- Konu Sahibi benkeyfimvekahyasi
Kızlar zararlı bir şey olsa özellikle hamileler için üretilmezdi. Zararsız olduğu prospektüste de yazıyor zaten. Ben sadece fayda gören ya da görmeyen var mı onu öğrenmek istiyorum. Zararlı olma ihtimali olan bir şeyi ben de kullanmak istemem sonuçta karnımdakini herkesten çok ben düşünürüm.
Herseyden once saglik bakanligi onayli mi? Genelde bu tarz seyler tarim baskanligi onaylı oluyor. İlaç sınıfında değil ise hamilelere özel ürettik demesinin hiç bir anlamı yok çünkü hamilelerin kullanması için yıllar süren çalışmalar ve gerekli testler yapılmamış demektir. Sen zaten vaadettigi şeye tam güvenmiyorsun burada soruyorsun. Adamların hamilelere özel dediğine nasıl güveneceksin.
Anlıyorum çok zor durumdasın, anlattığın gibi ise durum pek çok hamileden daha ağır yaşıyorsun, allah kolaylık versin.
Hoşuna giden bir koku yok mu? Kahve veya ne bileyim lavanta veya beyaz sabun. Küçük bir keseye doldur ne beğeniyorsan, koku aldıkça sık sık onu kokla. Belki yardımı dokunur.
Bu arada burnun aynı kokuları alıyor koku alma duyunda bir artis olmadi, sadece hormonal değişim sebebiyle beynin gelen sinyali daha farklı yorumluyor o yüzden çok daha keskin hissediyorsun.