Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Canım çok güzeller.Çok beğendim.Piroşum zevkin harika canım.

bebeğinin boyu kaç?

pantolon kaç aylık ve kaç cm diyor? Ben sana iyi kötü bi tahminde bulunayım :)

hadi ya büyükmü geldi sen bilirsin cnm istersen değiştirebilirsin değiştirme kartı vardı içinde gözüm korkmuş heralde kocaman almışım:) güle güle giysin buğriş....

Niye getiremiyolarmış canım ya?

Belli bir süre almazsan geri gidermi acaba? Normalde kargolarda öyle oluyor.Bizim bi kaç kere başımıza geldi ama ptt de öyle bir uygulama varmı bilemiyorum.

H.Minecim eşim şimdi ptt ye gitti.
Gekldiyse beni çaldır dedim.ceren yatıyo die,sessizde telf. ama çağrı felan yok gelmedi galiba.

Hangi gün gönderdin canım.Paartesi mi salı mı?salı gönderdiysen yarında gelebilir çünkü bu ilçede herşey yavaş genelde.

ben aldım asortie notum da baya sert oldu ama napim.Yazmasını bilmiyosan gelmeyeceksin Pabucumun Amiri:tomato:

bende eksi verdim kırmıız oldu akıllı hehhehheh
teşekür ederim canlarım ayrıca denizanası sanada cnmm
bi benim telefonum duyulmaz aradıkmı :umursamaz: mafoldumben
oyy fıstığım ama o zaman ki durumları biliyorsun canım yaaa
yoksa nie açmayım canuumm

opuyorumnanaktan

ayy bu kadar sorun olacağını bilseydim valla kargoya verirdim ya olacak şey değil
piroşu annene falan bırakıp gidip alsan olmuyor mu canım yaa o kadar uğraştık

Buğra 80cm şu an.Gömlek 18-24 ay yazıyodu biraz büyük ama daha iyi çok dar olmasın dedik.Pantalonda 24 ay yazıyo:) değiştirsemmii sizce.Seneye bıraksam acaba küçük mü kalır bu seferde CADIARZU

buarada darkçım aldığım hediyeyi beğendiğin içinde teşekkürler cnm
baya bi büyük almışım sanırım
buğriş 12 kg benim 3 yaşındaki yiğenimde 12 kg bakıyorum giyorum bu onun beline olmaz ama fazla abartmışım sanırım derincimde korkuttu biraz olsun küçük olmasında

Ayy bu pttnin keleği de piroşu buldu yaww.. Ne salaklar neden getiremiyomuş beyefendiler klava: şikayet edicm falan diye tehdit etseydin işe yarardı belki

Son düzenleme:
Aboo 3 yaşında yeğenin 12 kilomuu.zayıf mı peki Piroşcan.Yoksa benimki mi tontiş:)) bak resim ekliyim yeni hali.Aslında tombiş değil fazla amaa:))

asortiecim annem çatalcada be yenibosna da bırakamamki. artık eşim haftaya filan izin alabilirse gidip alcak kaybolmaz inş. orda bayramdan sonra alabilir ancak....

derinim kuşum zayıf biraz evet dr da az diyo kilosuna ama öyle bakınca çokta zayıf gibi durmuyo abisi deve gibi küçük olan minnoş:)

umarım kaybolmaz bari geri gönderseler ya kargoyla gönderirdim bende
ya da annen gelse bir gün size ya çok üzüldüm vallahi

Buğra 80cm şu an.Gömlek 18-24 ay yazıyodu biraz büyük ama daha iyi çok dar olmasın dedik.Pantalonda 24 ay yazıyo:) değiştirsemmii sizce.Seneye bıraksam acaba küçük mü kalır bu seferde CADIARZU

pantolonda cm yok mu?

Çok da önemli değil cm olup olmaması.

ama 24 ay diyorsa oda 18-24 ay oluyor.

ben dikkat ettim LCW da etiketler bu şekilde.sanırım LCw ürünü onlar dimi :)
Bazen tam aralığı yazıyorlar bazende üst sınırı sadece.

değiştirirsen aldığını daha kısa süre giyer.
Bu kalırsa biraz beklersiniz ama daha uzun süre giyer.
Tam yürüme döneminde boy atıyorlar.

Benim fikrim değiştirme iyi olur.daha sonbahardayız çünkü.

asortiecim eşim haftaya almaya çalışacak inş. napalım şanssızlık oldu bi şekilde almaya çalışçaz
ben biraz daha merakla beklemeye devam edicem:)

üzüldüm valla piroş.Kız arkadaşların falan yokmuydu bırakabileceğin yaa.Böyle olmadı(

derincim varda hepsi işte düşünüyorum ama boşta kimse gelmyo aklıma bekliycem artık eşimin gidip almasını

bunlarda juliciğiminhediyeleri çook teşekür ederiz canımmopuyorumnanaktan

bu benim hediyem

bu da kitabımızz:lepi:

işte safişcim düzelttim okinin resimlerini :)

evettt sabah basetmiştim ececmim bizimde hediyemizi göndermiş
birkez daha çok teşekkür ediyoruz tatlım
kesenize bereket Duru da kocaman öpüyor a.s.

hepsı bırbırınden gusel gule gule gıysınler masallahh
annelerın de elıne sağlıka.s.

maşallahh kaydirigubbakcemile2

bizlere böyle bir vesileyle arkadaslık kurmamızı sağlayan kkyada tesekkurler :enbuyukkk:

canım salı gönderdim ama teslim tarihi 16 sı yazıyo bugün 17'si oldu umarım gelir bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…