Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

h.mine zeyynep kızımızın cicileri çok güzelmiş.
asorti senin fıstığınkilerede bayıldım.zevklidir julicim , ayakkabıları bi harika..
üzerlerinde görmedik ama kızlar yaa..
lelal duru kız tam bir küçük hnm. olmuş maşallah..
hepinizde güle güle giydirin, alanların keselerine bereket..
yaw bende bu aliyerona denen şahısa dün olumsuz rep vermiştim.
çok ama çok memnun oldum ben bu hediye işinden eylülcüm tekrar sağolasın canım benim.
gerçekten böylece çocuklarımızın son ahllerini görmüş olduk..
biz büyük bir aileyiz..
(aradaki virüsler oluyo ama icabına bakıyoz:))

kalimero hediyelerimiz gelmiş sanırım...
umarım beğenmişsinizdir..
en kısa zamanda fotolarını bekliyorum:)))

hılalcım geldı ve cokta begendık ama
fotolarını cekemedım bıraz benım tembellıgım oldu
bır de oglus ıkı gundur ateslenıyor onunla ugrasmaktan ıkı ayagım bır pabuca gırdı
en kısa zamanda yuklerım canım
kusuruma bakma

lelalcim maşallah kuzuna cicileri çok yakışmış genç kız olmuş annesi
ecemimin de kesesine bereket çok güzel bir seçim olmuş

Günaydın kızlaaar.ılk olarak bu sayfayı açıyorum artık.Çünkü resimler çok güzel ve eklenen oldu mu merak ediyorum.Lelalcim Duru ne tatlı olmuş.Fıstık olmuş.Balon etek falan.Ecemim de güzel seçmiş. Bana kızı doğurtturacaksınız.Ben de istiyom bende...

lelalciğim duru'nun kıyafetleri çok yakışmış maşallah cimcimeye güle güle giysin

oki'yi de tam görebildik sonunda safiş kız bu oki çok nazlı olacak yandın sen o bakışlar varya nazlı nazlı yerim onu benopuyorumnanaktan

duru çok tatlı olmuş annesi maşallah ciciside çok yakışmış güzel günlerde giysin
bizim hediyemizi dün getirceklerdi sözde ama gelen giden olmadı sıkıldım valla artık...

Eşime bi git bak dedim.
Okula gitmiyorum ya eve getirsinler demiştim dün.Eşim gitti söledi ama burdakiler biraz rahat.
tekrar uğricak eşim.

sorma remediosçum,napıcaz hiç bilmiyorum valla,çok nazlıyız,çok cilveliyiz kaydirigubbakcemile3

maşallah Duru hanımın cicileri de kendi de pek güzel:) güle güle giyin canım.Piroşum ya ben benim oğlanı anlatırken biraz korkuttum seni galiba:)) hediyelerimiz çok güzel ama biraz büyük.Gömlek iyi ama pantalon baya bi büyük geldi.Markalara göre değişiyor ya bedenler Bende değiştirsemmi yoksa kışa olurmu arada kaldım.Giydirilmiş halini çekemedim ama cicilerimiz şimdi ekliyorum.Kesenize bereket canım tekrar a.s. Sonra giydirip eklerip yine bi bakarsınız sizde:)

hadi ya büyükmü geldi sen bilirsin cnm istersen değiştirebilirsin değiştirme kartı vardı içinde gözüm korkmuş heralde kocaman almışım:) güle güle giysin buğriş....

yok o daha yeşilliymiş:)) ben çok severim yeşili bu arada çok başarılı bi seçim Piroşcan:)

beğenmenize sevindim cnm gömleği eşim beğendi:) bide tam gömleğe uygun yeşil kareli şapka alcaktım ama şapka başka bi takımın şapkasıymış alamadım başka da uygun bulamadım

ben yine ptt yi aradım gelmiyo benim kargo getiremezlermiş bende gidip alamam yerini bile bilmiyorum eşimde izin alamıyo artık ne zaman gidip alabilirsem kaybolmadan giderim inş.
ben sizin hediyelerinize bakmakla yetinicem malesef:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…