Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar, tek başına işlettiğimiş yerinin boydan boya camlarını ne kadar özenle silsem de eskisinden berbat hale getiriyorum. Bi bayan iş yeri olmasına rağmen kir içinde cmlarım var( yardım edin, akıl verin lütfeeen (((
merhabalar, tek başına işlettiğimiş yerinin boydan boya camlarını ne kadar özenle silsem de eskisinden berbat hale getiriyorum. Bi bayan iş yeri olmasına rağmen kir içinde cmlarım var( yardım edin, akıl verin lütfeeen (((
bende cam silmekten nefret ederim ama uyguladığım nefis bir yöntem var
cam sili sıktıktan sonra gazeteyi buruşturu ovalayarak bir sil var ya ne leke ne bir iz hiç bişi kalmıyo zannedersin cam yok oluyo yani
Aynen ister cam sil ister bir kovaya sıcak su ve bildiğin bulaşık deterjanı dök az köpürt bir eski atlet ya da herhangi birşeyle sil hemen ardından al gazete kağıdını kurula süper oluyor. Yalnız yaz günlerinde hızlı olmalısın çok çabuk kuruyor cam valla arkamı dönüp gazete kağısıın alıp buruşturup silene kadar kuruyor. Bir de her cam için vir sayfa gazete kağıdı kullanan ıslanan kağıtla diğer camı silme kurulamaz artık ve iz bırakır. Büyük tek camlarda da misal evlerin orta camları büyüktür ya o zaman çift iki sayfanın gazete kağıdıyla sil hemen ıslanmaması işlevini yitirmemesi için çünkü çabuk kurulamak gerekiyor.
BI ara ek is olarak temizlik firmasinda calisiyordum orda ögrendim yöntem en temizi,
bir kovanin icerisine 2-3 damla bulasik deterjani bir kapakda ispirto dökün önce cami bu suyla yikayin sonrada cekcekle bir güzel suyunu alin. Elinizde kuru bir bez olsun camin en üst kösesinden en alta kadar cekcekleyin sonra bezle cekcegi kurutun böyle böyle devam edin. orta büyüklükdeki bir camin cerceve dahil silinme süresi 15 dakikadir hadi kolay gelsin