Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

Beyazmelek güle güle giyinsin Eymen Bey.Çok güzeller.Kalimeronun da alan ve gönderen ellerine sağlık.

begenmenıze sevındım canımcımlarım
butun anneler maasallah cok zevklı cok sık cıcıler var bu topıcte
kucuk kuzularımız bayramda saglıkla gıyerler ınsa allah

Asortie'cim eşin ptt ye gittiğinde bir sorsaymış ya keşke. Bak merak ettim neden gelmedi acaba hediyen yaaa. Kaybolursa falan çok üzülürüm ama (( Bizde kağıdı vardı ama en son banusu nun elinde görndüm artık yedi mi ne yaptı bilmiyorum

cnm farklı bir ptt den gönderdi o olmazsa yarın ben gider bakarım ya da bugün gelir belkim

ben de şimdi kargoya verdim ilke deniz'in hediyesini
yarın elinize ulaşır
denizanam birazcık büyük aldım aralık-ocak gibi tam olur diye düşünüyorum inşallah beğenirsiniz

yaramaz banusu kargo fişini mi yedikaydirigubbakcemile3

yağız'da geçen ayki su faturasını yedi eskisini bulup öyle ödedik:dance:

ya safiş bişey sorcam.Siz Konak 'a mı bağlısınız ilçe olarak.öngörülen varış tarihi yarın diyo kağıtta inş.sorun olmadan ulaşır eline.

Ay ne yapacağız bunlarla biz. Dün de çoraplarını yedi :))) bir baktım sırılsıklam çoraplar.

Asortiecim kağıdı arıyor eşim evde. Bulursak numarasını vericem sana özel mesaj atarım.

lelalinde hediyesi gelmedi herhalde halbuki cuma günü gönderdi eşim iş yeri adresiydi inşallah sıkıntı olmaz

Ay ne yapacağız bunlarla biz. Dün de çoraplarını yedi :))) bir baktım sırılsıklam çoraplar.

Asortiecim kağıdı arıyor eşim evde. Bulursak numarasını vericem sana özel mesaj atarım.

Juli aynen.Sabah kalkıp yatağına oturuyo.Tabi geceden çıkardığı çorapları yemeye başlıyo hemen.Yalnız beni görünce bırakıyo.Dün de bebek arabasının altına serdiğim gazeteden bi parça atmış ağzına.Hemen aldım ama çığlığı bastı.gamyoncuiremsu

beyazmelekcım hedıyenızde pek guzelmıs eymene de pek yakısır gule gulegıysın

ayy banusu fişimi yedıkaydirigubbakcemile3

dun eylulde stresh fılmı nerden bulduysa agzına atmıs bı taraftan parmagımı ısırıyo bır tarafgtan kacıyor zor aldım elınden pardon agzından kaydirigubbakcemile2

Yahu insan bu kadar mı tam adı gibi olur. Asortie'nin telefonunda da Atiye Salla şarkısı çalıyor. ılahi çok güldürdün beni :))))

lavişcim hediyemiz gelmiş canıııııımmm.
eşim aradı söledi.
akşama görücem..
çok heyecanlandım..
koyarım fotoları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…