- 21 Haziran 2019
- 28
- 25
- 38
- 24
- Konu Sahibi esraulupnar
-
Koyma yerinde 3 kapaklık yer olsa onuda koyacağım ama maalesef yok3 kapak koyun
Ben kurutma makinesi kullanıyorum. Çıktığında buram buram kokuyor ama dışarıda kurultuğum zamanlar çok daha az kokardı..Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook sevinirizbu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Bende bilmiyorumBen ondan yarim kapak koyuyorum baya kokuyor sizin ki nasil kokmamis
Değiştirdik ama olmuyor aslında yumoşun kokuları fazla oluyor diye onu kullandık ama yine olmuyorBen kurutma makinesi kullanıyorum. Çıktığında buram buram kokuyor ama dışarıda kurultuğum zamanlar çok daha az kokardı..
Bir de yumuşatıcınızı değiştirin bakalım ne olacak
Alabildiğine koy yazacaktım un gıbı.. Iyı kı yazmamısım ozaman.Koyma yerinde 3 kapaklık yer olsa onuda koyacağım ama maalesef yok
Ben makinenin kapağının içine ve çamaşırların üzerine serpiyorum.Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook sevinirizbu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Ama lokması lazım yani. Normal değil kokmaması ki. Ben bugüne kadar hiç 2 kapak koymadım hep bir kapak ama kokuyor yaniDeğiştirdik ama olmuyor aslında yumoşun kokuları fazla oluyor diye onu kullandık ama yine olmuyor
Deneyeceğim bunu fikir için teşekkürlerÇamaşır makinesinin deterjan gözünü elinizle bastırıp çıkartın yumuşatıcı gözü tikanmistir. Ben de yumos mavi kullanıyorum balkon komşum bile alıyor kokuyu
Bende anlayamadım ki acaba çamaşır makinesinde mi sorun var bu gidişata göre öyle gözüküyorAma lokması lazım yani. Normal değil kokmaması ki. Ben bugüne kadar hiç 2 kapak koymadım hep bir kapak ama kokuyor yani
Yumusatici gozunde sorun olabilir belkiBende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?