• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin amin cumlemizi ☺️ Pekiiiii gelelim fasulyenin faydalarina :KK70: bu urun nasil? Kullandiniz mi? Ona gore alayim dedim 🤓
Hmmm zor yerden sordunuz🤣 Ben direkt tavsiyelerden kaçınıyorum çünkü birimizin memnun kaldığından bir başkası kalmıyor, ben bir dönem hem beyazlar hem renkliler için olanlarını kutu kutu alıp kullanıyordum, memnun da kalmıştım, temizliğinin yanısıra kokusu da güzel geliyordu tabii şimdilerde ürün eski kalitesini bozdu mu bilmiyorum zira yalan yok epey zamandır almıyorum, deneyeyim derseniz içinde 20 adetli olanları vardı deneme boy gibi ufak bir kutu içinde geliyor, ondan alıp deneyebilirsiniz.

Makinemde en başından koyarsam yumosu benm de kalmaz koku durulamaya geçeceği zaman son kez su aliyor o saat koyarsanız sizde bayağı kokuyu alacaksiniz

Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook seviniriz😊😊😊 bu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Korona oldunuz siz heralde burnunuz koku almıyor.

Kusura bakmayın ama ben buraya yeni katıldım o yüzden benim için bu bir dert olduğu için yazdım eğer yanlış birşeyse özür dilerim ama böyle bir cümle yazmanızada gerek yoktu bence
Benim icinde camasirlarin güzel kokmamasi sorun oluyor. Hatta koku almazsam makinayi durlama yerine alip tekrar yumusatici ekliyorum. Gardrobumun icine lenor toplari koydum. Kötü kokmasindansa böylesi daha iyi geliyor. Camasirlarin arasina guzel kokulu sabunlar koyuyorum. Güzel kokularin muptelasi olarak bu da bizler icin bir derttir

Hmmm zor yerden sordunuz🤣 Ben direkt tavsiyelerden kaçınıyorum çünkü birimizin memnun kaldığından bir başkası kalmıyor, ben bir dönem hem beyazlar hem renkliler için olanlarını kutu kutu alıp kullanıyordum, memnun da kalmıştım, temizliğinin yanısıra kokusu da güzel geliyordu tabii şimdilerde ürün eski kalitesini bozdu mu bilmiyorum zira yalan yok epey zamandır almıyorum, deneyeyim derseniz içinde 20 adetli olanları vardı deneme boy gibi ufak bir kutu içinde geliyor, ondan alıp deneyebilirsiniz.
Hemen deneyecegim :21:

Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook seviniriz😊😊😊 bu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.

Yumuşatıcı haznesinin max. Seviyesini gecerseniz makine yumusatici gözünü otomatik bosaltiyo. Konsantre yumusatici 1 kapak yetiyor. Surekli ayni yumusaticiyi kullaniyorsaniz farkli bir yumusatici alin burun da bir kokuya alisinca bir sure sonra kokuyu almamaya basliyor

Max çizgisini aşıyorsa akıp gidiyodur, aşırmayın 😂

Back