Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

kızlar hepinizin hediyesi çok güzel minikler güle güle giysinler..
julim en kısa zamanda banusunun üzerindeki resminide bekliyorum.. tatlışım güle güle giysin tekrardan..

Juli hemen çıkıp geliyorum.Onu yiyeceeeeeem.Çok tatlı olmuş.Kötü gözle bakmıyoruz ama nazar değer.Oku annesi.Ya kelimeler kifayetsiz

elifcim gelmedi sanırım sizin hediyeniz henüz değilmi ,yarın ptt ler çalışıyomu ki gelirmi acaba ??

oy oyyyyy nasılda yakışmış talışıma..
yerim onu bennn.. valla o tacı görür görmez atladım almak için...

Yasmincim hediye bugün gelmiş, çok teşekkür ederiz, ben çalışmaya başladım hayatım o yüzden gündüz pek giremiyorum çok yoğun oluyor hastane, ben de oğlana giydirip resim çekmeye çalıştım ama durmadı bir türlü yerinde, şimdi de izin vermiyor foto eklememe, en kısa zamanda ekleyeceğim.
hediyesi gelen bebekler güle güle kullansınlar, çok güzel hepsi.

yaw ne sabırsızsınız yaw, 14ünden önce koymayacaktık hani resimleri??

mmmfcim bugün yolladım kargonu ptt kargo ile, pazartesi salı anca ulaşırmış eline. bi sorun olursa tel numaralarımız var zaten araşırız. inan bana ben burda konuştuğumuz tarihlere göre hareket ettiğim için bu vakitte yolladım. geç kaldığını düşünüyorsan kusura bakma noolur. inşallah beğenirsiniz hediyelerimizi, babamızla beraber seçtik .güle güle kullansın mehmet akif.

eylülcüm, bugün mehmet akifin hediyesini yollarken sordum. istanbul çok büyük ve fazla şubeli olduğu için, istanbuldan çıkışı 1-2 günü bulur, pazartesiye anca gelir kargonuz dedi ptt dekiler. gelince aricam zaten seni inşallah. sabırsızlıkla bekliyoruz..

Teşekkür ederiz teyzeleri. Okurum yasmincim hep okuyorum zaten melekler korusun yavrularımızı. Değmez sizin nazarınız. merak etme :))

tişörtünü ve çorabını giydirmedim sadece. Nasıl olmuşuz?
ay tutmayın beniiii yiiiicem şu banusu'yu
maşallah subhanallah
nasılda yakışmış kuzuma
napıcaz biz bu mavişlerle juli kafa

oy oyyyyy nasılda yakışmış talışıma..
yerim onu bennn.. valla o tacı görür görmez atladım almak için...

senide tebrik ederim nazlıcım çok güzel bi seçim olmuş

mmmfcim bugün yolladım kargonu ptt kargo ile, pazartesi salı anca ulaşırmış eline. bi sorun olursa tel numaralarımız var zaten araşırız. inan bana ben burda konuştuğumuz tarihlere göre hareket ettiğim için bu vakitte yolladım. geç kaldığını düşünüyorsan kusura bakma noolur. inşallah beğenirsiniz hediyelerimizi, babamızla beraber seçtik .güle güle kullansın mehmet akif.

eylülcüm, bugün mehmet akifin hediyesini yollarken sordum. istanbul çok büyük ve fazla şubeli olduğu için, istanbuldan çıkışı 1-2 günü bulur, pazartesiye anca gelir kargonuz dedi ptt dekiler. gelince aricam zaten seni inşallah. sabırsızlıkla bekliyoruz..
ay inşallah canım gelsinde bizde görelim zehracığımızın üzerinde

zeynacım ve safişciğim sizide atladım sanmayın
çok güzel sizinkilerde nasılda yakışır kuzulara maşallah şimdiden
gelinimi görünce başım döndü:)))

evettt lelalin ve durunun batuşuma hediyesi

kyafet001.jpg

ay canım hiç olurmu öyle şey
sabırsız davrandım sanırım sen kusura bakma:)))
resimleri görünce heveslendik bizde:)
bizimkide ankaraya yasmine geldi gönderdikten tam 24 saat sonra geldi dedi yasmincim zannedersem pazartesi gelir
sağol canım eline koluna sağlık kesene bereket
beğeneceğimden eminim

Orada bi Batu eli görüyoruuuum :)))

Valla mmmf kız bak bilmişiz de dünür olmuşuz. ıkisi de maviş. Nasıl beğendin demi gelinini. Yapıcan mı her akşam ona yemek :))) Neyse konu dışına çıkmayayım onu bizzat konuşuruz.

Lelal tam Batu'ya yakışacak bir şey almış. Çok güzeller.

Yasmincim hediye bugün gelmiş, çok teşekkür ederiz, ben çalışmaya başladım hayatım o yüzden gündüz pek giremiyorum çok yoğun oluyor hastane, ben de oğlana giydirip resim çekmeye çalıştım ama durmadı bir türlü yerinde, şimdi de izin vermiyor foto eklememe, en kısa zamanda ekleyeceğim.
hediyesi gelen bebekler güle güle kullansınlar, çok güzel hepsi.

Canım sevindim.Umarım beğenmişsinizdir.Kışın giydirirsin diye düşünerek biraz büyük aldım.Ateşe yakıştığından çok eminim.Sabırsızlıkla bekliyorum resminizi.Güle güle kullanın.:1hug:

Andinacım sizde güle güle kullanın.Çok güzel bir mavi.Spor bir kıyafet.Kocaman oğluşa da güzel olur.Ne zaman giydiriyosun.Bugün bizde giydirip yarın fotoları gösterelim.

X