komşu çatlatan markası yeni mi çıktı fiyatı ne kadar?

Ben buraya yeni katıldım sayılır pek aktifliğimde yok o yüzden yanlış yaptıysam özür dilerim ama bir başlık bulamadım bu konu ile ilgili bende bu benim derdim diye buraya yazım ama sizde böyle bir tepki vermemenin gerekiyordu bence güzelce uyarsaydınız daha iyi olurdu

Biz turkler ona bir isim bulamadik; cunku henuz turkiyede oyle bir deterjan cesidi yok

Peki konu sahibi benim yerimde olsa ne yapardı, ben doğuştan koku alamıyorum. Dert etmeyin böyle şeyleri..

Artik sivi camasir deterjanlari cogu zaman o kadar yogun kokuyor ki yumusaticiya bile gerek kalmiyor. Ben camasirlari kurutmaya attigimda yumusatici kokusu gidiyor nedense. Ama dedigim gibi camasir deterjanlari da yumusaticiyi aratmiyorlar. Hem su korona zamani zaten bir giyilen bir daha giyilemiyor. Tekrar yikaniyor. Yani 2 3 kapak koymak ancak keseye ve cevreye zarar bence. Ben yarim kapak ya koyarim ya koymam.

Sana çok geçmiş olsun fakat niye direk tersliyorsunuz burası fikir alışverişi yapma sayfası değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
öyle de dert köşesi adı üstünde bir derdim var.sizin konuda dert yok site kuralların aykırı

öyle de dert köşesi adı üstünde bir derdim var.sizin konuda dert yok site kuralların aykırı
Ben buraya yeni katıldım sayılır pek aktifliğimde yok o yüzden yanlış yaptıysam özür dilerim ama bir başlık bulamadım bu konu ile ilgili bende bu benim derdim diye buraya yazdım

Sevgili konu sahibi, Allah dağına göre kar verirmiş. Herkesin derdi kendine göre büyüktür lakin BDV kurallarını okursan senin açtığın konunun buraya uygun olmadığını görürsün. Keza senin de yazdığın gibi “fikir alışverişi” yapmak istiyorsan ilgili başlığı bulup oraya yazmanı tavsiye ederim. Yeni üyeyim, aktifliğim de yok diyorsun. BDV konularını bir kez okusan Müge Anlı’ya çıkacak konular olduğunu fark edersin.

özetle seninki dert değil. Konu yanlış yerde.

Ayni durumu yasadik.Sorun makinenizin yumusatici kisminda olmali.Tikali ise yumos kokmuyor.Acip bakin makinenin o kismini.Youtube videolari var.

Ben buraya yeni katıldım sayılır pek aktifliğimde yok o yüzden yanlış yaptıysam özür dilerim ama bir başlık bulamadım bu konu ile ilgili bende bu benim derdim diye buraya yazdım
özür dileyecek bir şey yapmadınız ki sadece yanlış foruma konu açmışsınız konunuz taşınır site yönetimi tarafından o kadar.gayet kibar bir hanımsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…