- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
-
- Konu Sahibi renkahenk
cnm benım saclarım nerdeyse belıme kadar bende haftada bır senın yaptıgın bu uygulamayı denesem 1 ç.k cam terebentınle 1 ç.k badem yagını karıstırsam sadece sac dıplerınemı surucem yoksa koksa komple saca mı?
benim saçlarım omuzlarımın biraz altında. ona rağmen yetmez 2 ç.k karışım bütün saça. sadece diplere sürüyorum, önemli olan dipleri zaten.tabağın dibinde kalanı da saç uçlarımla temizliyorum. badem yağını arttırabilirsin ama çamterebentinden fazla koyma, saçı kurutuyormuş. fazla kullanmak zararlı yani. benim saçlarım ince telli sen 2 ç.k. badem 1 ç.k çamterebentin uygulayabilirsin mesela.[/QUOT
sagol cnm cok tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın.
ya kullananlar varmış acaba saçı uzatıcı etkisi varmı ve dökülen yerlerde tekrar saç çıkarıyormu uzamaya etkisi varsa mesela ne kadar 2cm 3cm gibi cevaplandıysa özür dilerim
merh.arkadaşlar ben de bugün çamterebenti yağı aldım.birde avon un 500 ml lik şampuanını aldım.
daha kullanmadım ama.
aktar bana 500 ml lik şampuanıma hepsini koymamı söyledi.ve yağ ile kullanırsam da saçlarımın tiplerine kısacaqsı heryerine sürmemi söyledi.kendiside kullanıyormuş.
ya ama bende bir endişe var ya bilmiyorum ayrdımcı olur musunz?
kimisi işte saç diplerim yandı felan demiş.kimisi de işte bir damla felan dio. e aktar bana hepsini koy dedi.her kullanımda da çalkala dedi.
?
ben talya markalı aldım aktar yanında yağlarla ilgili broşür verdi 200 gr 2 kapak konuluo yazıodu ben 750 gr şampuana 3.5 kapak koydum çok pis kokuodu -tatlicadiarzu-