Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

yasminciğim teşekkürler
dün fırsatım olmadı giydirmeye akşam giydirip çekerim canım
bu arada anıl'a da geçmiş olsun

diğer bebişlerimizin hediyeleri de çok güzel
hepsine maşallah çok yakışmışlar

Remedios teşekkürler canım.Haftasonu Elifdem ve Icır da hediyelerini almışlar.Ya kız bebek başka yaaa. Zefra Şifa ve Eylül güle güle giyinsin cicilerini.

Icır kızın bayağı yürüyo herhalde.Yürümeyi bırak totoyu bile açacak kadar serpilmiş.Vay Sibel Can vay.

Elifdemcim sizin cicilerde güzel.Biraz büyük ama yakında içi dolar o kıyafetlerin.Ne de olsa Türk lokumu.

cok yakısmıs elifdem gule gule kullanın cok guzeller

cokk guzel gule gule kullanın

bakalım olacak mı

senın hedıyene bayıldım cok sık

eylulume yazılan yorumlar ıcın tesekkur edıyorumm kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar biz geldik
ecemim cicilerini çok beğendik, güzel kızının kalemleri de öyle
remedioscum sizinde bahcıvan tuluma bayıldım eminim içinde çok şeker olacak kuzu

darilgen ve darkinlife teyzelerimiz iyi bilmişler neler alacaklarını

az sonra bende koyacağım ciclerimizi hihoyyyt
dün oğlum biraz hasta olduğu için giydiremedim çok mızmızlandı inşallah bu akşam giydirip yarında giyilmiş gösteririm bugünlük kıyafetlerle idare edin artık

safişim hediyeni gönderdim canım :)) çok işimm var yaa off bakamıyorum hiçbişeyee

bu arada Darkcım ve denizanacım siz sormuştunuz heralde Eymen'e demi giydirdin elbiseyi diye valla giydirdim kaydirigubbakcemile3 hem azıcık hevesimi alayım dedim hem de eylülle olacakmı bir bakayım dedim Eymen'le Eylül'ün boy kiloları yaklaşık birbirine olmazsa ya da kötü durursa rahat değilse gidip değiştirecektim ama iyi oldu Eymen hiç memnun kalmadı bu durumdan ama suratı bir görmeliydiniz sanki anladı kız kıyafeti olduğunu çok komikti ama kaydirigubbakcemile3 keşke çekseydim fotosunu

çok güzel bir seçim ,remedioscum güle güle giysin oğlun çok karizma bişey ..darilgeni de kutluyorum seçiminden dolayı..

piroşum bugün kocişe verdim hedayelerinizi bir de sana küçük bir hediye koydum
umarım beğenirdin beni hatırlarsın hep unutamazsın inşallah:hulya:

remediosçum çok güzel cicileriniz bayıldım güle güle sağlıklı günlerde giysin minnoş :))
derin teşekkür ederiz canım elime ulaşınca haber veririm,zaten resminide hemen koyarım

veeee işteee Miniğimin ve tatlı oğlunun Eymen'ime gönderdiği hediyeler hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederiz

işte böyle oğlumada bugün giydirip yarın da inşallah öyle çekeceğim

çok güzel bir seçim ,remedioscum güle güle giysin oğlun çok karizma bişey ..darilgeni de kutluyorum seçiminden dolayı..

remediosçum çok güzel cicileriniz bayıldım güle güle sağlıklı günlerde giysin minnoş :))
derin teşekkür ederiz canım elime ulaşınca haber veririm,zaten resminide hemen koyarım

çok teşekkürler teyzeleri
en yakında yağız'ı giydirip fotoğraflarını da ekleyeceğimzemuszemus

ooo pek güzelmiş çokta yakışır eymene güle güle giysin kuzucuk
minik ellerine sağlık

Ancak bakabildim de bütün bebişler güle güle kullansın cicilerini hepsine de pek yakışmışş maşallahh:))

minikcim güzel seçim canım tebrikler.

beyazcım güle güle giysin eymenciğim ( ciğim derken yalnış anlama ,annelik içgüdsü ,başka bişey değil )
çok yakışacak eminim ..:lepi:

minikcim güzel seçim canım tebrikler.

beyazcım güle güle giysin eymenciğim ( ciğim derken yalnış anlama ,annelik içgüdsü ,başka bişey değil )
çok yakışacak eminim ..:lepi:

yoook canıııım hiç yanlış anlar mıyım annelik içgüdüsü(kaynanalık içgüdüsü) olur böle şeyler cicim zemuszemus:roflol:

ecemim,remedios,beyazmelek çok güze bebişlerinizin cicileri güle güle giysinler
ne kadar zevkliymiş herkes yavvvv
asortiecim çok teşekkür ederiz cnm siz ne gönderseniz beyeniriz bizopuyorumnanaktan

tabi kocişe ver sonra sen git arkasından
bi işi çıkmış rötarlı gelebilir canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…