Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

giydirip bir ara yüklerim kızlar şimdi karnını doyurmam lazım ama direk nasıl çıkıyordu onu unutmuşum

ecemim canım ben senin yerine açayım resimleri

canım çok güzelmiş ,dark aldı değilmi bunları ,güzel seçim çok beğendim ,oğluşun da güle güle giysin ..kızın da güle güle kullansın canım..

Son düzenleme:
mysevercim en kısa zamanda elinde olur hediyen cnmcım kızım olmadığı için büyük bir zevk olucak duruma hediye almak mujuksss

ecemim güle güle kullansın kuzuların, dark teyzeleri çok güzel şeyler almış,

ay bende çok heyecanlandım ve nasıl olacak yağmura, beğeneceklermi çok merak ediyorum, cuma günü verdik kargoyu ne zaman ulaşır acaba, inşallah pazartesi eline geçer

Dark da zevkini gösterdi. Gerçekten çok tatlı şeyler. Asortie cim ne yaptı acaba. Dün elinde olması lazımdı. Evde yoksa yarın gidip alır artık. Bakalım beğenecek mi? Ben de çok merak ediyorum. Asortie senin için de küçük bir şey koymuştum hayatım paketin içine.

ecemim çocukların hediyelerini güle güle kullansınlar .. darkcım çok güzel şeyler almış ablamızıda unutmamış...

ecemimcim çok güzeller cnm,darkçım ne kadar zevklisin :) güle güle kullansınlar minnoşlar :)

julicimm tatlım evde yoktum ama geldiklerine dair bişeyde bırakmamışlar canım yaa
bu arada piroş senin hedayenide yarın göndericemm canımm
herkesin hediyeleride çok yakışmış maşallah

ecemimcim çok güzeller cnm,darkçım ne kadar zevklisin :) güle güle kullansınlar minnoşlar :)

ecemim çocukların hediyelerini güle güle kullansınlar .. darkcım çok güzel şeyler almış ablamızıda unutmamış...

Beğenmenize sevindm kızlarrr:dance::dance::dance:

ecemim çok güzelmiş senin hediyelerinde..güle güle kullanın..
evet darkcım tebrikler sende çok zevklisin..

Günaydın kızlar.Sanırım cumadan beri Dark'ın Ecemime aldığı hediyeler var.Ecemim güle güle kullanın. Dark hocam güzel şeyler seçmiş.Bayağı çeşitli hediyelerimizde.Kalemi de unutmamış öğretmenim.

canım hemen gelmesıne cok sevındım
umarım begenmıssındır
eymen kuzusu gule gule gıysın

işte darilgen ve ateş'in bize hediyeleri
çok teşekkür ediyoruz ve sizi çok öpüyoruzopuyorumnanaktan

URL=http://img3.imageshack.us/i/dscn4015j.jpg/]
[/URL]

bu da benim hediyem, darilgenim iyi ki simli almışsın yoksa koçiş el koyacaktıkaydirigubbakcemile3

denizanacığım sizin hediyeleri de haftasonu tamamladım
bugün kargoya veriyorum canım
inşallah beğenirsinizopuyorumnanaktan

Remedios güle güle kullansın küçük bey.Giydirip de çekersin birde.Ben de haftasonu giydirip foto. çekeyim dedim.Hastaydı yavrum.Diğer resimler de bugün gelir umarım.Darilgeni de seçinden dolayı tebrik edelim.Sade ve güzel bir takım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…