• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben makinenin kapağının içine ve çamaşırların üzerine serpiyorum. 😬 kalıyor bayağı kokusu.
Ilk yikamaya başlamadan mi yapiyosunuz bunu ?
Eğer öyleyse çamasirlariniz temiz yıkanmaz ki
Yumaşatıci deterjanın etkisini yok eder gibi geliyor bana böyle yaptiginiz zaman

Ilk yikamaya başlamadan mi yapiyosunuz bunu ?
Eğer öyleyse çamasirlariniz temiz yıkanmaz ki
Yumaşatıci deterjanın etkisini yok eder gibi geliyor bana böyle yaptiginiz zaman
Hayıııır önce deterjanını koyuyorum üst deterjan kısmına o da sıvı zaten sıvı deterjanlar candır :halay: Sonra çamaşırların üzerine bir kapak döküyorum yumuşatıcıyı.:KK50: Sonra çalıştırıyorum. Bu arada ben Yumuşun hanımelini kullanıyorum parfüme gerek dahi kalmıyor artık 😂

Farklı deneyin sorun makinada mı değil mi anlamış olursunuz.
Mesela komşu çatlatan alıp deneyin. O kadar kokmasa komşu çatlatamazdı inanın😅
He bir de aslında kullanmamak en güzeli çünkü durulama suyuna ilave oluyor, kimyasal direkt kıyafet üzerinde kalıyor.

Kusura bakmayın ama ben buraya yeni katıldım o yüzden benim için bu bir dert olduğu için yazdım eğer yanlış birşeyse özür dilerim ama böyle bir cümle yazmanızada gerek yoktu bence
Estağfurullah özür dilemeyin, ben neden kusura bakayım? Sadece ilgili bölüm değil. Konuyu taşıyabilirler. Taşıyacak yetkili kişiler de onlar 🙂

Hayır deterjanını koyuyorum üst kısma o da sıvı zaten sıvı deterjanlar candır :halay: Sonra çamaşırların üzerine bir kapak döküyorum yumuşatıcıyı.:KK50: Sonra çalıştırıyorum. Bu arada ben Yumuşun hanımelini kullanıyorum parfüme gerek dahi kalmıyor artık 😂
Aslinda bende bunu diyorum 😁
Yani deterjanda dökseniz sonucta çamaşir ilk olarak deterjanla yıkanmadan yumusaticiyla temas etmemeli diyorum

Ayy iyi degilim kocam korona zaten
Belki de anlatamadim 😂

Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook seviniriz😊😊😊 bu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Bende kullanirdim artik kullanmamaya basladim evdeki botti cunku kokusu hic olmuyodu ,detarjanim kokuyodu bende artik oyle yikiyorum, benimkiler turkce isimleri ne bilmiyorum şu direk makina icerisine atilan tabletlerden kullaniyorum detarjan onlarin kokusu yetiyo

Back