigi bulasik deterjan tum camasirlari yikayamaz. Fazlasini koysaniz makinenizden kopuk cikar.. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu gecici bir cozumdu ayrica yikadigim esyalar cok kirli ve lekeli degildi.
Translokasyon1521 .!.: Tamamda tuhaf degilmi bulasik deterjanla yikamak.. belkide lekeler cikmaz..hadi neyse belki perdeler olabilirde.. camasirlari nasil iciniz rahat oluyor anlamiyorum. 1 tatli kasigi bulasik deterjan tum camasirlari yikayamaz. Fazlasini koysaniz makinenizden kopuk cikar.. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu gecici bir cozumdu ayrica yikadigim esyalar cok kirli ve lekeli degildi.