- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
- Konu Sahibi esraulupnar
BDV konusu mu ki? Mune abla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumusatici gozunde sorun olabilir belki
Ilk yikamaya başlamadan mi yapiyosunuz bunu ?Ben makinenin kapağının içine ve çamaşırların üzerine serpiyorum. kalıyor bayağı kokusu.
O su anda 3-5 miles away yuruyusteBDV konusu mu ki? Mune abla?
Deneyeceğim bu fikrimde teşekkürlerAlabildiğine koy yazacaktım un gıbı.. Iyı kı yazmamısım ozaman.
Camasırları durulamaya gecmeden once koyun yumusatıcıyı. Bir de boyle deneyin.
Hayıııır önce deterjanını koyuyorum üst deterjan kısmına o da sıvı zaten sıvı deterjanlar candır Sonra çamaşırların üzerine bir kapak döküyorum yumuşatıcıyı. Sonra çalıştırıyorum. Bu arada ben Yumuşun hanımelini kullanıyorum parfüme gerek dahi kalmıyor artıkIlk yikamaya başlamadan mi yapiyosunuz bunu ?
Eğer öyleyse çamasirlariniz temiz yıkanmaz ki
Yumaşatıci deterjanın etkisini yok eder gibi geliyor bana böyle yaptiginiz zaman
Yok az eşya koyduğumuzda oluyorMakinayı çok dolduruyorsanız ondan olabilir .
Kusura bakmayın ama ben buraya yeni katıldım o yüzden benim için bu bir dert olduğu için yazdım eğer yanlış birşeyse özür dilerim ama böyle bir cümle yazmanızada gerek yoktu benceBDV konusu mu ki? Mune abla?
Dusunsenize meger aile boyu coronalarmis su anda, hafif bu sekilde atlatiyorlar ama yumusatici kokmuyor saniyorlar falanSorunun, koku alma duyunuzda olma ihtimali ne kadar peki?
Estağfurullah özür dilemeyin, ben neden kusura bakayım? Sadece ilgili bölüm değil. Konuyu taşıyabilirler. Taşıyacak yetkili kişiler de onlarKusura bakmayın ama ben buraya yeni katıldım o yüzden benim için bu bir dert olduğu için yazdım eğer yanlış birşeyse özür dilerim ama böyle bir cümle yazmanızada gerek yoktu bence
Aslinda bende bunu diyorumHayır deterjanını koyuyorum üst kısma o da sıvı zaten sıvı deterjanlar candır Sonra çamaşırların üzerine bir kapak döküyorum yumuşatıcıyı. Sonra çalıştırıyorum. Bu arada ben Yumuşun hanımelini kullanıyorum parfüme gerek dahi kalmıyor artık
Bende kullanirdim artik kullanmamaya basladim evdeki botti cunku kokusu hic olmuyodu ,detarjanim kokuyodu bende artik oyle yikiyorum, benimkiler turkce isimleri ne bilmiyorum şu direk makina icerisine atilan tabletlerden kullaniyorum detarjan onlarin kokusu yetiyoMerhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook seviniriz bu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Tam da Bdv'lik bir konu.
Buram buram acı kokuyor. ben b
Dene ve görAslinda bende bunu diyorum
Yani deterjanda dökseniz sonucta çamaşir ilk olarak deterjanla yıkanmadan yumusaticiyla temas etmemeli diyorum
Ayy iyi degilim kocam korona zaten
Belki de anlatamadim