- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
Canım çok güzeller.Çok beğendim.Piroşum zevkin harika canım.maşallah Duru hanımın cicileri de kendi de pek güzel:) güle güle giyin canım.Piroşum ya ben benim oğlanı anlatırken biraz korkuttum seni galiba:)) hediyelerimiz çok güzel ama biraz büyük.Gömlek iyi ama pantalon baya bi büyük geldi.Markalara göre değişiyor ya bedenlerBende değiştirsemmi yoksa kışa olurmu arada kaldım.Giydirilmiş halini çekemedim ama cicilerimiz şimdi ekliyorum.Kesenize bereket canım tekrar a.s. Sonra giydirip eklerip yine bi bakarsınız sizde:)
hadi ya büyükmü geldi sen bilirsin cnm istersen değiştirebilirsin değiştirme kartı vardı içinde gözüm korkmuş heralde kocaman almışım:) güle güle giysin buğriş....
ben yine ptt yi aradım gelmiyo benim kargo getiremezlermiş bende gidip alamam yerini bile bilmiyorum eşimde izin alamıyo artık ne zaman gidip alabilirsem kaybolmadan giderim inş.
ben sizin hediyelerinize bakmakla yetinicem malesef:))
ben aldım asortie notum da baya sert oldu ama napim.Yazmasını bilmiyosan gelmeyeceksin Pabucumun Amiri:tomato:
teşekür ederim canlarım ayrıca denizanası sanada cnmmbende eksi verdim kırmıız oldu akıllı hehhehheh
oyy fıstığım ama o zaman ki durumları biliyorsun canım yaaabi benim telefonum duyulmaz aradıkmı :umursamaz: mafoldumben
opuyorumnanaktanasorti bende geri aldım sinirlenme, iyice kızardı:)
lelalin eline sağlık duru okiyi rahat rahat gördümde rahatladımkaydirigubbakcemile3
asorti cicileriniz süper güle güle kullansın eylül, ama içinde eylülle tekrar foto isterim
juli seçimlerin çok güzel aynından banusuyada alsaydın
ben yine ptt yi aradım gelmiyo benim kargo getiremezlermiş bende gidip alamam yerini bile bilmiyorum eşimde izin alamıyo artık ne zaman gidip alabilirsem kaybolmadan giderim inş.
ben sizin hediyelerinize bakmakla yetinicem malesef:))
Buğra 80cm şu an.Gömlek 18-24 ay yazıyodu biraz büyük ama daha iyi çok dar olmasın dedik.Pantalonda 24 ay yazıyo:) değiştirsemmii sizce.Seneye bıraksam acaba küçük mü kalır bu seferde CADIARZU
maşallah Duru hanımın cicileri de kendi de pek güzel:) güle güle giyin canım.Piroşum ya ben benim oğlanı anlatırken biraz korkuttum seni galiba:)) hediyelerimiz çok güzel ama biraz büyük.Gömlek iyi ama pantalon baya bi büyük geldi.Markalara göre değişiyor ya bedenlerBende değiştirsemmi yoksa kışa olurmu arada kaldım.Giydirilmiş halini çekemedim ama cicilerimiz şimdi ekliyorum.Kesenize bereket canım tekrar a.s. Sonra giydirip eklerip yine bi bakarsınız sizde:)
H.Minecim eşim şimdi ptt ye gitti.
Gekldiyse beni çaldır dedim.ceren yatıyo die,sessizde telf. ama çağrı felan yok gelmedi galiba.
Hangi gün gönderdin canım.Paartesi mi salı mı?salı gönderdiysen yarında gelebilir çünkü bu ilçede herşey yavaş genelde.