- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi esraulupnar
-
komşu çatlatan markası yeni mi çıktı fiyatı ne kadar?Farklı deneyin sorun makinada mı değil mi anlamış olursunuz.
Mesela komşu çatlatan alıp deneyin. O kadar kokmasa komşu çatlatamazdı inanın
He bir de aslında kullanmamak en güzeli çünkü durulama suyuna ilave oluyor, kimyasal direkt kıyafet üzerinde kalıyor.
Biz turkler ona bir isim bulamadik; cunku henuz turkiyede oyle bir deterjan cesidi yokBende kullanirdim artik kullanmamaya basladim evdeki botti cunku kokusu hic olmuyodu ,detarjanim kokuyodu bende artik oyle yikiyorum, benimkiler turkce isimleri ne bilmiyorum şu direk makina icerisine atilan tabletlerden kullaniyorum detarjan onlarin kokusu yetiyo
Evde 5 kişiyiz hiç kimse koku alamıyor desemSorunun, koku alma duyunuzda olma ihtimali ne kadar peki?
Evde 5 kişiyiz hiç kimse koku alamıyor desemçamaiiiiii
illa kokması mı gerekiyor neden niçinnnnnn ne kadar zamannn kokması gerekiyorr?aklımda deli sorularrrrEvde 5 kişiyiz hiç kimse koku alamıyor desem
Dusunsenize meger aile boyu coronalarmis su anda, hafif bu sekilde atlatiyorlar ama yumusatici kokmuyor saniyorlar faland
Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook sevinirizbu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını
Demek ki biz 2 3 yıl önce olmuşuz korona
Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook sevinirizbu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Sana çok geçmiş olsun fakat niye direk tersliyorsunuz burası fikir alışverişi yapma sayfası değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorumPeki konu sahibi benim yerimde olsa ne yapardı, ben doğuştan koku alamıyorum. Dert etmeyin böyle şeyleri..
öyle de dert köşesi adı üstünde bir derdim var.sizin konuda dert yok site kuralların aykırıSana çok geçmiş olsun fakat niye direk tersliyorsunuz burası fikir alışverişi yapma sayfası değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Terslemedim, sadece şaka olsun gülün diye yazdım. Kalbiniz kırıldıysa samimi olarak söylüyorum özür dilerim.Sana çok geçmiş olsun fakat niye direk tersliyorsunuz burası fikir alışverişi yapma sayfası değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Ben buraya yeni katıldım sayılır pek aktifliğimde yok o yüzden yanlış yaptıysam özür dilerim ama bir başlık bulamadım bu konu ile ilgili bende bu benim derdim diye buraya yazdımöyle de dert köşesi adı üstünde bir derdim var.sizin konuda dert yok site kuralların aykırı
Ciddi ciddi böyle bir yumuşatıcı var. Ben bi tanıdığımda gördüm ve gözümle görmesem inanmazdım.komşu çatlatan markası yeni mi çıktı fiyatı ne kadar?
özür dileyecek bir şey yapmadınız ki sadece yanlış foruma konu açmışsınız konunuz taşınır site yönetimi tarafından o kadar.gayet kibar bir hanımsınızBen buraya yeni katıldım sayılır pek aktifliğimde yok o yüzden yanlış yaptıysam özür dilerim ama bir başlık bulamadım bu konu ile ilgili bende bu benim derdim diye buraya yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?